Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 03:51. Sada je: 26 sij 2025 03:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 49 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Oblak od pare i inhale(Uvlacenje)
PostPostano: 18 lis 2016 20:53 

Cao svima,zanima me da li neko ima iskustva sa modovima(El.cigara),imam problem sa svojom kada ja namestim na 40w,osecam zagoreo ukus i ne moze se uvuci u grlo..Kao sivonja vec mesec dana pokusavam napraviti gromazne oblake od dima sto sam vidjao po netu i nekako mi ne ide..Stalno osecam pritisak u plucima i ne mogu lepo udahnuti dim ni na 20w kamoli na 40w..Koristim Eleaf Istick 40w TC,solidan je,dobar ukus proizvodi,ali imam bas problema sto se tice uvlacenja puno dima..Da li neko ima objasnjenje ili da zna sta bi mogao da uradim po tom pitanju,hvala u napred

Povratak na vrh

Naslov: Re: Oblak od dima i inhale(Uvlacenje)
PostPostano: 18 lis 2016 21:04 

Aj ti lijepo nađi drugi hobi ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:10 

Ocito atomizer koji imas ne moze proizvesti toliko pare, odnosno pamuk unutra pre sporo dobiva e tekucinu nego sto ga ti lozis. Vjerovatno ga kuris i na vecoj watazi nego sto je dizajniran pa przis pamuk. Sljedece, ako koristis tekucinu koja ima veliki omjer VG-a u odnosu PG, moguce da taj tvoj atomizer to ne moze progutati. Koji je to atomizer? Kupi bolji atomizer...

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:14 

nije ti palo na pamet da možda preveliku snagu koristiš? koji atomizer koji grijač? ajd nam se lijepo predstavi u Who you are i napiši nešto o sebi najprije pa ti odgovorimo

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:21 

Zovem se Ivan Lukic,iz Srbije sam,guglao sam po netu,al nigde nisam nasao jasno objasnjenje za to
Sto se tice atomizera koristim Joyetech Ego One V2 2.5ml,sto se tice grejaca korisim CLR 1,5omh
I bas sam gledao na youtube devojku koja koristi sve isto,ali ima neverovatno dobar dim i nikakvih poteskoca
Pusac sam aktivan bio 2god i ostavio sam cigare koristeci Mod,medjutim hteo sam probavati sa njim svasta nesto i nasao na tu poteskocu sto se tice Inhale(Uvlacenja)
Ako imate neki savet kako bi mogao da resim to ili predlog

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:32 

Sa 1.5ohm neces dimit ko lokomotiva. Moras imas grijac ispod 1ohm.

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:33 

Koji grejac bi preporucili?

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:41 

Da bi imao velike oblake moras imati atomizer koji ima otvoren otvor zraka i mora biti sposoban dovoljno brzo donositi tekucinu na coil. Ako je prezatvoren, vise je dizajniran za MTL (mouth to lung) pa ako ga prejako nakuris, prvo nece dobro wickat, drugo imas unutra pecnicu i nedovoljno zraka da hladi coil, sisas ko sivonja itd. Kupi neki atomizer tipa Uwell Crown (ili sta god) pa ces imati hrpu oblaka. Ili jos bolje, neki RDA, slazi svoje coilove, wick itd ali za to ces se trebati malo uciti....

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:44 

ZNas sta je problem
Ne znam da li na moj Eleaf Istick moze da se kombinuju neki drugi atomizeri osim Cubisa i Ego One
A sto se tice tih jacih atomizera,sa njima sam radio,pravio razne grejace(dragon,alien,chrystal)
I da,moj atomizer ima AFC i mogu kontrolisati vazduh,receno mi je da mi afc bude negde na sredini jer kad je zavrnut moze da unisti grejac a isto tako i kad je skroz otvoren
Da li treba da uzmem grejac sa 0.5 Omh i slabiju tecnost od 6ml/mg?

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 18 lis 2016 22:13 

Ja vidim da si ti pogubljen u svemu ovom i ides glavom kroz zid,vrati se na pocetak i polagano,drz se otpora 1+ oma i lagano citaj stivo jer iam osjecaj da bi probao taj atty na 200w da imas mod koji to moze....nije stvar u modu,stvar je atiju,to kaj ti ne valja znaci da uvlacis pare zagrijane zice,nejde taj grijac na tolko watta i amen,sve ti objasnjeno,posto nisi ocito skuzio molim te da se drzis onog kaj znas i lagano proucis sve detaljno

Povratak na vrh

[ 49 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: