Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 04:45. Sada je: 14 lis 2024 04:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 366 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Journey
PostPostano: 08 lip 2016 16:24 

Probao sam nove tekucine, pa bi bilo ok da napisem recenziju. Pa da pocnem: tekucine su 70/30 , mogu se kupiti i probati u dimilici i cijene su 29,39 i 49 kn. Znaci prije cca 2 tjedna pitao sam Qarka da li ima Midget fetish i dobio sam odgovor:" ne, imam nesto bolje. Navrati u pon pa ces vidjet."
I tako sam se ja dogegao u dimilicu sa velikim ocekivanjima i probao to njegovo "nesto bolje". Uglavnom ovo su moji dojmovi:

Gulag Summer-Od svih koje sam probao najbolja mi je. Uglavnom Qark mi je preporucio Gulag Summer. Prvo sam naravno pomirisao tekucinu i nije me bas odusevila, ali zaljubio sam se na prvi puf. Inace ne volim anis, ali u Gulagu mi je nekako pasao, idealno pogoden omjer. Anis se osjeti, ali ne prejako. Nije onaj tip aromaticne tekucine od koje boli glava, nego je vise kao njezna tekucina finog okusa, koja cisti sinuse. Odlicna tekucina za svaki dan.

Sweet Mist- Fina tekucina od vanilije, odlicno mirise

Choco Coco- Od svih cokolada koje sam probao najbolja, uistinu ima okus po cokoladi

Raffaello- Nema okus po Raffaellu, ali vuce na napolitanke. Meni se svida

Fruit Crush- Vocna tekucina, koja mi je ok. Nije losa, ali mi nekako nije bas za cijeli dan. Fina je, ali mi nije all day

E sad da nebi ispalo da samo hvalim...

Blueberry hill mi nije sjeo, ok fina tekucina ali brzo sam se zasitio, nije mi bas sjela. Ne kazem da je losa, ali nije mi sjela.

Sve u svemu tekucine su i vise nego dobre i od sad ih kupujem, pogotovo Gulag. :plus:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Journey
PostPostano: 08 lip 2016 21:18 

Uzeo sam Flint's Favourite, 50/50; 18mg
Kao bivšem chain smokeru jakih cigareta trebalo mi je nešto da mi kvalitetno opeče dušu :)
Ovo je vrlo fina tekućina, nakon nekog vremena mi je malo počeo smetati "čokoladni" aftertaste, ali to sad ubijem tako da ju pomiješam s malo Traditional Tobacco-a (ubacim cca 20%).
Ugl., pljugam na eVic mini, clapton, 10-12W max, airflow skoro max zatvoren - tako mi je najbliže dojmu prave cigarete.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2016 22:50 

Za sada sam samo probao bluberry hill, i heaven, ova prva odlična, zbilja mi je ADV, ali heaven, za koju stoji opis jagoda i limun je meni nešto strašno.. probao sam je i na kanthalu, ss-u i keramici, po meni je to čisti čili, baš ljut okus čilija..

Krećem dalje u probu, pa javim druge dojmove!

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2016 22:54 

Svašta... meni Heaven jedna od najdražih tekućina ikad! nešto tu ne štima... :hmm:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2016 11:35 

A nemam pojma, meni osobno na tri atomizera sa tri različita setup-a isti okus, a to je neka ljutina čilija.. Niti jagode niti limun.. i guess its just me :)

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2016 23:23 

dofuraj taj čili natrag, bum si napravil šalšu, ti si uzmi drugu koju god oš :D

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lip 2016 21:10 

vidimo se u ponedjeljak!

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2016 21:09 

Probao sam danas groundnut, super je :D Nesto slicno kao fekin kikiriki

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lip 2016 12:20 

Isprobao sam gulag summer i bio je baš fini. Anis daje taj cool efekt,no nije toliko jak kao u nekim drugim tekućinama da prevlada sve. Na prvi snif mi je malo vukao na gumene bombone. Uglavnom,čisti ljetni vape. Ugodno rashladi grlo.

Druga koju sam probao,dobio kao tester,je Madilynn dessert. Kao što ime govori,madlen kolačići u boci. Limun se osjeti taman,nije prejak i previše kiseo. Odlično sjedne uz crni čaj u jednoj i Prousta u drugoj ruci. :)

Mislim da sam isto probao Jolly Roger. Duhan s vanilijom ako se ne varam. Nisam ljubitelj duhanskih aroma,ali ova nije bila loša. Niti jedna aroma nije dominantna i lijepo su sljubljene u jedan ugodan okus. Tko voli duhane,mogao bi mu biti odličan adv.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lip 2016 12:59 

Ja sam narucio 10 komada 70\30 da dobijem po 19 kn al corak, nisu imali, poslije 18 mailova dobijem 50\50 2 premium, 2 ry4 i 1 vanes choice i 2 kts-a posto nisu imali vz-a (???)
naplate mi po 25kn (???)
najcudniji shoping do sad u mom vejperskom stazu i nikako za preporuciti, nadam se da ce se popraviti
meni journey nije legao nikako, ove 3 bljutave i skoro da nema razlike medju njima, jbg

Povratak na vrh

[ 366 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: