buje3000 je napisao:
barker je napisao:
Planiram se upustiti u miješanje tekućina. Smiješao bih Pink mule Green label i Black label da dobijem mg nikotina koje želim. Arome bih uzeo Meiwei (preporučili su mi njihove 555, Red M i Golden dohani). Ima li kakva iskustvena preporuka koliki postotak da koristim?
Ono što me nažalost muči je da ne mogu pronaći aromu koja me najviše zanima. Trebala bi mi Real cigar. Koliko sam shvatio, to se moglo nabaviti na Vaping zone, no nikako ju ne mogu pronaći na njihovoj stranici. Zna li netko jesu li joj promijenili ime ili ju mogu nabaviti negdje drugdje? Hvala.
1. A koliko mg ti treba?
2. 2,5% je za vapingzone i meiwei, indentične su arome,
3. real cigar bi trebao bit Red M al nisam siguran.
negdje drugdje bi ja, tipa
http://juicedoctor.eu/hr/178-meiwei, naša stranica.
da te pitam, na čem pariš? jer gledam da biš mješao green sa black labelom. green je vg/pg 50/50 a black je čisti PG.
Treba mi 9 mg. Planirao sam uzeti Green label 1000 ml 0mg, i dodati Black label 100 ml 100mg, tako da bih dobio 1,1 litru sa cca 9mg. Druga je varijanta da uzmem Green label 500 ml 6mg i 500 ml 12mg pa pomiješam i dobijem litru sa 9mg.
Parim sa modovima Sigelei i VTC mini a na oba su kayfun 3.1. Do sada su mi sve tekućine bilie 50/50 i nisam imao problema.
I mislio sam sve baze i Meiwei arome kupiti kod Juicedoctora, a pitao sam za Real cigar jer ga oni nemaju u ponudi a parim ga već godinu-dvije pa sam se nekako navikao. Super ako je Red M bar sličan njemu. 555 sam pario, a Golden dohani mi je Saša iz JD preporučio.
(Na još dvije arome sam navikao: Parliament i Davidof. Znaš li gdje bi njih mogao nabaviti?)
Što se tiče postotka arome, razmišljao sam da odmah pravim veće količine, pa je osnovna ideja bila da cijelu bočicu od 10 ml arome stavim u 350ml baze. To bi bilo oko 3%, a Meiwei preporučuje 2-4 ili 3-4 posto. I onda ostavim mjesec dana da stoji, u nadi da na kraju neću sve morati baciti...