Setup: vtc mini, Xplora dripper cap, kantal 0.2, 1.8 ohma na 3.8v, parenje MTL
Chemberlain - otvorim bočicu, miris tekućine fantastičan, prvo me neka nota podsjeti na VZ french pipe, odmah nova vata, probam, fantastika. Kompleksna duhanska tekućina, vrlo fina i što je najbitnije, ni na koji način ne podsjeća na cigaretu. Samo se brzo zasitim tako da će ovo bit za na driper guštat. Na drugo šnjofkanje, med i podsjeća na neku finu žesticu šta znam da sam pio. Rum ili nešto slično. a možda i Jack, ometa mi ovaj fini med procjenu. Miris pare isto super. Vrlo vrlo dobro. šta duže parim, vjerujem da je bazni štih FP, a to mi je u top 3 okusa dosad tako daaa.... Ostaje fini slatkasti aftertaste u ustima, i to dosta dugo još u nosu. njam
Sweet mist šnjofkanjem bočice jako podsjeća na FA Soho i Gold MZ na prvu, na drugu se osjeti i neki parfem, ugodan, nenapadan. Parenjem podsjeća na cigaretu. prvih par pulova se osjeti samo Soho, malo kasnije dolazi fini alkoholni štih, okus parfema nigdje ili samo malo u pozadini. Bit će da bi na drugom setupu morao izać van. Soho/Gold MZ dominantan i ovo drugo ne prolazi pored toga. Kako ja baš ne volim da mi duhanska podsjeća na cigaretu, nisam oduševljen. Za Friške parioce ovo bi mogla bit vrhunska tekućina. Da opišem Soho - reska nota kubanke, ali one fine, 90+kn, ne smrdljiva, nego baš za guštanje uz neki viski. Znam ja i soho parit, po par dana, nakon 2.-3. bude mi dosta dobra kad malo otupim na taj reski duhanski štih, ali od svih "težih" duhanskih Soho je No1. ali ovaj alkoholni štih oduševljava. znači, nakon dužeg parenja je feeling taj da pijete žesticu i pušite finu kubanku (pred godinu dana sam guštao u jednoj kubanki, makar sam već debelo bio na pari) i to je to. Kako sad već jedno vrijeme parim ovu tekućinu, taj ugodni parfem i alkoholni štih u pozadini sve više dolaze do izražaja. tako da treba dat šansu ovoj tekućini iako na prvu drugu i treću ne sjeda. isto kao i Soho.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
Zadnja izmjena: buje3000; 19 kol 2016 07:17; ukupno mijenjano 2 put/a.
|