Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 14:06. Sada je: 26 sij 2025 14:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Meiwei i Real cigar sa VZ
PostPostano: 13 ruj 2017 21:23 

Planiram se upustiti u miješanje tekućina. Smiješao bih Pink mule Green label i Black label da dobijem mg nikotina koje želim. Arome bih uzeo Meiwei (preporučili su mi njihove 555, Red M i Golden dohani). Ima li kakva iskustvena preporuka koliki postotak da koristim?
Ono što me nažalost muči je da ne mogu pronaći aromu koja me najviše zanima. Trebala bi mi Real cigar. Koliko sam shvatio, to se moglo nabaviti na Vaping zone, no nikako ju ne mogu pronaći na njihovoj stranici. Zna li netko jesu li joj promijenili ime ili ju mogu nabaviti negdje drugdje? Hvala.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Meiwei i Real cigar sa VZ
PostPostano: 14 ruj 2017 17:53 

barker je napisao:
Planiram se upustiti u miješanje tekućina. Smiješao bih Pink mule Green label i Black label da dobijem mg nikotina koje želim. Arome bih uzeo Meiwei (preporučili su mi njihove 555, Red M i Golden dohani). Ima li kakva iskustvena preporuka koliki postotak da koristim?
Ono što me nažalost muči je da ne mogu pronaći aromu koja me najviše zanima. Trebala bi mi Real cigar. Koliko sam shvatio, to se moglo nabaviti na Vaping zone, no nikako ju ne mogu pronaći na njihovoj stranici. Zna li netko jesu li joj promijenili ime ili ju mogu nabaviti negdje drugdje? Hvala.

1. A koliko mg ti treba?
2. 2,5% je za vapingzone i meiwei, indentične su arome,
3. real cigar bi trebao bit Red M al nisam siguran.
negdje drugdje bi ja, tipa http://juicedoctor.eu/hr/178-meiwei, naša stranica.
da te pitam, na čem pariš? jer gledam da biš mješao green sa black labelom. green je vg/pg 50/50 a black je čisti PG.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2017 21:58 

buje3000 je napisao:
barker je napisao:

1. A koliko mg ti treba?
2. 2,5% je za vapingzone i meiwei, indentične su arome,
3. real cigar bi trebao bit Red M al nisam siguran.
negdje drugdje bi ja, tipa http://juicedoctor.eu/hr/178-meiwei, naša stranica.
da te pitam, na čem pariš? jer gledam da biš mješao green sa black labelom. green je vg/pg 50/50 a black je čisti PG.

Treba mi 9 mg. Planirao sam uzeti Green label 1000 ml 0mg, i dodati Black label 100 ml 100mg, tako da bih dobio 1,1 litru sa cca 9mg. Druga je varijanta da uzmem Green label 500 ml 6mg i 500 ml 12mg pa pomiješam i dobijem litru sa 9mg.
Parim sa modovima Sigelei i VTC mini a na oba su kayfun 3.1. Do sada su mi sve tekućine bilie 50/50 i nisam imao problema.
I mislio sam sve baze i Meiwei arome kupiti kod Juicedoctora, a pitao sam za Real cigar jer ga oni nemaju u ponudi a parim ga već godinu-dvije pa sam se nekako navikao. Super ako je Red M bar sličan njemu. 555 sam pario, a Golden dohani mi je Saša iz JD preporučio.
(Na još dvije arome sam navikao: Parliament i Davidof. Znaš li gdje bi njih mogao nabaviti?)

Što se tiče postotka arome, razmišljao sam da odmah pravim veće količine, pa je osnovna ideja bila da cijelu bočicu od 10 ml arome stavim u 350ml baze. To bi bilo oko 3%, a Meiwei preporučuje 2-4 ili 3-4 posto. I onda ostavim mjesec dana da stoji, u nadi da na kraju neću sve morati baciti... :angry_shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2017 06:53 

Real cigar imaš u Parilici, imaju Black label liniju koja je kompletno duhanska, i kažu ljudi da su arome identične vz/meiwei. Preporučeni postotak 2. A Red M nije meni nikako kao Real cigar, potpuno drugi okus, reskiji, svježiji, meni više paše.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 15 ruj 2017 12:49 
Moderator

Real cigar više ne postoji. Ime mu je sada Real Cig. i parilica ga trenutno, čini mi se, nema u ponudi. imaju Cigar...što je u potpunosti drugačija aroma. treba provjeriti...stvarno nisam siguran dali imaju tu aromu.

Black Label = Vaping Zone = Meiwei = Super Concentrated = whatever brand name there is for those flavors

Sent from my Y6_Piano using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 22 ruj 2017 15:21 

fek0 je napisao:
Real cigar više ne postoji. Ime mu je sada Real Cig. i parilica ga trenutno, čini mi se, nema u ponudi. imaju Cigar...što je u potpunosti drugačija aroma. treba provjeriti...stvarno nisam siguran dali imaju tu aromu.

Black Label = Vaping Zone = Meiwei = Super Concentrated = whatever brand name there is for those flavors

Super Concentrated=JF Super Concentrates?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: 22 ruj 2017 16:35 

dbudak je napisao:
fek0 je napisao:

Super Concentrated=JF Super Concentrates?

Da

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: