Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Mystic juice
 Post Postano: 08 vel 2014 02:43 

Dakle kao sto naziv kaze

trazim recenzije ako netko ima dodira s njima

hvala

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mystic juice
 Post Postano: 17 vel 2014 20:13 

:sutim:

Zadnja izmjena: Joe; 17 vel 2014 22:55; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2014 20:43 
Moderator

Pa kada su tako dobre donesi lijepo 20 - 30 uzoraka na slijedeći meet u palfi pa da i drugi mogu probati i reći svoj sud o njima ... Ovaka paušalna ocjena na osnovu jedne probe jednog uzorka "ne drži vodu "

A uopće koliko je nikotina bilo u tome što si probao? Koji je omjer PG/VG na kojoj si opremi to isprobavao ????

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2014 21:20 
Moderator

Probali smo mnogo tekućina i preporučamo i mi tebi da ih probaš.
:D
Znam da imaš dobre namjere, donesi u Palfi pa da izmjenimo iskustva i isprobamo.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 vel 2014 00:17 

After 8 18mg - meni više udah čokolada, izdah mentol. Zbilja podsjećaju na After 8, opis na mtmstore odgovara. Meni nije za cijeli dan, više onako za presjeći... ak se kužimo. Kvalitetna tekućina. Setup spinner 3.7-4V + aspire 1.8 bdc

Nabavljeno u mtmstore, staklena ambalaža sa kapaljkom.

Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 vel 2014 21:15 
Moderator

Prvo da nešto napišem o njihovim bočicama. Bočice su staklene i naravno ne možete ih stiskati. Imaju vrlo mali plastični vrh.
Na prvu sam mislio da je stvar čisti pakao za točenje, ali je ispalo da je sistem odličan.
Tekućina iz bočice, curi (kapa) tek kad je potpuno naopako okrenuta, a u bilo kojem drugom položaju ne. Vrlo je jednostavno tako kapati u driper ili natočiti neki tank. Mislim da ću ih sačuvati i za druge tekućine kasnije kad originalnu potrošim.

Tabaco Red Passion - suhi pravi duhan, vrlo ugodan, ne prejak, podsjeća na VZ Cohibu ali mnogo nježniji. Vrlo fina aroma. Omjer PG/VG nigdje ne piše ali po gustoći tekućine negdje je 50/50 možda 30/70.Pare mnogo, TH ugodan, preporuka za sve ljubitelje duhanskih aroma.

Cola - tko voli cola pića volit će i ovu aromu. Stvarni i dobar okus popularnog napitka. Uvijek sam bio nekako skeptičan prema svim aromama tog tipa, ali nakon subotnje probe od damira2 promijenio sam mišljenje i kupio jednu boćicu za sebe. Aroma nije preslatka i definitivno je dobra za presjeći malo uobičajene. Nije za pariti cijeli dan. Tekućina je vjerojatno 50/50 PG/VG, para dobra, TH nešto slabiji. Sve u svemu dobra tekućina. Možda stavim i par kapi Mystic limunade za probu, moglo bi pasati.

Blackcurrant - crni ribiz, dosta dobra, jaka i uvjerljiva aroma, definitivno crni ribiz. Za ljubitelje tog okusa i voćnih aroma preporuka.
Pretpostavljam također kao i Cola PG/VG 50/50 , para dobra, TH nešto slabiji ali jači nego kod Cole. Također nije za cijeli dan ali za presjeć malo s nekom kiseljkastom aromom odličan.

Niti jedna od ovih tekućina nije me razočarala i definitivno ću ih vremenom popariti do kraja, a koliko sam i od drugih čuo svi o Mystic juice imaju pozitivno mišljenje.

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2014 12:39 
Moderator

After 8 - prvo da kažem da nisam neki ljubitelj mentola. Ali After8 nema okus mentola već paprene metvice i to vrlo ugodan. Čokolada se fino osjeti i sve u svemu ima okus vrlo sličan poznatim čokoladicama. Tko voli tu kombiaciju iskrena preporuka. TH je dobar srednje jak.
Preporuka kao osviježenja za nadolazeće vruče dane.

Nutty - lješnjak napolitanke, ne baš Kraš, one malo jeftinije napolitanke kojima se osjeća umjetna aroma i peviše šećera.
Neloša tekućina s dobrim TH, svakako nije razočaranje ali do sada najmanje dobra od svih Mystic juice što sam probao.

isprobavano na HH357 long barrel 2.0 ohma

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lis 2014 05:38 

zanima me da li je netko u zadnje vrijeme naručivao mystic juice tekućine.
do sada sam naručio oko 10-tak puta i bočice su imale svoj prepoznatljivi dizajn i poseban čep.

Ova zadnja narudžba koju sam naručio, bočica, etike i čep izgledaju drugačije pa me zanima da li je došlo do promjene dizajna ili je u pitanju nekakava muljaža.

p.s. tekućine su naručene sa evapor.hr

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lis 2014 08:56 
Moderator

Pa, pitaj na evapor.hr ili Bernard Pap gazdu evapor.hr na FB
mislim da smo pričali da je došla nova serija i da su nešto i cijene pale

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 06:00 

evo i odgovora:

''Ove sada pakujemo u hrvatskoj. One prije su bile iz engleske. Na kvaliteti nema promjene.''

Povratak na vrh 

[ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club