|
.
Sada je: 22 sij 2026 22:43. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Azitryn
|
Naslov: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 14:39 |
|
|
Ljudi ja kolko god da tražim po forumu vidim da nema niti jedne teme o tekucinama di ljudi pisu samo svoje misljenje o tekucini i kako im je sjela kakvog je okusa, mirisa, misle li ju ponovno kupiti itd.. Ako je moguće želio bih da unutar ovog posta napravimo malu bazicu takvih recenzija za sve nove paritelje kako bi im pomogli pri odabiru prvih tekućina. Kao ugledni građanin ja cu za primjer napisati recenziju svoje prve tekucine: FA 50-50 DesertShip 14mgNavodno duhanska tekucina, bar je trebala biti, meni osobno nije imala ni malo duhanske arome, za prvi dan je solidna nisam se bunio ali me smetalo malo koliko je slatkasta. Drugi dan me već taj slatki okus potjerao da kupim novu tekućinu jer je nekome tko se pokusava rijesitit pusenja stvarno preslatko. TH je bio solidan, rekao bih tocno onakav kakav sam ocekivao. S obzirom da jos nisam dozivio tekucinu koja mi je Desetka ne znam ni pod kojim kriterijem dati ocjenu, ali probat cu po onome što sam očekivao. Ocjena: 6.5/10 ..da sam pisao ovo prvi dan mozda bi bila i sedmica  Molio bi ljude dobrih srca da pisu u startu malo o duhanskim aromama pošto vjerujem da je to ono što svi početnici traže. Idemo po koja za 555, Real cigar, US mix, red mix, cuba, western blend, ry4, french pipe, old captain, Cohiba, island tobacco itd..
_________________  HANA dna 30, Kayfun Lite
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Recenzije za početnike Postano: 12 svi 2014 14:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 14:59 |
|
|
|
procitao sam sve postovo nasao mozda 15-ak recenzija..ukratko ima vise firmi nego recenzija, puno price o miksanju, aromama itd..ali jako jako malo konkretno o tekucinama
Zadnja izmjena: Azitryn; 12 svi 2014 15:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 svi 2014 15:02 |
|
|
|
Sve je to subjektivno...tako da...
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 15:09 |
|
|
pa neka je, al neka ljudi pisu..bolje i subjektivno misljenje nego nikakvo. Pa ako netko dozivi nesto drugacije budemo otvorili i temu za svadjanje oko tekucina 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 15:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Sory bez uvrede, ali pušio si 12 godina i sada 20 dana pariš to znači:
1. Oksni pupoljci su ti još uvijek spaljeni i ne daju ti punu informaciju o okusima 2. U ustima su ti podivljale bakterije koje si sve ovo vrijeme hiberirao kemikalijama iz duhanskog dima
Daj si barem još 30 do 60 dana da ti se oporavi usna šupljina i okusni pupoljci pa češ tek onda, uz pravu opremu, pravilno osjetiti sve okuse i mirise, arome tekućine koju pariš!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 15:18 |
|
|
|
Tocno to, to je i poanta mojeg posta, zelim cut recenzije drugih, a jedino sto ja mogu ponudit za uzvrat je kako sam ja dozivio prvu tekucinu kolko god da bio spaljen od pusenja
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 15:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Preporučam ti da odeš u neki dučan, Parilica ili dečkima koji drže e cig dučan u Garden mall . Imaju jako puno uzoraka u već pripremljenim tankovima za probavanje, isprobaj , pa odluči. Znam da to nije lako, nakon 3, 4 tekućine polako se počne čovjek gubit u okusima. Mnogim tekućinama treba dati šansu i popariti tank dva pa da kažeš kakve su. Neke ne legnu na prvu. Zato ako stvarno želiš istraživati, treba potrošit i nešto para. U ormaru imam barem 30 tekućina kupljenih po svijetu. Nešto ko vinski podrum. Neke su mi super, neke mi ne valjaju ali čekaju da ih opet probam kad malo odstoje, a neke su tu da ih natočim kad mi dođe gušt baš na njih jer su mi odlične i ljubomorno ih čuvam za specijalne prilike. Neke će na prodaju ili na licitaciju jer mi ne leže nikako. Ali i to je dio hobija. Dakle, probavanje, druge nema, teško će ti netko reći ovo ti je super a tebi možda baš ne paše.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 16:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Samo da vidiš kako može izgledati "kolekcija" tekućina, i da je to nije ništa neuobičajeno, jer stvarno moraš puno toga isprobati dok ne pronađeš ono što tebi odgovara:  A poslije toga dođeš da imaš svoju tekućinu za jutanju kavu, tekućinu za po danu, za naveče, za ovo, za ono ..... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Recenzija FA 50-50 DesertShip 14mg Postano: 12 svi 2014 18:21 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Dakle Azitryn - FA Desert Upravo ga imam u Kayi. 12mg 70/30 vodi VG. Ja razlikujem vočne, egzotične, a sve ostale trpam u duhanske makar niti jedna nema veze sa aromom duhana. Ajde možda nešto blizu duhanskog lista ali ni blizu aromi koju dobiješ pušenjem takvog lista. Ovo je meni "duhanska" aroma. Kod njih razlikujem prljave tj. one koje srde ko zmazane čarape  (Parlijament, 555, ....) i one "druge". Deser spada u one "druge". Ponekad me na samom početku potsjeti na nugat ili neke napolitanke. To se na sreću brzo izgubi. Slatka mi nije nimalo. Pario sam tekućine koje su bile slatkaste ali ova ne, nimalo. Koja je to aroma  . Pa rekao bi ... Deser od FA  i mislim da slične u prirodi nema pa nema smisla opisivati E sad dal bi ju opet išao raditi  ... svakako Dal mi je dobra za cjelodnevno parenje  ... svakako ... ako u danu parim 3 -4 tekućine jedna od njih bi mogla biti i ova 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 22:43. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |