Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2025 23:32. Sada je: 28 tra 2025 23:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: EGOIST
PostPostano: 28 lip 2016 14:23 

Da li je netko probao ove egoist arome? koji postotak ide u bazu? Vidim da je to Lord of the juice samo pod drugim imenom. Pario sam nekoliko lotj tekucina i bile su fine. Narucio sam wizzard bacco i white castle pa cemo probati...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 28 lip 2016 15:35 

Cuo 10%....al kazem CUO sam

Povratak na vrh

Naslov: Re: EGOIST
PostPostano: 28 lip 2016 20:43 

ovako , dosle mi arome popodne , na wizzard bacco pise 19% wtf... a na white castle 9%.
white castle sam smuckao na 7% 70/30 vpg 6 nic i 95% je isti castle long v2 koji radim sa eliquid recipes. Znaci fin je odmah prvi dan , pario sam ga usporedno sa svojom verzijom i razlika je jedino u slatkoci jer mrzim brown sugar u tekucinama (jako prlja grijac). ADV tekucina definitivno.

wizzard bacco smixao na 15% , probao na prvu i dominira badem, treba jos stajati definitivno, pario sam original tekucinu wizzard bacco i za sada to nije to jer mene on jako podsjeca na mozzart kugle. Definitivno ide u ormar na 10 dana. Jedva cekam jer ta tekucina mi je fenomenalna bila.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2016 08:43 

jocker21 je napisao:
Da li je netko probao ove egoist arome? koji postotak ide u bazu? Vidim da je to Lord of the juice samo pod drugim imenom. Pario sam nekoliko lotj tekucina i bile su fine. Narucio sam wizzard bacco i white castle pa cemo probati...

Vidio sam na nekoj SLO stranici da je postotak koji piše na bočici za baze sa 100% VG i da ovisno o udjelu PG-a treba smanjiti i postotak arome. Inače i sam namjeravam isprobati te tekućine. Hvala za info.

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2016 02:18 

Cao

Dobro si video. Pre 1-2 sedmice bio sam u belidim shopu u Celju i pricao sa vlasnikom (EGOIST). I rekao je da sto pise na bocicama od aroma %, to je za 100% VG. Ja sam za svoj Wizzard bacco preracunao sa 20% na 16%. Koristim 80VG20PG. Rekao je da dodatno zaslađivanje nije potrebno posto vec ima smeđi secer u aromi. Kolko sad to prlja neznam. Evo namuckane vec stoje tamo na polici vise od sedam dana, pre toga sam jih drzao u vrucoj kupi edno 1-2sata + 2sata na UV svetlu. A iduce sedmice u dobivam i ultra zvucni (ili ultra sonicni. idk neznam tacnu rec na hrvatskom :) i jos cu jih dati 1sat i posle probat. Trebalo bi biti dosta. Za sad imam arome Wizzards bacco, Tantadroo (mentol free) i Taycoon. A ubuduce mislim i probat Dragons blood, kojeg nije bilo na zalihi atm.
Ako se setim budem napisao kakve su mi arome. LOTJ su fenomenalne ali men na dripper/squonku malo 6mg. 12 je my cup of tea :D

Pozz
Milan

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2016 13:05 

Milan4ever je napisao:
Cao

...
Ako se setim budem napisao kakve su mi arome. LOTJ su fenomenalne ali men na dripper/squonku malo 6mg. 12 je my cup of tea :D

Pozz
Milan

Bilo bi lijepo da se sjetiš. Baš me zanimaju te tekućine

Hvala na informacijama.

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2016 14:02 

meni je wizzard bacco i apple tree nesto odlicno
Egoist su inace arome njihove linije gotovih tekucina Lord of the Juice
Tu cijelu liniju sam isprobao i ove dvije su se meni pokazale kao odlicne

slika

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 20 srp 2016 21:29 

Jel to samo meni il su im cepovi na bocicama katastrofalni?!?! Ocaj kakav nisam do sada vidio,limeni cep koji kad skines vise nemozes vratit da zatvoris bocicu...smixal wizards bacco na 15% pa cemo vidjet

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2016 08:02 

ja sam jučer čitajući komentare kupio baš taj wizzard bacco, 13% čini se i više nego dovoljno, dosta jaki badem, bio si grub prema čepu moj se dao našarafit nazad :D

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 srp 2016 21:32 

Tantatdroo cirka 13% na 70 vg pink mule bazu- okus mješavine voćnih čajeva sa dodatkom metvice ( ne previše), taman ljetno osvježenje. Stajalo tjedan dana smućkano.

Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 42 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: