Rain je napisao:
crunch112 je napisao:
Evo s čim planiram raditi nešto pa bar molim ove iskusne da mi kažu gdje griješim i što bi bilo korisno dodati da upotpuni okuse.
Tekućina 1:
Jagoda TPA 30%
Blueberry TPA 30%
Banana Capella 25%
Custard v1 Capella 15%
Tekućina 2:
Ananas TPA 30%
Jagoda TPA 30%
Banana TPA 25%
Custard v1 Capella 15%
Tekućina 3:
New York Cheesecake Capella 35%
Blueberry TPA 35%
Jagoda TPA 10%
Custard v1 Capella 20%
Tekućina 4:
Jagoda TPA 25%
Banana Capella 10%
Ananas TPA 25%
Blueberry TPA 25%
Custard v1 Capella 15%
Ovo su kombinacije koje planiram napravit si, da li mi može netko preporučiti nešto extra što bi pridonijelo cijelom tom finom slatkom ugođaju. Da li treba koristiti one sweetnere i ostale gluposti? Možda negdje vape wizard?
mali si zabrijao s postocima
a generalno, TPA jagoda ide 5-10%, blueberry je prilicno slaba aroma, ja je za sebe stavljam od 8-12%
Cap custard je dobar, ali manji postotak, 2-4% u pravilu. Imam jedan mix gdje ide nesto vise
CPA New York Cheesecake isto manji postotak, do cca 6%
Ovo su postoci koje ja koristim u svojim mixevima, nekome moze pasati, nekome ne, pravilo je da se igra i vidi sto nekome pase.
Ja ne prodajem svoje arome/gotove tekucine, radim iskljucivo za sebe i onako kako meni pase
Ovo je postotak aroma u odnosu na ostale arome u ovom miču, recimo ako koristim u tekućini 1. 10% jagode, onda će biti 5% custarda...
Dakle sumo sumarum, smanjiti Custard, pojačati blueberry, jagoda je onda ok i cheesecake smanjiti...
Ima li neka aroma koja bi ovima pomogla u izražaju ili nešto sto bi preporučili da ide za bolji mix ovih svih? Sweetner, vape wizard, bla bla?