|
.
Sada je: 23 sij 2026 18:06. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 18:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 22:10 |
|
|
Hear ye, hear ye... Daklem ovako... na inicijativu nas par nadobudnih panjeva otvaramo natjecanje u trajanju od max pola sata (uuuu puno sam reko). Papricice su moj domaci uzgoj i to je moja donacija + umak pobjedniku... Pravila natjecanja: Pojesti pola Carolina Reaper papricice... ajmo dalje... 1: Minimalno 4 natjecatelja (moze i vise) 2: zvakanje pola minute, tek onda gutanje iste 3: izdrzati sto dulje bez pljuvanja, bjezanja na wc, i kojekakvih pizdarija (smijete se previjat i pokazivat kolicinu agonije)/automatska diskvalifikacija 4: dozvoljeno plakanje i ispuhivanje nosa 5: dozvoljeno je jaukanje i pickaranje, ali ne dizanje sa sjedeceg mjesta 6: mlijeko cemo dofurat... u principu to bi bilo to (za sad) od pravila.. Kako cemo ocjenit pobjednika.... Dakle zadnji koji ostane a da nije popio guc tekucine(osim svoje sline) je pobjednik i da nije prekrsio gornja pravila... ako bude i takvih koji nece posegnut za nicim, nepristrani spectatori ce odlucit koji se najbolje drzao, bit cete pod budnim okom kamera i ociju... Nagrade : sa moje strane pobjednik dobiva pola litre mog domaceg ljutog umaka, 1 deci Fekine tekucine po izboru, i ako se okrugli stol VC-a slozi, neku nagradu po njihovom izboru... bit ce i jos nagrada... bit cete obavjesteni... ostavljam ovo na komentiranje jedno tjedan, dva, pa pisite jos kaj bi mogli uvest u pravila, to cu ja odlucit posto svi vi pussies za ljuto  , pa cemo to malo tu prodiskutirat, slobodno se prijavite. natjecanje bi odrzali u Virageu di se VC ekipa nalazi na tjednim meetovima... eto, tolko za sad od mene... burn in hell Disklejmer: ja se ne natjecem jer nebi bilo fer da uzmem doma svoj umak i nagradu...  tu se u temu prijavljujte ko oce sudjelovat  
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
Zadnja izmjena: Rossi; 22 kol 2015 23:04; ukupno mijenjano 3 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 22:19 |
|
|
Ajde ovako kako nas ima više koji smo amateri po pitanju ljutoče, trebalo bi možda smanjit količinu jer bu mo zgorili..... Ajde ja se prijavljujem 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 22:25 |
|
|
Medo je napisao: Ajde ovako kako nas ima više koji smo amateri po pitanju ljutoče, trebalo bi možda smanjit količinu jer bu mo zgorili..... Ajde ja se prijavljujem  nema toga, pravila nalazu tako, CR je dosta mala. a niko ne pita gonzagu kolko moze podnijet mirkovih udaraca.... tako da... competition, the best one wins... Natjecatelji: 1: Medo
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 22:48 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Jbg, pošalji mi jednu ovamo u kanadu, ja ću sudjelovat prek skype-a 
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 22:53 |
|
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Jbg, pošalji mi jednu ovamo u kanadu, ja ću sudjelovat prek skype-a  nemoze to, to je varanje 
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 23:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ako ce Medo, onda cu i ja .. Feko Healing potion molim..
2. Sale
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 23:12 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 23:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
sasha19_81 je napisao: Ako ce Medo, onda cu i ja .. Feko Healing potion molim..
2. Sale Kak si siguran u pobjedu 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 23:28 |
|
|
|
1: Medo 2: Sasha 3: twisted Ivan Beraković (FB)
Zadnja izmjena: Rossi; 23 kol 2015 00:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
twisted
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 22 kol 2015 23:59 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 18:06. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 18:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |