Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Priča o PG i njegovom utjecaju na parenje
 Post Postano: 15 vel 2016 23:35 

dobri postovi.

mene zanima razlika izmedu domace proizvodnje i kupovne tekucine, mnogi kazu da im smeta PG, lako moguce da sam i ja jedan od tih (sad su se tek poceli pojavljivati problemi nakon godinu parenja- pristici, iskasljavanje sekreta, mali pritisak kod spoja kljucnih kostiju s prsnom kosti, nemoguc kasalj).

kod kupovine gotovih tekucina omjer pg:vg je bio 70:30, i nisam imao nikakvih problema, sad kod domace proizvodnje omjer je 50:50 i poceli su se javljati problemi.

nije mi jasna razlika gdje je kod gotovih tekucina veci udio PG i ljudi nemaju tolikih problema kao kad rade svoje tekucine s daleko manjim omjerom PG. Mene zanima razlika, odnosno sto se jos dodaje u gotove tekucine da ljudi nemaju problema s PG, jer npr. kupovna tekucina mi nije toliko isusivala grlo, te nisam toliko kasljao kako kod domace izdrade!? :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2016 00:21 

Ovaj post je odgovorio na skoro sva pitanja koja sam imao i još je samo jedno ostalo.
Kao što samo zaključili PG zna smetati ekipi, a što je s nikotinom? Jel on može izazvati probleme u usnoj šupljini kao što su afte i osjetljivost ili da si slobodno stavim količinu koja mi paše (14-16mg) ili i to može izazvati neku reakciju? Pogotovo može li biti kakav problem ako mi malo tekućine izleti na usne i usta.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2016 01:35 
Administrator

branko1305 je napisao:
nije mi jasna razlika gdje je kod gotovih tekucina veci udio PG i ljudi nemaju tolikih problema kao kad rade svoje tekucine s daleko manjim omjerom PG. Mene zanima razlika, odnosno sto se jos dodaje u gotove tekucine da ljudi nemaju problema s PG, jer npr. kupovna tekucina mi nije toliko isusivala grlo, te nisam toliko kasljao kako kod domace izdrade!? :hmm:

To je pitanje za neku drugu temu jer gotovo sigurno nema veze s PG nego s benzaldehidom iz arome.

Antess i pitanje o nikotinu isto tu ne spada.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 vel 2016 20:54 

a neki alternativci su mi rekli da hladi jetru te losije radi..
s toga sam presao na cist VG
od njega se samo lade jaja :rotfl:

Povratak na vrh 

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: