Hear ye, hear ye...
Daklem ovako... na inicijativu nas par nadobudnih panjeva otvaramo natjecanje u trajanju od max pola sata (uuuu puno sam reko).
Papricice su moj domaci uzgoj i to je moja donacija + umak pobjedniku...
Pravila natjecanja:
Pojesti pola Carolina Reaper papricice... ajmo dalje...
1: Minimalno 4 natjecatelja (moze i vise)
2: zvakanje pola minute, tek onda gutanje iste
3: izdrzati sto dulje bez pljuvanja, bjezanja na wc, i kojekakvih pizdarija (smijete se previjat i pokazivat kolicinu agonije)/automatska diskvalifikacija
4: dozvoljeno plakanje i ispuhivanje nosa
5: dozvoljeno je jaukanje i pickaranje, ali ne dizanje sa sjedeceg mjesta
6: mlijeko cemo dofurat...
u principu to bi bilo to (za sad) od pravila..
Kako cemo ocjenit pobjednika....
Dakle zadnji koji ostane a da nije popio guc tekucine(osim svoje sline) je pobjednik i da nije prekrsio gornja pravila...
ako bude i takvih koji nece posegnut za nicim, nepristrani spectatori ce odlucit koji se najbolje drzao, bit cete pod budnim okom kamera i ociju...
Nagrade : sa moje strane pobjednik dobiva pola litre mog domaceg ljutog umaka, 1 deci Fekine tekucine po izboru, i ako se okrugli stol VC-a slozi, neku nagradu po njihovom izboru... bit ce i jos nagrada... bit cete obavjesteni...
ostavljam ovo na komentiranje jedno tjedan, dva, pa pisite jos kaj bi mogli uvest u pravila, to cu ja odlucit posto svi vi pussies za ljuto
, pa cemo to malo tu prodiskutirat, slobodno se prijavite.
natjecanje bi odrzali u Virageu di se VC ekipa nalazi na tjednim meetovima...
eto, tolko za sad od mene... burn in hell
Disklejmer: ja se ne natjecem jer nebi bilo fer da uzmem doma svoj umak i nagradu...
tu se u temu prijavljujte ko oce sudjelovat