| Autor |
Poruka |
|
rsvic
|
Naslov: avoria tekućine Postano: 27 lis 2014 19:32 |
|
|
|
vidim da je mtm nabavio avoria tekućine...recenzije nekog ko je to probao?
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 28 lis 2014 22:13 |
|
Pridružen: 02 ruj 2013 17:59 Postovi: 91 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
sutra idem po pure tobacco i brager (duhanska, sa primjesama karamele i vanilije) arome... narucio sam cisto vjerujucu tih par recenzija sto sam nasao na http://www.avoria-liquids.de/aromen/tabak-aromen/ + google translate ... Nešto će otkriti sam miris a konkretnije cu ti moci rec za cca 5 6 dana kad počnu dozrijevat.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 31 lis 2014 10:19 |
|
|
|
Wild sahara ...ry4 blag aroma odlicna nekome za cijeli dan Gold royal ...blaga duhanska i neka menta mozda u pozadini,osvjezavajuce Rip blue...borovnica plus...ko voli vocne biti ce zadovoljan,dobra i za presjeci duhanske Sssnake...mirise bolje nego rip ali jos se ceka degustacija Ne znam bas opisivati ali mozda nekome pomogne. Arome su po meni bolje nego fa ,ne prljaju grijace,svakako preporuka
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 07 stu 2014 01:09 |
|
|
Ja probal RIP blue i full zadovoljan. Nego, nude na siteu i Avoria baze, postoje 3 opcije od čega dvije za dripper isparivaće (koja je razlika uopce?) i jednu ICE. Nisam skužio ovo ICE kaj znaci. Da li je to samo nikotinska baza ili je rijec i o nekoj aromi u bazi. Inaće o ovome je riječ. http://mtmstore.eu/avoria-nikotinska-baza/
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 07 stu 2014 01:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veki1982 je napisao: Ja probal RIP blue i full zadovoljan. Nego, nude na siteu i Avoria baze, postoje 3 opcije od čega dvije za dripper isparivaće (koja je razlika uopce?) i jednu ICE. Nisam skužio ovo ICE kaj znaci. Da li je to samo nikotinska baza ili je rijec i o nekoj aromi u bazi. Inaće o ovome je riječ. http://mtmstore.eu/avoria-nikotinska-baza/Ice obicno znaci dvije stvari, ili je rijec o mentolu ili o cistom PG. Kako rijec o bazi radi se o cistom PG bez VG-a.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 13 stu 2014 15:20 |
|
|
Kinta je napisao: veki1982 je napisao: Ja probal RIP blue i full zadovoljan. Nego, nude na siteu i Avoria baze, postoje 3 opcije od čega dvije za dripper isparivaće (koja je razlika uopce?) i jednu ICE. Nisam skužio ovo ICE kaj znaci. Da li je to samo nikotinska baza ili je rijec i o nekoj aromi u bazi. Inaće o ovome je riječ. http://mtmstore.eu/avoria-nikotinska-baza/Ice obicno znaci dvije stvari, ili je rijec o mentolu ili o cistom PG. Kako rijec o bazi radi se o cistom PG bez VG-a. ...hvala
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 15 stu 2014 19:21 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Bragger-aroma jako ljepa aroma za ljubitelje dobre karamele i vanilije. vodi se pod duhanske arome al ja tu apsolutno notu duhanskog štiha ne osjetim ali,uvjek postoji ono ali,, ovo je stvarno dobro i nije prenapadno čist za finu uživanciju sa sve četri u zraku 
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 16 stu 2014 22:45 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Witching Hour-ovo je bomba osviježavajuče slatkasto kiselkasta jabuka sa duhanom,odlično pogođena kombinacija, ovo je za svaku pohvalu 
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 25 stu 2014 15:07 |
|
|
|
Da malo podignem temu. Naručio sam i probao dvije tekućine. Bubble gum i Ice bombon. Idemo redom.
Bubble gum-miris je tu,nakon nekoliko isprobanih,ova je prva koja zaista ima pravi miris žvakaće gume. Problem je bio s okusom. Na početku,malo mi je bio prejak aftertaste cimeta,onima koji cimet vole neće smetat. Nakon 2-3 ml poparena,naviknuo se na cimet i više ga nisam toliko zamjećivao. Slatkasta,sočna aroma prevladava. Nakon dužeg parenja,prostorija miriši po onim rozim huba buba žvakama.
Ice bombon-meni je ova tekućina dosta slična prethodnoj,samo što je umjesto cimeta neki lagani mentol. Osvježavajuće slatka i kaugumasta tekućina. Podsjeća me na neke žvake iz djetinjstva,samo se ne mogu sjetiti koje. Mentol na kraju nije prenaglašen,a fino ohladi grlo.
Na kraju sam pomješao te dvije i rezultat je odličan. Mentol ublaži dosta cimet i to na kraju djeluje super. Najbolji okus žvake koji sam pario. Iskreno,Ice mi je bolji i njega bi pario i samog,bubble eventualno pomješan sa iceom.
Došao mi je i RIP Blue,ali nisam ga još probao pariti. Doduše,miris obećava. Podsjeća na mirisne svjeće,neko šumsko voće. Ako okus bude dobar,bit će super.
|
|
 |
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 25 stu 2014 21:41 |
|
|
|
Pozdrav! Evo i ja probao duhanske arome pa da podijelim svoja iskustva. Tekučine su inaće odlične za pariti.65/35pg/vg 18mg.Ima pare(taman) i TH je umjeren. Bragger-karamela, vanilija izvrsna Wild Sahara - duhanska, blaga odlična Platin Tabak - USA mix(inawera, joyetech) Pure Tabak - odvratno(ustajala mokrača) Black Cavendish - odvratno ali malo manje(gumetina neka) Precious Tobacco - FA desert ship Deluxe Blend - origano(meni fuj za pariti) na pizzi ga obožavam
|
|
 |
|
 |