Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 16:58. Sada je: 26 ožu 2025 16:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Preporuka tekucina
PostPostano: 04 vel 2016 18:26 

Jos sam u isprobavanju tekucina tako da neam nesto sta stalno parim. Svidjaju mi se vocne,desertne arome od duhanskih tekucina honey flue,cherry cigar tako slatkaste. Do sada sam kupova samo sa ktsa i od feke pa ako ima neko i neki shop preporucit moze... Do sad san proba sa ktsa Rum,Vanilija,cheery cigar,old captain,honey flu,black and mild,bubblegum,kokos,virginia,real cigar,sumsko voce..
Najbolje mi je od njih sjelo sumsko voce,cheery i honey flu. Eto pa preporucite neke

Povratak na vrh

Naslov: Re: Preporuka tekucina
PostPostano: 04 vel 2016 18:29 

Ja sam isto tip za voćno, i za sada me oduševilo vampire vape strawberry, i t-juice strawberry-kiwi, i trenutno gutam black n blue isto od t-juice-a.

Pogledaj na e-tekućine.eu t-juice arome, neces fulat s njima,iako moras sam miksat jer nema gotovih.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 18:54 

bubib5 je napisao:
Ja sam isto tip za voćno, i za sada me oduševilo vampire vape strawberry, i t-juice strawberry-kiwi, i trenutno gutam black n blue isto od t-juice-a.

Pogledaj na e-tekućine.eu t-juice arome, neces fulat s njima,iako moras sam miksat jer nema gotovih.

Pogleda san na stranici taj black and blue zvuci odlicno al neznam miksat jos haha pa mi treba nesto gotovo

Edit

El to ovako kako san ja skuzija kupin npr ovo http://www.e-tekucine.eu/vpg-x-purple-l ... 00-ml.html i kupin neku aromu i kad dode ubacin par kapi arome pricekan da odstoji i parim?

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 20:31 

Moji favoriti od gotovih tekućina su Fairy Tale (Calligo), Infamous i Croatian E-liquid Brewery (MTM Store) i Old Cottage Vapefuel. Bolje zasad nisam probala. :D

Imaš na forumu topic kak zmiksati, bez brige nije nuklearna fizika, a i pomoći će da novčanik bude malo deblji. :zu:

Kaj se tiče ove baze, ja sam na njoj od početka no sad sam prešla na Infamous bazu, nekaj mi kod Pink Mulea ne štima u zadnje vreme, da li je do mene ili do baze, boga pitaj.
Probaš pa vidiš kak ti paše. :) Kaj se aroma tiče preporučam da probaš Cum Vapes (zaobiđi jedino njihov Cameltoe) i Potions of Kuhanzzi. :D

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 20:48 

Skwo je napisao:
Moji favoriti od gotovih tekućina su Fairy Tale (Calligo), Infamous i Croatian E-liquid Brewery (MTM Store) i Old Cottage Vapefuel. Bolje zasad nisam probala. :D

Imaš na forumu topic kak zmiksati, bez brige nije nuklearna fizika, a i pomoći će da novčanik bude malo deblji. :zu:

Kaj se tiče ove baze, ja sam na njoj od početka no sad sam prešla na Infamous bazu, nekaj mi kod Pink Mulea ne štima u zadnje vreme, da li je do mene ili do baze, boga pitaj.
Probaš pa vidiš kak ti paše. :) Kaj se aroma tiče preporučam da probaš Cum Vapes (zaobiđi jedino njihov Cameltoe) i Potions of Kuhanzzi. :D

Koji si label pink mulea koristila?

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 20:55 

Isti onaj kao sa linka iznad, purple. :)

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 21:02 

Skwo je napisao:

El mos linkat topic

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 04 vel 2016 21:22 

Skwo je napisao:

Kaj se aroma tiče preporučam da probaš Cum Vapes (zaobiđi jedino njihov Cameltoe) i Potions of Kuhanzzi. :D

Litru pink mule purple do sada zgutal,nemam problema

Cum vapes...cameltoe...jao

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 21:31 

Baldos55 je napisao:

El mos linkat topic

Nemam pojma di je. :zu:

Zemeš bazu, npr. tu gore koju si linkao i aromu. Za svaku aromu imaš preporučeni udio u %.

Recimo da radiš 100ml liquida, a preporučeni udio je 10% (preporučam staklene bočice, tegle - kaj god, za mixanje i steepanje), :zu:
uliješ 10ml arome (dobil buš dvije šprice i igle sa svakom narudžbom kod njih) i 90ml baze.
Jako dobro promućkaš - možeš čak kratko staviti bočicu pod mlaz vruće vode pa bu lakše,
do te mjere da ne vidiš kroz bočicu odnosno da zgleda kao šlag i ostaviš da steepa.
Promućkaš to svaka 2 dana i to ti je to, čekaš. :D

Što se steepanja tiče, za duhanske i kreme minimalno 2 tjedna, a voćne možeš pariti već odmah, mada ih ja volim ostaviti 2-3 dana. :)

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 04 vel 2016 21:36 

vulja je napisao:

Litru pink mule purple do sada zgutal,nemam problema

Cum vapes...cameltoe...jao

Ja je trošim od kad parim. Velim, možda je do mene, nemam pojma.
Primjetila sam da me grebe i da kašljem kod lung hita, dok sa Infamous bazom nemam tih problem. :conf:

Povratak na vrh

[ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: