Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2025 09:02. Sada je: 16 svi 2025 09:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Najbolje duhanske tekucine, arome..
PostPostano: 18 lis 2017 14:45 

Meni su od onog što sam probao Cohiba i Liquin Turkish Tobacco najbolje sjeli.

Zna netko koje kupovne imaju više od 50% VG htio bi probati neku... ove sa više PG su mi nekako "prazne".

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2017 19:33 

Nightb1rd je napisao:

Zna netko koje kupovne imaju više od 50% VG htio bi probati neku... ove sa više PG su mi nekako "prazne".

journey by aeon http://journey-liquids.com/en/ VG/PG 70/30 su
neznam, meni su "prazne" ove s više VG-a

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lis 2017 15:00 

buje3000 je napisao:
Nightb1rd je napisao:

journey by aeon http://journey-liquids.com/en/ VG/PG 70/30 su
neznam, meni su "prazne" ove s više VG-a

Hvala na preporuci, probati ću definitvnokad potrošim sadašnju zalihu...

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lis 2017 10:35 

journey je smece, kupio ona dva paketa testera sa 10 aroma a od toga 2 prolazne... vise izreklamirano nego sto valja.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lis 2017 12:44 

Svatko ima svoje mišljenje, ali sad već nazivati neki brand u cjelosti smećem više spada pod bezobrazluk i hejt... Ja sam probao nekoliko gotovih tekućina i miksao s njihovim aromama, neke su mi bile bolje, neke lošije, neke uopće nisu bile parljive, ali opet to ne bi išao nazivati smećem. S obzirom na cijenu, dobivenu količinu, te općenito okus, odlične su. Također pogledaj sve recenzije tekućina u globalu, uvijek ima ljudi kojima je nešto fenomenalno, dok je drugima odvratno. Svatko ima svoj okus i preferencije, a sad nazivati nešto smeće jer tebi nije fino, to je više ... Stavi si ovdje riječ koju želiš.

Ne želim ni tebe vrijeđati, znam da sam miksaš tekućine, radiš klonove poznatijih brandova, vjerojatno ih i prodaješ u svojoj okolici kolegama vaperima, pa i sam znaš koliko je potrebno truda i ulaganja u dobar miks. Čovjek se potrudio, izbacio svoj proizvod na tržište, te od toga profitira i ima solidan marketing, nije sad potrebno sve odmah globalno popljuvati.

Izbaci nam svoj proizvod na tržište, vjerujem da će svi htjeti kupiti i probati, budući da bi se radilo o još jednom domaćem brandu, nakon toga ćemo vidjeti koji je uspješniji. :)

P.S. Nemam nikakve veze s Fekom ili Jorneyem, znam čovjeka sa meetova, nisam plaćen, nit sam ikad dobio nešto besplatno od njega da bi ga zbog toga pravdao Journey, samo mi idu na jetra ovakvi komentari. :zu:
Vape on :vom:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lis 2017 00:40 

jocker21 je napisao:
journey je smece, kupio ona dva paketa testera sa 10 aroma a od toga 2 prolazne... vise izreklamirano nego sto valja.

Ako imaš nešto bolje ponudi (može i na pp) bilo bi mi zanimljivo isprobati!

Da su smeće - totalno netočno!
Poprilično kompleksne tekućine, različita snaga - različita aroma, drugi ati - opet drugačija aroma itd...

Govorim samo za duhanske koje sam probao, e sad da li mi se sviđaju ili ne to je druga priča.
Ili je u testerima bilo manje (ono što ostane na stjenkama) ili ih treba staviti veći postotak ne znam,
meni je od 5 aroma, jedna vrlo dobra, jedna prolazna i 3 totalno blage, prije bih rekao krema sa naznakom duhana,
recimo za poslije ručka umjesto CIGARE i kolača, nikako ADV, barem meni!

Povratak na vrh

Naslov: Najbolje duhanske tekucine, arome..
PostPostano: 29 lis 2017 13:28 
Moderator

čovjek ima svoje mišljenje, poštujem ga. ako misli da su moje arome smeće, ima na to potpuno pravo. očekujem tester njegovog miksa, slobodno mi se javi jocker da ti dam adresu, pa da i meni i qarku otvoriš oči svojim ultrasoničnokompleksnokvalitetnim miksom.

Sent from my Y6_Piano using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2017 01:08 

ok je journey, a i da nije, što je moguće nekome kao osobna preferenca, važno i kulturno bi bilo reći prije "meni ne valja" a ne generalizirati. ima ljudi koji žive od toga, i zaista se trude, pa ako zbog ničeg drugog, zbog toga nije ok. reci meni ne pašu, meni ne valjaju a ne trash talk kao da smo na stočnom sajmu.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2017 01:36 

e a sad si idem skuhat kavu i popit u mojoj journey šalici, nakapat grampas cream u tank i izmixat fulira da se steepa. Dean mi reče večeras da su radili na njemu mjesec dana. ne znam hoće li mi se svidjet al znam sigurno da nije smeće. eto toliko.

Povratak na vrh

PostPostano: 31 lis 2017 03:00 

Nisam probao nijednu od journey tekucina i ne mogu suditi o okusima, ali kao netko tko zivi od vlastitog proizvoda kojeg se trudim sto bolje dizajnirati i izraditi moram dici glas u zastitu svakoga tko radi nesto slicno.
Kao sto se moj rad ne mora svidjeti svakome tako se niti te tekucine ne moraju svidjeti svakome, ali nikako nije red proglasavati neciji rad smecem. Konstruktivna kritika je dobrodosla jer moze koristiti za poboljsanje proizvoda, ali pljuvanje nema nikakvog smisla.
Osobno volim i parim iskljucivo duhanske arome, ali bilo bi glupo da sve ostale proglasim smecem jer se eto meni ne svidaju.
Takoder marketing, i da je najbolji na svijetu, ako je proizvod stvarno smece, nece pomoci da se brend pozicionira na trzistu, a koliko sam uspio primjetiti, journey se uspjesno pozicionira.
ako jednom i isprobam te tekucine, moci cu reci svidaju li mi se ili ne, i probati argumentirati zbog cega da ili ne, ali u svakom slucaju dajem podrsku svakome tko je dovoljno bolestan da u nasoj zemlji stvara nove proizvode i vrijednosti.

Povratak na vrh

[ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: