Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: ePipeMods Arome
 Post Postano: 16 tra 2015 21:32 

imand je napisao:
Sad slijedi barem dvije stranice rasprave o FA Virginiji koja je neuspjeli klon smrada znojne tenisice

Nazalost kolega, moram Vam reci da niste u pravu. FA VirginiA je u-s-p-j-e-l-i klon smrada znojne tenisice.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 21:57 

I koja je onda prava duhanska? Kad Virginia očito nije ?

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 22:13 

Hercegovačka škija

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 22:15 

oli je napisao:
Hercegovačka škija

Ja sam bio ozbiljan.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2015 22:35 

Meni fa virginia obican smrad...kupio probao,stajalo probao,sam muckao probao...i dalje parfemizirani smrad...eto pokusao pred 2 godine i zbilja nejde

Nijedan likvid nema veze sa duhanom...to sto su oni to tak nazvali te neke opore arome duhanskim neka im...al duhan je duhan...bit duhana je da ostaje smrad u gubici a to tesko da aroma neka moze napravit

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 16 tra 2015 23:04 

vulja je napisao:
Meni fa virginia obican smrad...kupio probao,stajalo probao,sam muckao probao...i dalje parfemizirani smrad...eto pokusao pred 2 godine i zbilja nejde

Nijedan likvid nema veze sa duhanom...to sto su oni to tak nazvali te neke opore arome duhanskim neka im...al duhan je duhan...bit duhana je da ostaje smrad u gubici a to tesko da aroma neka moze napravit

Ima jedna linija tekućina koje sam davno probao, koja je najbliže duhanu ikad. Mislim da je El Dorado ili El Toro. Ne sjećam se koja je bila točno po nazivu ali fakat ostavlja onaj osjećaj analogne.
Idu u pakiranju po 7 ml i nisu jeftine :D

Povratak na vrh 

Naslov: ePipeMods Arome
 Post Postano: 17 tra 2015 16:07 

rootsandculture je napisao:

Za okus pravih duhana moras prekopat nebo i zemlji ako hoces jeftino proci. Tobacco absolute superconcentrate, nekoc u ponudi tpa ali ga odavno nema, ili tobacco extract superconcentrate isto tako, neznam gdje ih naci. Obje arome su guste kao katran, te ih je prvo potrebno razrijediti u pg-u i alkoholu, cca 7% u pg i alkohol, i onda to koristis kao aromu koju doziras po zelji, u prosjeku 6-7%, kako kome pase.
Druga opcija je El Toro serija tekucina, samo su one paprene do bola, i prljaju setup gore nego da si dizel nasuo unutra. Rade se na principu namakanja listova duhana u pg sa nikotinom i odatle dobivaju aromu. Imali su jedno vrijeme i aromu Guevara, koja je u biti bila presano lisce duhana u bocici, u nju bi nasuo pg i pustio da stoji par dana, pa zatim to pomjesao sa nikotinom i vg-om. Bozanstveno dobro.
Samo, uzasno skupo. Potrazi House of Liquids, El Toro Virginija, te El Toro Guevara.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2015 16:55 

D-I-A-B-L-O je napisao:
rootsandculture je napisao:

Za okus pravih duhana moras prekopat nebo i zemlji ako hoces jeftino proci. Tobacco absolute superconcentrate, nekoc u ponudi tpa ali ga odavno nema, ili tobacco extract superconcentrate isto tako, neznam gdje ih naci. Obje arome su guste kao katran, te ih je prvo potrebno razrijediti u pg-u i alkoholu, cca 7% u pg i alkohol, i onda to koristis kao aromu koju doziras po zelji, u prosjeku 6-7%, kako kome pase.
Druga opcija je El Toro serija tekucina, samo su one paprene do bola, i prljaju setup gore nego da si dizel nasuo unutra. Rade se na principu namakanja listova duhana u pg sa nikotinom i odatle dobivaju aromu. Imali su jedno vrijeme i aromu Guevara, koja je u biti bila presano lisce duhana u bocici, u nju bi nasuo pg i pustio da stoji par dana, pa zatim to pomjesao sa nikotinom i vg-om. Bozanstveno dobro.
Samo, uzasno skupo. Potrazi House of Liquids, El Toro Virginija, te El Toro Guevara.

Hvala na savjetu :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2015 17:18 

Roots ne trollaj, tema je o epipiznojnacarapa. Drugo, sumnjam da ces dati 20e za tekucinu ;)

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2015 18:00 

razdor je napisao:
Roots ne trollaj, tema je o epipiznojnacarapa. Drugo, sumnjam da ces dati 20e za tekucinu ;)

Ne trollam, u potrazi sam od kada sam krenuo pariti za kao "duhanskom" ali sad sam se uvjerio da ništa od toga. A što se tiče El Tora , mislim da su bile 60ak kuna u kiosku blizu Petrove, skupo, ali ako valja,jednom ću probati :P
Isprike na offtopicu

Povratak na vrh 

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: