fek0 je napisao:
mda....u poznavanju aroma koje valjaju i je citav stos. tesko frende da ce ti netko reci koja je najbolja, recimo, banana...a potrosio je hrpu love, baze, zivaca i vremena da isproba njih ne znam koliko dok nije dosao do one koja valja. sorry.
Sent from my T6 using Tapatalk
Zašto ne bi, nije da odaje tajne miješanja, samo nama štedi tu ogromnu lovu, to je isto kao da netko ne preporuči koji je VW mod dobar jer eto i on radi modove... samo što su njegovi mehanički, al opet jbg, mod je, kupi njegov...
Možda ne vole svi miksane tekucine, nego recimo samo jednu aromu (Višnja), i zašto mi netko nebo rekao da je bolja Višnja u XY firmi nego u FA? Kao da se cijela njegova tekućina bazira na baš toj višnji itd...
sin93 je napisao:
Ona koja rebi paše.. probaj i vidit češ .
Iako imaš par stranica sa klonovima recepata neki poznatih tekućina ali i mikseva privatni korisnika koji su podjelili svoj recept. Guglaj
Znam da ima. Netko je nekad rekao da su majstori potrošili tisuće eura da bi našli onu pravu jagodu, ili bananu, ili xyz... zašto ne reći i podijeliti to onda, jer oni su majstori... pa je lakše onda birati između 3 ponuđena proizvođača po Preporuci tri majstora nego birati između njih 50, ako tražiš savršenstvo?
mateo je napisao:
Ja ću početi što znam.
Šumsko voće Flavour art.
555- Meiwei (VZ).
French pipe- Meiwei (VZ).
Bravo mateo, hvala ti puno, odmah ću staviti sve 3 u košaricu da ih probam

ako znaš još koju da je vrh samo dodaj!

))