Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 16:34. Sada je: 26 ožu 2025 16:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Nikotinske baze
PostPostano: 25 srp 2017 12:13 

Dosad sam kupovao nikotinske baze od piknmule-a, zadnja je bila mix n' match 100mg i razrijeđivao sa kemigovim VG/PG.

Htio bi probati nešto novo ili bolje... Navodno najbolje trenutno u ponudi je od Vapers tek, Carolina xtract (ne shipaju u HR pa otpada), tu su jos Nic river, Hiliq...

Također me zanima da li je kemigov VG dobar? Pitam jer su cijene po vani puno veće za litru pa si postavljam pitanje da li je i kvalitetniji....
Koja su vaša iskustva?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Nikotinske baze
PostPostano: 25 srp 2017 13:11 

Stalno koristim Kemigov VG i potpuno sam zadovoljan. PG uglavnom Pinkmule sa E tekućine ili neke "no name" izvana.
Kemigov PG nisam nikada probao. Pročitao sam negdje na ovom forumu da nije naročit i zato ga ne uzimam, ali možda ću i to probati jednoga dana.

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2017 15:52 

Kemigov vg je meni ok, na fejsu je netko bio objesio analizu PG i VG od kemiga, uglavnom, ovo sto kemig uvozi pg i vg to se proizvodi u njemackoj, ako ti to sta znaci

Kemig pg sam probao... Za mtl je ok, za dl mi baca jako na kasalj

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2017 16:06 

I ja sam zadovoljan sa kemik vg/pg (90/10 mozda me zato ne nadražuje) ali i ne znam za bolje jer nisam probao niti znam da li se razlika može i primjetiti. Kod nikotinske baze je vjerujem ipak drugačije i postoje nijanse... Ima dosta proizvođaća po internetu, neke navodno najbolje sam naveo u prvom postu, kako bi kupovao na "veliko" htio bi izabrat pravu stvar.... Ova Mixnmatcheliquids baza je rekao bi dobra, koliko se sjećam nije imala neki čudan miris, boja možda mrvicu žućkasta, ne znam više ni sam jer nisam toliko tada obraćao pažnju... ali vjerujem da postoji nešto još čišće, sa kvalitetnijim načinom izrade, mozda neka koja sporije oksidira, gdje se nakon mixa bolje osjeti aroma a manje sama baza isl.

edit: vidim nema baš nekih iskustava pa cu vjerovati strancima i probati sa Nic river, ne šalju preko 48mg doduše, a vapers tek je shipping 80$.

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: