Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:55. Sada je: 07 vel 2025 07:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Profesionalci o aromama
PostPostano: 11 vel 2017 14:34 

Evo baš se malo informiram o aromama, jer su se neke stvari promijenile od kad sam zadnji put pario.... Ono što se također promijenilo je da su se pojavili novi profesionalci u mixanju tekućina, a neki stari su nestali, pa tako i njihove mudrosti...

Naravno, niti jedan profesionalac nam neće reći svoje recepte, što je i uredu, no ono što bi nam mogli reći je sljedeće:
-Koja aroma se pokazala najkvalitetnijom u kojoj firmi

npr. da li je bolja višnja u FA, TPA ili u nekoj trećoj varijanti... normalno neće sad oni izmišljati koje arome da napišu, a koriste ih brat bratu dvjestotinjak, pa sam ja došao na ideju da stavim popis najčešće korištenih aroma, od čega kod duhanskih molim za malo mašte samih proizvođača... Pa krenimo:

Citat:
Sve što trebate je kopirati ovu listu i napisati sa strane iz koje firme koristite/preporučate navedenu tekućinu. Kod dodataka, napišite koji dodatak koristite i za koji učinak, arome za miješanje (npr. vanilija ili krema za blueberry cheasekake) napišite koju iz koje firme za koju vrstu tekućina, kod duhanskih napišite barem 5 duhanskih aroma koje su vam top5 i od kojih proizvođača

NOTE: Ovo će vama (profesionalcima) oduzeti svega 3-4 minute vremena, a mnogima uštedjeti brdo para na probavanju koja jagoda ima najfiniji okus. :mandjo:

VOĆNE

Jagoda
Višnja
Trešnja
Malina
Borovnica
Grožđe
Lubenica
Breskva
Naranča
Limun
Limeta
Šumsko voće
Kiwi
Banana
Ananas
Blackberry
Kokos
Jabuka

NUTS

Lješnjaci
Orasi
Orašasti plodovi
4.
5.

KREMASTE

Tiramisu
Vanilija
Irish cream
Med
Custard
Fresh Cream
Cookie flavour
Kava
Cappuchino
Čokolada
Karamela

ALKOHOLNE

Whiskey
Rum
Šampanjac i sl.
4.
5.

POJAČIVAČI (npr Vape Wizard FA - za bla bla)

1.
2.
3.
4.
5.

DUHANSKE (Top5)

1.
2.
3.
4.
5.

AROME ZA MIJEŠANJE (npr. Vanillia FA dobra za voćno-kremasti mix)

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Vaping Joyetech eVic VTC Mini with Kangertech Subtank/Toptank Mini

Next... OBS Crius i ako Bog da... HCIGAR VT Inbox Mod

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 11 vel 2017 17:54 
Moderator

mda....u poznavanju aroma koje valjaju i je citav stos. tesko frende da ce ti netko reci koja je najbolja, recimo, banana...a potrosio je hrpu love, baze, zivaca i vremena da isproba njih ne znam koliko dok nije dosao do one koja valja. sorry.

Sent from my T6 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov: Re: Profesionalci o aromama
PostPostano: 11 vel 2017 19:12 

Ona koja rebi paše.. probaj i vidit češ .
Iako imaš par stranica sa klonovima recepata neki poznatih tekućina ali i mikseva privatni korisnika koji su podjelili svoj recept. Guglaj

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2017 19:28 

Ja ću početi što znam.
Šumsko voće Flavour art.
555- Meiwei (VZ).
French pipe- Meiwei (VZ).

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 11 vel 2017 20:43 

fek0 je napisao:
mda....u poznavanju aroma koje valjaju i je citav stos. tesko frende da ce ti netko reci koja je najbolja, recimo, banana...a potrosio je hrpu love, baze, zivaca i vremena da isproba njih ne znam koliko dok nije dosao do one koja valja. sorry.

Sent from my T6 using Tapatalk

Zašto ne bi, nije da odaje tajne miješanja, samo nama štedi tu ogromnu lovu, to je isto kao da netko ne preporuči koji je VW mod dobar jer eto i on radi modove... samo što su njegovi mehanički, al opet jbg, mod je, kupi njegov...
Možda ne vole svi miksane tekucine, nego recimo samo jednu aromu (Višnja), i zašto mi netko nebo rekao da je bolja Višnja u XY firmi nego u FA? Kao da se cijela njegova tekućina bazira na baš toj višnji itd...

sin93 je napisao:
Ona koja rebi paše.. probaj i vidit češ .
Iako imaš par stranica sa klonovima recepata neki poznatih tekućina ali i mikseva privatni korisnika koji su podjelili svoj recept. Guglaj

Znam da ima. Netko je nekad rekao da su majstori potrošili tisuće eura da bi našli onu pravu jagodu, ili bananu, ili xyz... zašto ne reći i podijeliti to onda, jer oni su majstori... pa je lakše onda birati između 3 ponuđena proizvođača po Preporuci tri majstora nego birati između njih 50, ako tražiš savršenstvo?

mateo je napisao:
Ja ću početi što znam.
Šumsko voće Flavour art.
555- Meiwei (VZ).
French pipe- Meiwei (VZ).

Bravo mateo, hvala ti puno, odmah ću staviti sve 3 u košaricu da ih probam :) ako znaš još koju da je vrh samo dodaj! :))) :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2017 22:57 

Evo malo pomoći :D

http://www.novoliq.com/shop/

Marlboro je real cigar od vapingzona,u stvari sve arome sa vapingzona su vjerojatno odavde.
Ima i stranica novocig sa potpuno istim aromama :mrgreen:

E da ,njihova banana je cisto ok :D

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2017 23:49 

damirdjg je napisao:
Evo malo pomoći :D

http://www.novoliq.com/shop/

Marlboro je real cigar od vapingzona,u stvari sve arome sa vapingzona su vjerojatno odavde.
Ima i stranica novocig sa potpuno istim aromama :mrgreen:

E da ,njihova banana je cisto ok :D

Ma poanta je da ovih par ljudi sto su tisuće potrošili na razne arome napišu koja im je najkvalitetnija, mislim naišao sam i ja na neke kvalitetne jer sam davno i prodavao ecig, imao vape shop i svašta nešto... ali to nikad nije bilo kao i kad sam dobio preporuku nekog tipa CHROMEX-a, počivao u miru.

Ugl, ne pomaze puno ako nisi probao 10tak banana pa da kaže ma E od njih mi je bila najbolja - najsličnija banani, daš nešto konkretno itd, ako me kužiš ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 vel 2017 02:19 

Daj molim te.... da majstori potrosili tisucu eura da bi nasli tekucinu,,, rutnuo sam u usta i progutao nazad, sad cu sve iznova otic izrigat...majstor potrosi 100 eur da dodje do prave tekucine, ako potrosi iznad toga nije majstor nego gluperda :cop:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 12 vel 2017 02:26 

To što je netko potrošio "milijone" ne mora značiti da će i tebi pasati. Ako sam ne probaš nećeš znati

Povratak na vrh

PostPostano: 12 vel 2017 02:53 

Ajde da to ovako kažem- poanta je da ako par majstora da svoje preporuke, netko tko bi za višnju potrošio recimo 20tak eura će potrošiti možda 4-5-10, pa će uštedjeti, i tako će si naći jedno 10 aroma koje mu pasu. Dakle neće svaki od njih reci istu firmu za istu aromu, pa probaš sve preporuke i odlučiš za sebe, ali kad ima 20 firmi, ako ne probaš sve nikad nećeš znati jesi propustio neko čudo.... oni su valjda probali većinu jer Je "u tome cijela poanta"

Zato kažem nema smisla da probaš 20 ako ti je tri profića reklo da valjaju ta ta i ta, onda probaš te tri i izabereš jednu, ove dvije pokloniš na onoj sekciji na forumu nekom da proba i dobro.... bolje nego da probaš 20, pa pokloniš 19.... a oni ništa ne gube jer je sve to ionako individualno, kao i da li se nekome sviđa neka njihova tekućina ili ne, a opet ne daju recept originala....

Jasnije?

Poanta price je da od ovih navedenih aroma želim uzeti jedno 10tak koje si smislim u glavi, i Pokušat si Napravit mix koji će me zadovoljit, nešto svoje originalno... a opet želim koristiti najkvalitetnije i najfinije arome, vjerujem da želi svatko.... pa eto, ja ću i dalje ostati vjeran HR proizvodima, ali želim imati i svojih ruku djelo.... vjerojatno ne tako dobro, ali moje :brav:

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: