Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:33. Sada je: 07 vel 2025 07:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Tekućina slična Dekang USA mix-u?
PostPostano: 10 ruj 2015 22:09 

Pozdrav, početnik u parenju ovdje :)

Parim cca. 2 mj. redovno uz analogne (smanjio sa 2 na pola kutije dnevno - za mene veliki uspjeh) na eGo CE4,
mislim da ću skroz preć kad u ponedjeljak dobijem eleaf istick 40w sa subohm tankom.

Počeo sam sa Dekangom jer su dosta jefitini i navukao sam se na njihov USA mix i za sada mi je no. 1.,
probao sam njihov Mountin blend, tobacco, VA blend, vaniliju i jagodu - sve su mi bile užas, a vanilija najgora.

Iz znatiželje sam u zadnje vrijeme išao isprobati par "kvalitetnijih" brandova eLiquida, reko možda ima nešto još bolje što nisam otkrio.
Ovdje sam našao thread što ljudi pare pa sam prema lovi i dostupnosti kod nas probao:

Halo: Torque 56, Prime 15 i Captain Jack
ePipeMods: Shire malt
VZ: Old captain

E sad sve tekućine koje sam probao su mi bile grozne, do te mjere da se
nisam uspio natjerat da isparim 2ml od nijedne, pa se pitam u čemu je stvar?
Znam da je okus subjektivna stvar ali bar je Halo toliko razvikan brand da sam mislio da tu nemogu fulat..

Da li mi može netko preporučit nešto slično po mogućnosti bolje od Dekang-ovog USA mix-a i reć mi pod koju kategoriju bi išao taj okus,
znam da svi brandovi imaju tipa RY4, 555, Dessert okuse?

Spičio sam hrpu para a nisam ni 2ml ispario :bli:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Tekućina slična Dekang USA mix-u?
PostPostano: 10 ruj 2015 22:30 

cca mjesec dana nakon prestanka pušenja cigareta se i okusni pupoljci oporave od dima pa i tekućine počinju imat bolji okus. Ak ti sad ne valjaju te tekućine, možda budu za mjesec dana. a možda i nikad (ak ti ne valja okus). Captain jack je meni super, recimo.
Nešto slično usa mixu? probaj Dark Vapure od FlavourArta. iako, teško da ćeš dobit nešto slično dekangu. meni je nakon mjesec dana dekang bio užas, pa sam prešao na druge tekućine.
ima nekoliko tekućina od flavourarta koje imaju taj "teži duhanski okus" (smrad) kao što su cuban supreme, desert ship-lagan, shade, dark vapure. isprobavaj, što ti ne valja prodaj
dosta ljudi recimo vole od Lique - Traditional tobacco i Turkish tobacco, ja sam volio cuban cigar. Sve je to subjektivno, nekom paše jedno drugome drugo

prvih mjesec dana nakon cigareta, dobre su tekućine do 25kn/10ml kasnije se isplati koji put uzet ove "skuplje"

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2015 23:10 

Tesko da ces naci nesto sto ima okus kao dekang. Nije on toliko los koliko svi vole reci da je los. Ne brini. Za par mjeseci ce ti se poceti svidati druge tekucine. Do tad pari sto ti odgovara. Najteze je naci tekucinu koju mozes pariti svaki dan. Meni su u pocetku odgovarale Liquine duhanske tekucine, al to ne znaci da ce i tebi.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2015 23:37 

Mnogi su počeli s US mixom ja takodjer prva tri mjeseca nisam ni znao da postoje i druge tekućine. A prestao pušiti prije 5 godina polako prelazio na druge tekućine kako ih otkrivo i kao i ti sve mi bilo bljak i preslatko ali polako si najdjese ono što tipase drži je US mixa i pari samo ono što ti sesvidja a ne ono što drugi pišu i opisuj. Sta fali dekangu ama baš nista, daj si vremena samo polako i naci ces sta ti pase ako prije ne odustanes.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2015 11:28 

Dobro ti Krki kaže. Ostani na Dekangu zasad. Eventualno probaj presjeći s mentolom od Dekanga - nekad je bio izvrstan, ali ga dugo nisam koristio. Mogao bi se ugodno iznenaditi.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2015 12:01 

Počeo sam sa Dekangom jer su dosta jefitini i navukao sam se na njihov USA mix i za sada mi je no. 1

Mene je spasio USA mix, više od godinu dana sam samo njega pario, probao sam svašta ali samo on mi je odgovarao. Nastavi s njim, samo pojačaj nikotin i nećeš imati potrebu za cigaretom. Nakon njega sam pario Valterov Real Cigar, to mi je bilo još bolje. Ne boj se nikotina, ja sam još uvijek na 24 mg.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2015 16:44 

Eto izgleda da nisam lud haha :)

Točno to Argon, spasio i mene, mislim da mi je veći problem duvalica nego nikotin (derem 18 trenutno), da skroz predjem: zagoreni okus nakon par nakon chaina, tekućina u ustima, navlačenje ko sivonja sat vremena nakon punjenja zbog baterije itd., al u pon eto stiže nova mašina pa bumo vidli, onda možda dignem nikotin ak bude krize :)

Hvala na potvrdi, ostajem pri dekangu definitivno za all day, imam još nešto štrumfa za presjeć,
probat ću par njih koje ste naveli, pogotovo jer koliko vidim su dosta povoljne pa da vidimo :plus:
naravno prijedlozi su dobrodošli i dalje

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2015 21:32 

ja sam sa usa mixa presao na vlastito muckanje i pasao mi je tobacco c od inawere
3% arome u bazu i to je to

slika

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: