Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 14:30. Sada je: 26 sij 2025 14:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2016 22:13 

I da....skoro svaki atomizer mozes priserafit na istick

Povratak na vrh

Naslov: Re: Oblak od dima i inhale(Uvlacenje)
PostPostano: 18 lis 2016 22:18 

Ako ide Cubis, onda ide i bilo koji drugi. Za puno oblaka moras imati otvoreni airflow. Ohmi tu nisu bitni, temperatura na kojoj isparava e tekucina se postize i s sub ohm i s above ohm. Bitan je surface area, koliko brzo cotton wicka i air flow. Sub ohm TC coilovi tipa Titanium, SS, Ni ni ne mogu biti iznad ohma jer bi trebali imati puno zavoja koje ne mozes ugurati u deck zato to i bude sub-ohm.

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 18 lis 2016 22:24 

Ma lik sam motal claptone aliene a nezna parit na obicnom ego one,tojest nema pojma kaj su ohmi uopce ocito....meni tu smrdi nesto

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 22:41 

Ohmi su jedino bitni na nereguliranim uredjajima jer je otpor dio jednadzbe i snaga na coilu se dobivala iz "konstantne" voltaze. Regulirani modovi podizu/spustaju voltazu i s time i amperazu da dobiju trazenu snagu na coilu. Tu je potpuno svejedno koliko ohma ti ima coil jer ce uredjaj sam regulirati snagu. Dakle, samo atomizer i coil koji je dizajniran za "velike oblake".

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Oblak od dima i inhale(Uvlacenje)
PostPostano: 18 lis 2016 22:48 

vulja je napisao:
Ma lik sam motal claptone aliene a nezna parit na obicnom ego one,tojest nema pojma kaj su ohmi uopce ocito....meni tu smrdi nesto

Tocno to. Slagao alien coil, a ne zna šta je sub ohm

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 22:55 

Ako neko ima zivaca da mi pomgone kako i sta,bio bi zahvalan

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 23:00 

Da ne dodje do neke zabune kako znam motati alien coile i ostalo
Drustvo mi koristi SMOK modove i posto vecina nema zivaca da mota grejace,davali su meni
Ja sam to radio mehanicki preko youtuba,pustim tutorial i motam kako oni rade
Ali sad kad sam dosao u porblem sa svojim modom,nista mi ne znaci sto znam namotati tamo neki alien,dragon i ostali grejac..

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 23:04 

Ne znam kakav je taj atomizer ali ocito u kombinaciji s tim coilom nemas dovoljno air flowa i s time gusis coil pa on pocne goriti. Puno pare nekako treba i izaci. Mozes probati kupiti sub ohm coil jer taj coil vec na sebi ima vecu rupu za air flow pa ce s time biti dizajniran za veci vapour production. Pise tu ako gledam pravu stranicu. Treba ti 0.5 ohm coil. Vjerovatno je to koristila ta zhemska na videu pa je imala vise pare

http://www.joyetech.com/product/ego-one/

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 23:06 

nabavi subtank s 0.5ohma grijačima i drži ga na 25W ako ne želiš radit svoje grijače. ili nabavi driper tipa velocity ili atomizer kao što su aromamizer ili griffin. nabavi clapton žicu. smotaj 3-4 namotaja i pari. samo šta sumnjam da će iStick izdržat cijeli dan. Taj tvoj atomizer ne daje dovoljno zraka da biš radio oblake. treba ti nešto ovakvo. s puno zraka.
i još nešto, kad gledaš nekoga tko pari na Youtubu, uvijek ali uvijek ti se čini više pare nego kad ti pariš. čak i kad gledaš drugog kako pari.

ako baš oćeš oblake radit, računaj da ćeš na taj sport morat pljunut jedno 700kn, jer iStick neće izdržat cijeli dan. dakle novi mod s izmjenjivom baterijom ili baterijama, 2-4 baterije, punjač za te baterije i drugi atty

Zadnja izmjena: buje3000; 18 lis 2016 23:10; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 23:09 

Za sad koristim Joyetech Ego One V2 2.5ml koji ima afc
AL mi nije jasno zbog cega nece da bude gust dim
Ne mogu nikako povuci na 40w dim
Oseca se zagorelo i strasno cepa grlo
Receno mi je da probam da uzmem tecnost od 6mg/ml i da uzmem clr grejac od 0.5 Omh i da uzmem Kantal D zicu 0.40mm i namotam 5 krugova i da bi to onda bilo to
Sta vi mislite o tome?

Povratak na vrh

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: