prisutan hehe
ma imao posla dosta u zadnje vrime pa nisam imao bas vremena,samo u trku proletio po novim temama na forumu.
inace evo sad ce tri miseca bez analognih i meni je super
u meduvremenu uzeo mod,nakupio se tekucina,i sad se spremam narucit neku turu opreme iz poljske.
ovo sad prelazi u zanimaciju i gust veci nego sto je prije bija zapalit cigaru hehe
uglavnom najbitnije je pronaci pravu aromu za sebe,i postotak pg-vg,pa kad to sve pase onda nema problema.
trenutno trosim tekucine sa 70%vg i 30%pg,jer mi vg vise nekako pase,i spustio se sa 18mg na 12mg.
ponude osim tog ducana kraj kluba ima jos jedino u Felixa na magistrali,mislim da su tekucine od Dekanga.
naruciti se mogu kod Tihomira ili Sinise tu sa foruma,bolji izbor imaju,evo sad prije koji dan mi je Tihomir zamisa i posla tekucine isti dan,sutradan ujutro su mi bile doma.
sad cekam nekih pet sest dana da sazriju...
inace ja cesto minjam tekucine,i uvik sa sobom imam bar tri cleara napunjena razlicitim,zasitis se non stop jedne te iste tekucine,i ne osjecas bas vise aromu kako treba onda je bitno prisici s necim.
a sto se opreme kod nas tice,izgleda da je ovaj tip iz mtmstore u zg najpovoljniji,ja sam dosta do sada stvari kod njega uzeo ukljucujuci i Evic.
bilo sto da triba tu smo ffroms i ja,pa samo vicite,meni je on izasa u susret kad sam poceo,virujen da ce i vama,da nije bilo njega vjerovatno se nebi zakacija na parenje.
spasija me covik sto mi je da nesto tekucine i normalan clear,jer ona neka kineska koju san prvu proba je bila odvratna do bola hahaha
ujutro ako uspijem naletit cu do kluba pa cu vam ostavit koju tekucinu od ovih koje trenutno ne koristim