Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 16:29. Sada je: 26 ožu 2025 16:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Havana by Dekang - spaincigar.es
PostPostano: 04 pro 2012 00:04 

Želeći doći do omiljenog JC Original liquida, a pri tom proći što jeftinije, odlučio sam se na nabavku sa www.spaincigar.es. Iskustva korisnika su bila pozitivna.

Osim JC-a naručio sam i Halo Malibu menthol. O JC neću trošiti riječi, Malibu me u početku malo razočarao, ali svoju punoću okusa dostiže parenjem na 5 i više volti - tu me pravo iznenadio - kokos, mentol i mrvica Pino silvestrea koja ostaje poput parfema u zraku. Zaista odličan liquid, iako skup do bola.

Međutim, sve to nije tema ovog posta. Uz naručene liquide poslali su mi Havana liquid. Na presitno pisanoj deklaraciji i sastavu se jedva vidi da je u biti proizvođač Dekang za Spain cigar. E to je iznenađenje - ovo nema veze sa bilo kojim Dekangom kojeg sam probao - je čisti PG, je samo 12mg, ali je jedno 500 puta bolje od bilo kojeg Dekanga!!!
Puni duhanski okus s osjetnom primjesom orašastih plodova i kore ružinog drveta... kao da fumam lulu prekrivenu patinom vremena... fantastično. I da, iako je čisti PG, apsolutno nikakvih nuspojava nisam imao (meni osobno PG sjeda na želudac malo jače, pa ga izbjegavam). Vaping Zone sa svojim Real cigarom se može sakriti pred ovim fantastičnim liquidom, jer ne daje ništa osim smrada analogne cigarete...
Bravo za Dekang!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Havana by Dekang - spaincigar.es
PostPostano: 04 pro 2012 06:25 

Corto_1973 je napisao:
Želeći doći do omiljenog JC Original liquida, a pri tom proći što jeftinije, odlučio sam se na nabavku sa http://www.spaincigar.es. Iskustva korisnika su bila pozitivna.

Osim JC-a naručio sam i Halo Malibu menthol. O JC neću trošiti riječi, Malibu me u početku malo razočarao, ali svoju punoću okusa dostiže parenjem na 5 i više volti - tu me pravo iznenadio - kokos, mentol i mrvica Pino silvestrea koja ostaje poput parfema u zraku. Zaista odličan liquid, iako skup do bola.

Međutim, sve to nije tema ovog posta. Uz naručene liquide poslali su mi Havana liquid. Na presitno pisanoj deklaraciji i sastavu se jedva vidi da je u biti proizvođač Dekang za Spain cigar. E to je iznenađenje - ovo nema veze sa bilo kojim Dekangom kojeg sam probao - je čisti PG, je samo 12mg, ali je jedno 500 puta bolje od bilo kojeg Dekanga!!!
Puni duhanski okus s osjetnom primjesom orašastih plodova i kore ružinog drveta... kao da fumam lulu prekrivenu patinom vremena... fantastično. I da, iako je čisti PG, apsolutno nikakvih nuspojava nisam imao (meni osobno PG sjeda na želudac malo jače, pa ga izbjegavam). Vaping Zone sa svojim Real cigarom se može sakriti pred ovim fantastičnim liquidom, jer ne daje ništa osim smrada analogne cigarete...
Bravo za Dekang!

Ovo su oni napisali ili je to tvoj dojam o liquidu? :con:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 pro 2012 08:15 

Isključivo moj dojam. Zato i jesam iznenađen.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 04 pro 2012 14:43 

Corto_1973 je napisao:
Isključivo moj dojam. Zato i jesam iznenađen.

ne bih ulazio u raspravu sta je bolje jer okusi su razliciti kao i sa zenama,..ja mozda volim plave ti crne ja malo punije ti mrsavije,tako je i sa tekucinama...samo ne znam cemu uzimati samo jednu tekucinu kao mjerodavnu,tipa real cigar i time mislis da je sve receno

osobno ja nebi kinesku tekucinu nikad nalio u svoj atty kao i moje samo osobno misljenje je da nitko nema trenutno jace i bolje duhanske tekucine od Vapingzone....ali to je samo moje misljenje....ali nikad ne bi rekao da se dekang ili inawera mogu sakriti u odnosu na vapingzon...

jedino sto znam je to zasto sam rekao da nebi kinesku tekucinu nikad nalio u svoj atty jer za to ima pokrica i ako te bude zanimalo kazem ti :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 pro 2012 15:26 

Ne znam čemu odmah skakanje na spomen VZ tekućina. Od 5 njihovih aroma po preporuci s 0.25 ml na 10 ml kod svih 5 se osjeti neki strani okus, tesko sjedaju na zeludac i meni osobno uopce ne pasu. I to nakon 3 tjedna zrenja. Baza je BlueMist i sve druge arome nemaju takvu tezinu. FA, HC, TPA pa ni NicVape koje rijetko koristim. Ako doticne VZ arome funkcioniraju samo s VZ bazama onda to nije to.
Ali cim se spomene Dekang, onda se skace. Valjda zato sto je iz Kine. I sto dila liquida koliko svi ostali zajedno. Pa i kad ubodu okus opet ne valjaju...

Povratak na vrh

PostPostano: 04 pro 2012 15:33 

Corto_1973 je napisao:
Ne znam čemu odmah skakanje na spomen VZ tekućina. Od 5 njihovih aroma po preporuci s 0.25 ml na 10 ml kod svih 5 se osjeti neki strani okus, tesko sjedaju na zeludac i meni osobno uopce ne pasu. I to nakon 3 tjedna zrenja. Baza je BlueMist i sve druge arome nemaju takvu tezinu. FA, HC, TPA pa ni NicVape koje rijetko koristim. Ako doticne VZ arome funkcioniraju samo s VZ bazama onda to nije to.
Ali cim se spomene Dekang, onda se skace. Valjda zato sto je iz Kine. I sto dila liquida koliko svi ostali zajedno. Pa i kad ubodu okus opet ne valjaju...

nigdje u mom tekstu se ne moze iscitati skakanje....samo osvrt na tvoju subjektivnu kritiku....nista ni velicao niti ista umanjivao....samo rekao i jos jednom ponavljam da je stvar osobnih okusa i odabira

nicim ne zelim povesti raspravu iako doborosla rasprava je pozeljna za ovakve forume ali nije dobro stavljati vlastite odabire ispred svih i svacijih...ja i dalje stojim iza svojih rijeci da nebi kineske ulio u atty ali nisam htio objasnjavati zasto jer to je moj osobni stav i ne zelim nikom nametati nesto :51:

a bar si ti corto sudionik i na drugom forumu gdje su se dvojica clanova koja imala dosta problema sa nekim tekucinama jako pohvalno izrazili u vezi VZ tekucina, tako da opet to padanje vz tesko na zeludac je tvoje i samo tvoje misljenje,zapravo da ne grijesim dusi i ne skacem sam sebi u zeludac,onda je to kao sto na pocetku svog osvrta rekao,samo stvar osobnog odabira i glupo je o ukusima(okusima) raspravljati

ja i dalje volim plavo(makar i ofarbano) ti mozda crno,a kinta smedje ili obrnuto.. :hug: :hug:

kinta slucajno sam rekao cisto figurativno

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2012 00:19 
Administrator

Sad je gotovo, prozvan sam. :lol:

Diskusije i recenzije su potrebne inace forum nema smisla.
Mi se svi godinama znamo iako se mozda i nismo vidjeli u zivo. Ali znamo se jako dobro, i tocno znamo ko kakav ukus ima. Ako netko kaze da je nesto dobro ili lose i obrazlozi to, tocno znamo koji dio treba dodati ili oduzeti kako bi se doticna tekucina odrazila na nas ukus. I prema tome vjerujemo Cortu da je Havana by DK odlicna tekucina.

Druga stvar je sto se tice Boge/Dekanga kao proizvodjaca tekucina. Mi smo svi ostavili smrdljive analoguse na DK tekucinama. I prema tome zgodnije bi bilo Dekangu dignuti spomenik nego pljuvati po njemu. Boge/Dekang zna napraviti odlicnu tekucinu, sto smo se puno puta uvjerili. Medjutim ima nestalnu kvalitetu a to sigurno nije zbog manjka strucnih djelatnika. Prije da su u igri lose procjene menadjera. Ali ako Dekang radi namjenski za jednog narucioca siguran sam da ce se i kvaliteta odrzati na nivou. Bar dok to Spain cigar trazi.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2012 00:42 

Godinu i više dana sam koristio VG36mg od HG-a i FA arome...i dan danas bih da nisam našao 10x jeftinije rješenje... :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2012 22:06 

ma naravno svatko treba naci ono sto njemu odgovara i samo pariti...

glavno da se ostavilo analognih smrdulja :chromex:

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: