jocker21 je napisao:
kupio sam od journeya 2 sampleboxa, vocni i duhanski , eto cisto da probam, no razljutilo me sto pise 5x2ml a u svakoj bocici od 1,5ml do 1,7ml, onda bolje napisite 1,5ml testeri a ne ovako...
Probao zasad sweet shot i jedino sta osjetim je od capelle lemon meringue pie koji kosta cca 17kn 10 ml.... mozda tu i tamo koji udar limuna na udahu.. eto toliko o premium liquidima.... kada sve isprobam napisem recenziju jer ovo je "way too far from premium" , blago razocaran...
Ajde probao i mana potion, karamela biskvit, ovo je fino i svidja mi se. 5/5
s obzurom da sam.osobno tu aromu slagao, mogu reci da meringue pie nema niti u tragovima. ako mislis da je to tako, slobodno napravi tekucine sa aromom od 17kn, plati tpd i plasiraj. nekome se arome svidjaju, nekome ne...pogoditi da se svima sve svidja je nemoguce. probaj pink fury ili dekang, nekome je to premium.