Večer je pametnija od jutra, pa da nekaj napostam.
Mostove treba graditi, a ne rušiti (hm, Neretva npr.), jedna od izjava našeg predsjednika.
Pa, ovo je samo moje mišljenje, nema veze sa VC-om.
Kao priglupi ekonomista, sada seljak, vjerujem ljudima, opet glupi altruizam na moj način shvaćanja stvari.
Eldu smo upoznali kod njegove kuće, popili PAN, dobili uzorke, napisali recenzije.
Ne znam da li je to u prodaji u rvackoj, ali neke su dobre.Firma posluje po vascelom svetu, pa ih rvatsko tržište baš i ne interesira, ok, potpuno u redu.
E, sad, dali smo si

da ćemo za forum dobiti popust, pa bi tekučine bile vrlo jeftine, dapače nitko ne bi ni trebao naručivat iz........kine, usa,uk.fa i sl.
Postoji proizvodnja, u rvackoj i to je savršeno.Nikotin koliko oćeš, arome, gotovi liquidi, sve.
E, sada ono osobno, a što nisam htio postat je ovo:
1.dobio sam 2 odgovora na stisak ruke (napomena VC nema zarade, osim održavanje foruma)
2.Ništa se nije realiziralo
3.Daljnjih konverzacija nema, nemam pojma zašto?
4.Sad to smijem napostat, iako je Elda financijski jača od cijelog ovog foruma, a zašto?Pa hebe mi se dobili smo na izborima
5.iza svih recenzija tekučina koje sam dobio na probu stojim
6.Eldi taj naš stisak ruke ništa ne znači, ali ja samo želim da se ljudi odviknu cigareta, pa ajmo i cijenu prilagoditi
7.dobivam stalno pm-ove šta je s tim, a ja pojma nemam
8.malo po malo me hebete za Eldu, pa pošto ja ne živim od prodaje tekučina (dapaće ZARE sam podijelio.......) ovo je hebena istina
NARAVOUČENIJE: ne možeš se igrati s velikim dečkima
p.s.eto malo otvorih dušu, pa shvatite kako oćete
A sad koje konzekvence proizlaze iz ovog posta, budemo vidjeli

ili

p.p.s. sorrry gazda ali ija sam samo običan domestic vulgaris, a ak oš briši, ali ide i na ostale forume, ne samo naše, ne volim velike dečke kaj se igraju s malim dečkima, a onda

Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije