Probao sam nove tekucine, pa bi bilo ok da napisem recenziju. Pa da pocnem: tekucine su 70/30 , mogu se kupiti i probati u dimilici i cijene su 29,39 i 49 kn. Znaci prije cca 2 tjedna pitao sam Qarka da li ima Midget fetish i dobio sam odgovor:" ne, imam nesto bolje. Navrati u pon pa ces vidjet."
I tako sam se ja dogegao u dimilicu sa velikim ocekivanjima i probao to njegovo "nesto bolje". Uglavnom ovo su moji dojmovi:
Gulag Summer-Od svih koje sam probao najbolja mi je. Uglavnom Qark mi je preporucio Gulag Summer. Prvo sam naravno pomirisao tekucinu i nije me bas odusevila, ali zaljubio sam se na prvi puf. Inace ne volim anis, ali u Gulagu mi je nekako pasao, idealno pogoden omjer. Anis se osjeti, ali ne prejako. Nije onaj tip aromaticne tekucine od koje boli glava, nego je vise kao njezna tekucina finog okusa, koja cisti sinuse. Odlicna tekucina za svaki dan.
Sweet Mist- Fina tekucina od vanilije, odlicno mirise
Choco Coco- Od svih cokolada koje sam probao najbolja, uistinu ima okus po cokoladi
Raffaello- Nema okus po Raffaellu, ali vuce na napolitanke. Meni se svida
Fruit Crush- Vocna tekucina, koja mi je ok. Nije losa, ali mi nekako nije bas za cijeli dan. Fina je, ali mi nije all day
E sad da nebi ispalo da samo hvalim...
Blueberry hill mi nije sjeo, ok fina tekucina ali brzo sam se zasitio, nije mi bas sjela. Ne kazem da je losa, ali nije mi sjela.
Sve u svemu tekucine su i vise nego dobre i od sad ih kupujem, pogotovo Gulag.