Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 17:43. Sada je: 26 ožu 2025 17:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 146 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Dekang recenzije
PostPostano: 15 lis 2013 11:54 

Iako sam ljuti početnik, a vidim da je dosta iskusnih parioca počelo s Dekangom, odlučio sam otvoriti ovu temu da podijelim svoje dojmove s vama. Dosta sam pretraživao po forumu no nisam uspio naći konkretnu temu o ovim liquidima.

Nepotrebno je uopće spominjati da sve što ću sad napisati predstavlja moje subjektivno mišljenje, što bi englezi rekli "your mileage may vary". Dobro bi bilo da i neki od vas podijele svoja iskustva kako bi olakšali početnicima u odabiru Dekang tekućina. Svjestan sam da su mnogi od vas napustili ove tekućine jer su otkrili da na tržištu postoje poprilično profinjeniji liquidi, vidim da mnogi dijele mišljenje da su Dekang zapravo poprilično loše tekućine ili da nisu konzistentne u kvaliteti od bočice do bočice. Svejedno smatram da je barem početnicima poput mene tijekom eksperimentiranja dobrodošao savjet koju od mnogih aroma isprobati, a koje izbjegavati.

Sve tekućine koje koristim su silver label s 11 mg.

USA Mix
Prva tekućina koju sam natočio u EVOD, ujedno i prva tekućina koju sam pario u životu. Navodno bi trebala biti slična bijelom marlboru no ova aroma je poprilično slatkasta s ugodnim aftertasteom i moram priznati da meni tu nema nikakvih sličnosti s analognim cigaretama. Ništa spektakularno ali vrlo parivo. Ocjena 6/10.

Vanilla
Inače sam ljubitelj okusa vanilije pa sam među prvim neduhanskim aromama odabrao baš ovu. Vanilija je definitivno prisutna, pogotovo pri izdisanju, dok pri udisanju ima meni vrlo zadovoljavajuć TH čak pri 11 mg. Mogao bih čak reći da mi je za nijansu ugodnija od maloprije navedenog USA Mix-a pa će ocjena biti 6.5/10.

Peach
Na netu sam pročitao nekoliko dobrih recenzija o ovoj aromi. Ja nažalost ne mogu pisati hvalospjeve - breskva se osjeti ali više podsjeća na neki voćni sok ili jogurt, s meni osobno lošim aftertasteom, čak mi ostavlja neki papreno peckavi okus u ustima. Jedno punjenje EVOD-a je bilo dovoljno, sad je bočica duboko u ladici i čeka krizne dane ili eventualna miješanja s nekom duhanskom aromom. Ocjena 3/10.

Coffee
Okus neodoljivo podsjeća na kavabon bombone, jedna blaga i nenametljiva aroma koja meni osobno ne odgovara za cjelodnevno parenje, brzo mi postane dosadna. Ocjena 5/10.

DK-4
Meni osobno najbolja duhanska aroma koju sam probao do sada. Da mi netko kaže da u životu neću moći nabaviti ijednu drugu aromu mislim da se svejedno nikad ne bih vratio analognima. Vrlo neutralna i nenametljiva aroma s umjerenim TH-om, pare k'o u priči. Ono što je dijeli od savršene arome je što je ipak malo preslatka za moj ukus, a i nedostaje joj možda malo izraženiji karakter duhana. Ocjena 8/10.

Triple 5
Po mom mišljenju sušta suprotnost DK-4 s obzirom na slatkoću i karakter duhana. Ovdje je duhan bitno izraženiji, a prisutna je i znatna gorčina u okusu. U ovoj tekučini postoji neka intenzivna primjesa koja mi nikako ne odgovara. Pare ima u velikim količinama, možda čak i više nego DK-4 a i čini mi se da brzo isušuje usta. Prisutna je i mala količina kiselosti koja me također odbija. Ocjena 2/10.

Chocolate
Ja bih joj dao ime Cocoa, ovo je čista aroma kakaa, za čokoladu joj nedostaje još malo slatkoće. Unatoč tome jako dobra tekućina, već sam iskapio bočicu. Najbolja neduhanska aroma koju sam do sada probao. Ocjena 7/10.

Toliko od mene za sada, nastavak slijedi kako se situacija bude razvijala.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Dekang recenzije
PostPostano: 15 lis 2013 11:58 

:dobar: :brav:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 12:48 

Super :D samo nastavi...već vidim da ću gutati tvoje postove..i ja sam početnica na Dekangu..ne znam tako dobro davati recenzije ali za sada mi se svidja tobacco a počela sam povremeno ukapavati i malo minta...sam mi je užasno jak al par kapi u tobacco...mmmmmm...konačno imam mentolku kakvu sam oduvijek priželjkivala a nitko se nije sjetio napraviti takvu analognu :D

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 12:53 

ne zaboravite da parenje nikako nije kao pušenje cigareta i obrnuto.....jedina zajednicka dodirna tocka je što se jedno i drugo konzumira inhaliranjem u organizam....po drugim pitanjima nije ni približno isto

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Dekang recenzije
PostPostano: 15 lis 2013 16:07 

Od Dekang probajte Gold label Vaping prime ako se traži analogija analogne cigarete

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 16:33 
Administrator

kvark :plus:

To je ono sto nedostaje forumu. Osjeti okusa i mirisa nisu isti kod pocetnika i veterana tako da je tvoja recenzija zlata vrijedna za pocetnike.

Pozivam i ostale pocetnike da napisu recenzije. Ne treba se sramiti i nije nikakva mudrost zavaliti se u fotelju, malo koncentrirati i zapisivati sto osjecate pareci.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 19:43 

:dobar:
Volim vidjeti kako drugi doživljavaju mixeve koje sam i sam probao.
Za mint Pia, probaj Royal. Već sam valjda dosadan s njim ali meni je ova duhanska aroma sa već dodanim mint-om (ali valjda samo kap dvije) MRAK

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 19:45 
Moderator

Iz ranih dana parenja u najboljoj uspomeni mi je ostao Dekangov Wensten :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 21:19 

oooo da wensten je odlican.....skoro pa zaboravljena tekucina....

Povratak na vrh

PostPostano: 16 lis 2013 00:00 

Od Dekanga mogu jedino parit Western, ostalo mi nije leglo.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh

[ 146 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: