Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 pro 2023 05:13. Sada je: 05 pro 2023 05:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 409 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Parioci iz Zadra
PostPostano: 03 ožu 2013 11:05 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Pozdrav svima!

Ne znam jesam li pogodio pravo mjesto za ovu temu ali sve jedno...

Na žalost, u Zadru je još dosta slaba zastupljenost e-cigareta. Poznajem tek nekoliko ljudi koji pare, a stvarno rijetko naletim na nekog sa parilicom pa bih ovim putem pozvao da se jave ljudi iz ZD pa da organiziramo neko druženje pa možda padne i pokoji dogovor i suradnja.

U svakom slučaju, pozivam sve iz ZD (i oni koji često dolaze u ZD) da se jave.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Parioci iz Zadra
PostPostano: 27 kol 2013 17:15 

hi! evo ja isto u Zd, parim nekih mjesec i par dana, navuko i usera sam, nadam se trajno :) Vidio sam po gradu samo jednog lika dvaput s nekakvom parilicom (il dva lika jednom; ne sjecam se covjeka al parilica je bila vjer ista, izgledala ko ovi ego klonovi s ce5 koji se sad prodaju u shopu pored katedrale), tako, da nema puno.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 19:49 

pozdraf drugari. bilo kako bilo ako me se ne zaspe novim tekućinama vraćam se na staro. teška srca, no dok ponuda ne proradi, neću ni ja. ne ću. pljuc.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 20:08 

Imamo još jednog člana iz Zadra ali ga u zadnje vrijeme nema na forumu.
Valjda će se i on javiti :)
U svakom slučaju mogli bi se jednom i naći, donijeti koji clear, tekućine, modove, baterije itd.
Imam još troje njih koje sam navukao na parenje (jedna od njih je i moja žena) pa nas se moglo skupiti.

Sam nemoj odustati tako brzo. Možda su sve te tekućine koje si probala neke krive ili loše arome ili prejake arome ili ........
Kao što sam već rekao, mogli bi se naći pa će netko donijeti nešto novo da probaš.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 20:25 

neću neću, to ja prijetim samoj sebi naglas ;).
mda, ne znam za arome ali uzeh najblaži ni po čem specifičan okus tabacco light 6 mg. pa ne može manje. mislim da su mi osjetila ovih par dana bez analognih proradila, hrana je ukusnija, pa me svaka mala smeta... čini mi se da ću biti sretnija s kava, voće, sokić, cvijeće flavourom ;).

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 20:31 

ffroms je napisao:
Sam nemoj odustati tako brzo. Možda su sve te tekućine koje si probala neke krive ili loše arome ili prejake arome ili ........
Kao što sam već rekao, mogli bi se naći pa će netko donijeti nešto novo da probaš.

da, to i misli da je problem, kaze.

Citat:
U svakom slučaju mogli bi se jednom i naći, donijeti koji clear, tekućine, modove, baterije itd.
Imam još troje njih koje sam navukao na parenje (jedna od njih je i moja žena) pa nas se moglo skupiti.

Dapace, dapace! Sad, nase "tekucine, modovi i baterije" su u stvari u jednini :) I iz ogranicene palete trgovine do. Probah dosad: mental ry4-up (16mg/ml) i biofumo strong tobacco (18mg/ml), , nista dalje ni nemaju a da je priblizno zeljene snage. Prvi mi je bolji od drugog al nijedan posebno odusevljavajuci na eGo-w klonu koji prodaju, koji stoga imam. Bilo bi genijalno probat nesto izvan, i na boljem sistemu, if possible!

Sto se mene tice, bilo kad iza 16h ili iza 14h vikendom, moze i iz ovih stopa :D

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 20:59 
Moderator

Bravo Zadrani pravi ste :plus:

Primite čestitke i podršku od zagrebačke ekipe iz Palfija :sanja: :sanja: :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 27 kol 2013 21:02 

Ja dolazim iza 16 sati kući sa posla i onda malo domora, ručak itd....
U svakom slučaju, možemo se naći bilo kada od 18 sati pa na dalje.
Ja donesem dio svoje operem i tekućina pa možete malo probati i malo popričamo i slično.

Hvala spavle. Žao mi je što vam se ne mogu pridružiti na barem jednom mitingu Palfiji. :(

Povratak na vrh

PostPostano: 01 ruj 2013 02:59 

prisutan hehe :blje:
ma imao posla dosta u zadnje vrime pa nisam imao bas vremena,samo u trku proletio po novim temama na forumu.
inace evo sad ce tri miseca bez analognih i meni je super :51:
u meduvremenu uzeo mod,nakupio se tekucina,i sad se spremam narucit neku turu opreme iz poljske.
ovo sad prelazi u zanimaciju i gust veci nego sto je prije bija zapalit cigaru hehe
uglavnom najbitnije je pronaci pravu aromu za sebe,i postotak pg-vg,pa kad to sve pase onda nema problema.
trenutno trosim tekucine sa 70%vg i 30%pg,jer mi vg vise nekako pase,i spustio se sa 18mg na 12mg.
ponude osim tog ducana kraj kluba ima jos jedino u Felixa na magistrali,mislim da su tekucine od Dekanga.
naruciti se mogu kod Tihomira ili Sinise tu sa foruma,bolji izbor imaju,evo sad prije koji dan mi je Tihomir zamisa i posla tekucine isti dan,sutradan ujutro su mi bile doma. :hihi:
sad cekam nekih pet sest dana da sazriju... :vekerica:
inace ja cesto minjam tekucine,i uvik sa sobom imam bar tri cleara napunjena razlicitim,zasitis se non stop jedne te iste tekucine,i ne osjecas bas vise aromu kako treba onda je bitno prisici s necim.
a sto se opreme kod nas tice,izgleda da je ovaj tip iz mtmstore u zg najpovoljniji,ja sam dosta do sada stvari kod njega uzeo ukljucujuci i Evic.

bilo sto da triba tu smo ffroms i ja,pa samo vicite,meni je on izasa u susret kad sam poceo,virujen da ce i vama,da nije bilo njega vjerovatno se nebi zakacija na parenje.
spasija me covik sto mi je da nesto tekucine i normalan clear,jer ona neka kineska koju san prvu proba je bila odvratna do bola hahaha
ujutro ako uspijem naletit cu do kluba pa cu vam ostavit koju tekucinu od ovih koje trenutno ne koristim :51:

Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey

Povratak na vrh

PostPostano: 01 ruj 2013 11:07 

Ajmo dogovoriti jedan dan pa da se svi nađemo.
Kao što sam napisao ja sam slobodan svaki dan iz 18 sati osim srijedom.

Povratak na vrh

[ 409 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: