| Autor |
Poruka |
|
Turul1978
|
Naslov: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 30 tra 2012 07:59 |
|
|
Gledam, pa ne mogu da povjerujem.. Te tekučine su kod njih bagatela... A poštarina te odere ko malog majmuna... E sad, imadem legu u Švicarskoj koji malo-malo dolazi amo kod nas.. Pa bi mi mogo stati u Italiji kupiti malo tekučine... Ono, litru/dvije Jel netko/itk/bilo tko bio u Italiji pa kupio te tekučine? tamo kod njih... Jel imaju oni to u trgovinama (ono Talijanski Konzum/Kaufland) Imam osjecaj da kada bi se mi Osječani, sa ovog foruma, složili i autom ošli u Italiju da bi prošli lega jeftinije...
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 30 tra 2012 10:32 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
konzum sigurno nemaju  , za ostalu maloprodaju ne znam jedino možemo diskutirati kolika je to "velika" poštarina, jednom sam naručivao s FA stranice i roba = 41 Eur + poštarina 9 Eur, nije baš neka cifra da se smrzneš sad u košarici imam nešto aroma (20 Eura) i poštarina je (copy/paste s FA stranice) = Simple mail NO TRACKING ( 5-20 days) - 5,00 € (7.353 $) dakle, od ponuđenih dostava odabereš Simple mail a i uvijek je tu Siniša za FA arome što je najbolja opcija, dobiješ drugi dan na kućnu adresu
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
davors
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 02 svi 2012 21:14 |
|
|
Turul1978 je napisao: Jel imaju oni to u trgovinama (ono Talijanski Konzum/Kaufland) Čuo sam, doduše iz treće ruke a ne od neposrednog svjedoka, da u Italiji potrepština za e-pušenje ima u svakom tobacco-shopu, na svakom kantunu... Nažalost nikakvi detalji nisu doprli do mene, ni o asortimanu, ni o cijenama... Netko bi trebao u izvidnicu 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 03 svi 2012 15:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
davors je napisao: Čuo sam, doduše iz treće ruke a ne od neposrednog svjedoka, da u Italiji potrepština za e-pušenje ima u svakom tobacco-shopu, na svakom kantunu... Nažalost nikakvi detalji nisu doprli do mene, ni o asortimanu, ni o cijenama... Netko bi trebao u izvidnicu  Imamo mi svoje izvidjace po cijelom svijetu. Dobit ces izvjesce cim izvidjac procita glasinu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Turul1978
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 03 svi 2012 18:27 |
|
|
|
eto, moj lega zivi u svicarskoj a radi u italiji... tamo je (u Italiji) poštarina (ako sam podižeš pošilju u pošti) 0 eura... tako da ce mi za dva tjedna donijeti 300 ml... onak... za probu... tako da se da nabaviti oriđiđi liquid za jeptine pare... ne moramo u italiju... Italija dolazi kod nas....
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 09 lip 2013 22:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Za nekoliko dana kolega ide u Milano. FA je tamo nedavno otvorio trgovinu na 3 kata. Bolje je da ne idem osobno jer bi valjda tamo iskrcao par dnevnica. Dobit će popis aroma i tekućina kojih kod Siniše momentalno nema. Zanima me ima li netko iskustva kupnje FA u Milanu. Cijene, asortiman i sl.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 09 lip 2013 23:30 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 19 ožu 2014 22:34 |
|
|
|
neznam sta se to dogada kod njih ali ja jucer narucio, platio a danas mi dolazi mail da su poslali. na stranicama im pise da salju za 15 dana. proslu narudbu sam cekao mjesec dana dok nisu poslali.
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 29 ožu 2014 22:16 |
|
|
|
evo stigla narudzba s jednom gratis aromom. od placanja do dostave za 9 dana. stvarno su se ubrzali, za svaku pohvalu.
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 14 srp 2014 20:01 |
|
|
|
Put pod noge jer ovi jadnici talijanski vise ne salju u HR
|
 |