usa mix nisam probo al eto mali doprinos jednog duhanđije
roar of the six lions od journeya je dosta lagana duhanska.... toliko lagana da je ni ne osjetim
na 10%
pa recimo vanilla for pipe od inawere - 3-5%
coumarine pipe od flavourwesta na 8-10%
coumarine pipe od mount baker vapora ako je još imaju na stranici.
gold ducat od inawere 3-5%
u ovima je blaga nota duhana
ma svaka duhanska može bit lagana, ako malo arome staviš
malo jače izražen duhan, onako, reski, je recimo Soho od flavourarta - 1-4%.
old captain od meiwei na 2-2.5% - pipe tobacco sa primjesama čokolade. bolje 2% da bude lakša
cigar passion od flavourarta treba probat - mješat na 1 do 1,5%
sve ove trebaju stajat bar 3 tjedna, osim soho, to možeš dat 3-4 posto i parit odmah ili 2 % i čekat mjesec dana.
ako voliš reski duhanski štih, baš da malo jače podsjeti na cigaru - 7leaves od flavourarta 1-2%, black cat od inawere - duhan s višnjom - 2-4%
ako voliš fine duhane, french pipe od meiwei je dosta aromatična (na 2.5%)kao i navedeni cigar passion pa ga staviš manje % i bude lagana
duhan od vaperske škvadre mi je u zadnje vrijeme odličan - orašasti štih mislim da lješnjak, duhan, kava i primjese meda u pozadini. neš ga ni osjetit na AIO. preporuka je 10% al možeš i manje, samo pazi lješnjaci se dosta osjete, tak da ak ti nevanja ta komponenta onda zaobiđi
od journeya mi je fenomenalan schrodingers liquid - kava, duhan, pipe tobacco - dosta aromatična tekućina
-II- chamberlain - podsjeća na french pipe s dozom nekog alkohola tipa fini rum
ovre zadnje su dosta aromatične na 10% koliko je preporuka, al ako zamješaš na manje % ne bi trebalo bit.