Svatko ima svoje mišljenje, ali sad već nazivati neki brand u cjelosti smećem više spada pod bezobrazluk i hejt... Ja sam probao nekoliko gotovih tekućina i miksao s njihovim aromama, neke su mi bile bolje, neke lošije, neke uopće nisu bile parljive, ali opet to ne bi išao nazivati smećem. S obzirom na cijenu, dobivenu količinu, te općenito okus, odlične su. Također pogledaj sve recenzije tekućina u globalu, uvijek ima ljudi kojima je nešto fenomenalno, dok je drugima odvratno. Svatko ima svoj okus i preferencije, a sad nazivati nešto smeće jer tebi nije fino, to je više ... Stavi si ovdje riječ koju želiš.
Ne želim ni tebe vrijeđati, znam da sam miksaš tekućine, radiš klonove poznatijih brandova, vjerojatno ih i prodaješ u svojoj okolici kolegama vaperima, pa i sam znaš koliko je potrebno truda i ulaganja u dobar miks. Čovjek se potrudio, izbacio svoj proizvod na tržište, te od toga profitira i ima solidan marketing, nije sad potrebno sve odmah globalno popljuvati.
Izbaci nam svoj proizvod na tržište, vjerujem da će svi htjeti kupiti i probati, budući da bi se radilo o još jednom domaćem brandu, nakon toga ćemo vidjeti koji je uspješniji.
P.S. Nemam nikakve veze s Fekom ili Jorneyem, znam čovjeka sa meetova, nisam plaćen, nit sam ikad dobio nešto besplatno od njega da bi ga zbog toga pravdao Journey, samo mi idu na jetra ovakvi komentari.
Vape on