buje3000 je napisao:
momoa pretakano. mtm.
al zanimljivo, nije ni tvoja bila ista kao ono šta sam pario od njega. totalno različit okus
Sve je pretakano. Firma koja proizvodi VZ/Meiwei, Black Label, whatever name is, nema maloprodaju i može se kupiti od njih isključivo u velikim količinama.
Dakle, osim što se pretače i tu dođe do (možebitne) razlike najčešće ljudskom pogreškom ili nehajnošću, uzmeš u obzir još i to da proizvođač možda u startu ne proizvede 100% identično, a onda još kada uračunaš tu i način izrade same tekućine (PG, VG, Nikotin, sazrijevanje i sam njegov postupak)...dolazi do stanovitih razlika u finalnom proizvodu.
Ima svega 3-4 proizvođača sirovina u svijetu...nijedan se ne zove Flavour Art, Capella, The Parfumers Apprentice, Flavor West ili slično...svi uzimaju sa istog izvora. Ono što mi poznajemo kao "single aroma"....je sve samo ne single...arome koje smo koristili prije 5 godina, danas nemaju isti okus.