edinzulic je napisao:
Zdravo svima. Sad mi treba jedna pomoć. Kako mogu znati koji mi je omjer PG i VG na trenutnom ukusu. Koristim Liqua koji je neka kopija ja mislim ali je okus navodno Marlbora. Odlično mi odgovara, medjutim povremeno imam bolove u plućima pa sumnjam da bi ti moglo biti od PG, a na ambalaži nema nikakve informacije. Takodjer sam jučer kupio umbrellin tobaco okus ali mi se nije svidio i dosta je jači pa sam se vratio na ovaj stari. Mene zanima da li u ovim radnjama mogu tražiti okus sa omjerom PG 30/70 ili oni svi dolaze u nekom istom omjeru ? Hvala lijepo pozz
okus se zove marlboro ali ne očekuj okus prave cigarete. točan omjer lique neznam. ako je original liqua, onda su to ok tekućine. pario sam ih i ja jedno vrijeme. tekućine dolaze u raznim omjerima PG/VG, al možeš i sam skužit. ako ti na istim postavkama ecigarete jače dimi a ne zagara, onda je PG/VG 50/50 a ako manje pare izlazi onda će bit PG/VG 70/30. VG je taj koji daje paru. isto tako, okus bi trebao bit intenzivniji na PG/VG 70/30 omjeru, zbog većeg udjela PG-a. ne idi na PG/VG 30/70 na tom atomizeru CE5 a ni tom novom jer neće natapat dobro i bit će ti zagoreno. za taj omjer ti treba bolji atomizer i s tim u vezi bolja baterija (mod) da ga može pogonit