Corto_1973 je napisao:
Ne znam čemu odmah skakanje na spomen VZ tekućina. Od 5 njihovih aroma po preporuci s 0.25 ml na 10 ml kod svih 5 se osjeti neki strani okus, tesko sjedaju na zeludac i meni osobno uopce ne pasu. I to nakon 3 tjedna zrenja. Baza je BlueMist i sve druge arome nemaju takvu tezinu. FA, HC, TPA pa ni NicVape koje rijetko koristim. Ako doticne VZ arome funkcioniraju samo s VZ bazama onda to nije to.
Ali cim se spomene Dekang, onda se skace. Valjda zato sto je iz Kine. I sto dila liquida koliko svi ostali zajedno. Pa i kad ubodu okus opet ne valjaju...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
nigdje u mom tekstu se ne moze iscitati skakanje....samo osvrt na tvoju subjektivnu kritiku....nista ni velicao niti ista umanjivao....samo rekao i jos jednom ponavljam da je stvar osobnih okusa i odabira
nicim ne zelim povesti raspravu iako doborosla rasprava je pozeljna za ovakve forume ali nije dobro stavljati vlastite odabire ispred svih i svacijih...ja i dalje stojim iza svojih rijeci da nebi kineske ulio u atty ali nisam htio objasnjavati zasto jer to je moj osobni stav i ne zelim nikom nametati nesto

a bar si ti corto sudionik i na drugom forumu gdje su se dvojica clanova koja imala dosta problema sa nekim tekucinama jako pohvalno izrazili u vezi VZ tekucina, tako da opet to padanje vz tesko na zeludac je tvoje i samo tvoje misljenje,zapravo da ne grijesim dusi i ne skacem sam sebi u zeludac,onda je to kao sto na pocetku svog osvrta rekao,samo stvar osobnog odabira i glupo je o ukusima(okusima) raspravljati
ja i dalje volim plavo(makar i ofarbano) ti mozda crno,a kinta smedje ili obrnuto..
kinta slucajno sam rekao cisto figurativno