Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 20:09. Sada je: 14 ruj 2024 20:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 62 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: ecigareta.hr
PostPostano: 03 srp 2012 15:00 

Imam ja jedno pitanje...

Nedavno sam nabavio (5.6.2012.) tj. to mi je i prva baterija slika...

Mogao sa pariti jednakim intenzitetom gotovo 2,5 dana (prije sam pušio analognih oko 15cig/dan)..., sada baterija traje samo jedan dan, a pare i jačine ni izbliza kao prije nekoliko dana.., gotovo da mi je svjejedno imam li kemijsku ili bateriju kod sebe jer nikakve svrhe nema...jer nema ni zadovoljstva kod parenja...
Kad stisnem gumbić cvrćanje tekućine na žici gotovo se i ne čuje...

Uzeo sam drugi novi CE4, kontam možda je on problem.., no nije..., i tako sam isprobao 2-3 druga CE4 atomizera, no ista priča..., uz to je i protok zraka atomizera na toj bateriji jako, jako loš....

Ništa, uzeo sam drugu bateriju u potpuno drugoj trgovini i naravno preporod...., sve je kako treba (a tako je bilo s problematičnom baterijom prvih 15-tak dana...).....

Dakle nije prošlo niti mjesec dana, a baterija je beskorisna, "radi", a kao i da ne radi...

Nemam što izgubiti pa idem na pokušaj reklamacije uz uredno predočen račun jer dalje garancija na iste baterije iznosi bar 3 mjeseca.., no to je tek bio "show" - dakle uzaludan odlazak u trgovinu..., prvo mi je rečeno da garancija (koje zapravo na baterije nema) vrijedi samo ako baterija zaista i ne radi (mrtva), a onda kojekakve gluposti samo da me se otresu - - "pa što hoćete niste pušili mjesec dana pa ste uštedili.. :joj: "ne priznajemo reklamacije na baterije"..."baterija eto uredno radi pa nemate osnove za reklamaciju"...., "izmišljate", "snimljeni ste, napustite trgovinu ili zvati ćemo policiju", "molim Vas udaljite se iz trgovine !!!", "nemam se ja što više s Vama raspravljati"..., ne mogu se svega niti sjetiti..., a sve to začinjeno sa izuzetnom neljubaznošću trgovkinje koja me je na kraju i fizički htjela istjerati i unosila mi se u facu te mi je "zabranila" kupovinu u dotičnoj trgovini.., isprva nisam htio iziči iz trgovine na njenu "zapovijest".., a otišao bih ionako jer sam vidio da ovo može prerasti u fizički sukob što sam pod svaku cijenu htio izbječi....
Mislim da je najviše popizdila kad sam joj rekao - evo sad imate snimku mene bezobraznog kupca pa možete to predočiti državnom inspektoratu i policiji na čega je pozelenila i počela vrištati "što ti to meni prijetiš inspektoratom"..., jao izgleda da sam ubo u bolnu točku...
Iskreno, susretao sam se s svakakim nazovi "privatnicima-trgovcima" koji su bili neugodni i bezobrazni i nisu htjeli uvažiti bilo kakvu reklamaciju, ali ovako što vjerujem da više nikada neću doživjeti...

Vjerujem da Vas sve zanima koja je to trgovina...., mislim da na forumu čak i ima netko tko radi u toj trgovini samo na drugoj lokaciji..., a ovo se dogodilo vjerujem sa vlasnicom ili suvlasnicom jer si običan trgovac koji radi za pišljivu plaćicu tako što ipak ne može dopustiti...

Ja za 170 kn propasti neću, no.... itekako govori o kakvim ljudima se u životu možete sresti...
Žalosno, žalosno..., kad se trgovinom bavi svatko.....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

Naslov: Re: BATERIJE
PostPostano: 03 srp 2012 15:13 

hmm .... mogao si komotno po meni napraviti lošu reklamu pa reci ime trgovine... ali vratimo se mi ljepo na problem.

probaj sa nekom maramicom, cackalicom ili žičicom očistiti konektore meni se od kondenzacije zna skupiti neka ljiga po batt. pa mi pocne slabije raditi ..... takodjer ocistiti rupe za protok zraka na bateriji ako ih ima i na atomizeru ... nadalje ako si u posjedu multimetra ili ga mozda neki susjed ima izmjeri napon baterije :conf: ako je napon ispod propisane vrijednosti znaci da je baterija u ku... pa ljepo piši proizvodjacu/uvozniku direktno za reklamaciju

e da protok zraka probaj regulirati tako da ne zaserafiš bateriju do balčaka :D

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 15:34 

Mravak...probao sam čistiti i strugati sa svime i svačim..., navikao sam se još kod starih mobitela kad je baterija znala zaštekati ili se nije punila kako treba....

Kod CE4 sam pazio da ne zavrčem do jaja i procimao sam te izvukao unutra odozdo CE4 konektor koji naliježe na bateriju te ga malo izvukao za bolji protok zraka...
Već sam popizdio od muke jer je baterija radila kako treba nekih 2 tjedna i onda počela zajebavati...nisam znao ko koga tu puši..., ja konto valjda će se stanje popraviti, a samo se kvarilo...., i sada nakon nepunih mjesec dana imam zgodni crni komad nečega što ne radi kako treba...

Ma neka ih vrag nosi....--- Evo nadam se da će drugi dobro promisliti prije nego išta reklamiraju... ili kupe kod njih...
http://ecigareta.hr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=113.., a bave se i punjenjem tonera....
Žao mi je što ovaj razgovor nisam snimao mobitelom...malo mi je falilo da odem na policiju i prijavim ovo što se dogodilo, od noktiju "trgovkinje" još uvijek imam na desnoj nadlaktici ožiljke..., teškom mukom sam se suzdržao....
No znam kako sve funkcionira pa sam se pomirio sa "sudbinom".., svašta bi nalagali pa bi ispalo da sam ja isključivi krivac za sve pa i za propast Grčke...

U Kauflandu imaš 3 godine garancije na sve proizvode u vezi s elektrikom.., tako sam nedavno vratio neki pekač za pizzu jer je počelo zagarati odozdo, a ostatak je sirov, dakle radi ali mi se ne sviđa kako, ma ništa te niti ne pitaju, samo vade novac i zahvaljuju se što smo uočili neispravnost na proizvodu...., stalo ljudima do kupaca..., a u ovoj trgovini je moto..., kupio si i nadalje "fuck you"....tko ti je kriv...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 03 srp 2012 15:41; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 15:37 
Moderator

Ako je to sve tako kao što si i napisao.. onda napiši i naziv, te adresu doticne trgovine!

Svaka strana ima svoju priću i uvijek treba saslušati obadvije strane kako bi se mogao donijeti neki zaključak.

Nema razloga ne napisati o kome ili ćemu se u ovom slučaju radi, jer nitko na ovom forumu ne štiti nikoga.
Naprotiv.. ako je nešto dobro, onda se to i pohvali.. a ako je loše, onda slijede pokude.

Ima jako puno slučajeva da trgovci ne priznaju ili ne daju garanciju (ili čak daju na određeni rok koji oni odrede), dok za tu istu robu proizvođac koji je proizveo to daje garanciju, pa ćak i na duži period od onog trgovćevog.
No trgovcima se očito ne da zezati s garancijama, iako oni praktički ništa ne gube.
Uvali robu kom stigneš, a poslije je lako ćemo! :nem:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 15:45 

D@Do..., ovdje nema dvije strane....

Ovo što sam napisao je "uljepšana" verzija jer ne znam do kojeg nivoa se može prostačiti i biti vulgaran na forumu...., tako što nisam mislio da kupac i mušterija.. od trgovca može doživjeti....

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 15:48 
Moderator

Sappy je napisao:
D@Do..., ovdje nema dvije strane....

Ovo što sam napisao je "uljepšana" verzija jer ne znam do kojeg nivoa se može prostačiti i biti vulgaran na forumu...., tako što nisam mislio da kupac i mušterija.. od trgovca može doživjeti....

U svakom slučaju dobra pouka za sve nas, a pogotovo za Osječane! Iako si ti taj koji je u ovom slučaju podmetnuo grbu kako bi drugi mogli dobiti saznanja.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 16:54 

Mladić tj. gospodin koji je istodobno radio u trgovini bio je OK.., uljudan, no isto stava kao i trgovkinja da nema zamjene proizvoda... samo zato ako ja kažem da ne radi u skladu s onim kakav je bio prvih 15-tak dana, oni su utvrdili da baterija radi, no radi tako da tek nakon 2-3 sekunde čuješ da je nešto stidljivo počelo cvrčati u atomizeru i kad dugme otpustiš nakon cca 5 sec. od pare i jačine ništa....

Jedino u trgovini (pošto su maheri i znaju "sve") pokušavaju ti prodati fore da nije to isto kao da si kupio Hyundaia i Mercedesa pa pokazuju baterije koje su mercedes koje su puno bolje od ovog Hyundaia koji imaš i koji ti baš i ne radi kako ti misliš..., a zapravo ti tupi da je to tako i da je sve u redu.... i da i novi Hyundai treba raditi usrano..
Ja pitam njega zašto mi nije ponudio Mercedesa kad je već cca. 70 kn skuplji, ova s "noktima" upadne i tepe kako sam ja htio što jeftinije proči pa sad imam što imam.... :joj: :joj: :joj:

Raspravljaš se s ljudima koji ne žele niti jedan tvoj argument priznati, tepu svoje i vrijeđaju ti inteligenciju, a mole Boga da odustaneš i makneš se iz njihova carstva...

Dao sam im pravi novac čija vrijednost postoji i traje - dobio sam sranje koje više ne radi kako treba..., nije baš pravedno zar ne...

:finger:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 22:38 
Administrator

Krasno!

Ja bi ovaj dio prebacio u neki novi podforum s nazivom ˇTrgovci koje treba izbjegavatiˇ ili nesto slicno. Ovakve stvari netrebaju pasti u zaborav.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2012 23:43 

I dalje zastupam stajaliste da samo vaper moze razumjeti vapera. Da se vaperi udruze i osnuju svoj kartel ovakvi trgovci bi brzo propali.

Povratak na vrh

Naslov: ecigareta.hr
PostPostano: 04 srp 2012 01:00 

Kinta je napisao:
Krasno!

Ja bi ovaj dio prebacio u neki novi podforum s nazivom ˇTrgovci koje treba izbjegavatiˇ ili nesto slicno. Ovakve stvari netrebaju pasti u zaborav.

Slažem se kolega.., prebaci sve ovo u novu temu ili podforum s tim nazivom....

Gle ovo..., rok za reklamaciju 7 dana..., nema što po zakonu....http://ecigareta.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=116 - konkretno u Maxel - Reisnerova ulica u Osijeku, baš nešto razmišljam..., zašto ako u toj trgovini - ako im dobavljač daje neku garanciju - ne prebace istu na krajnjeg korisnika tj. kupca.., pa neka bude bar 3-6 mjeseci za tako skupu robu kao baterije...
Razlog je jednostavan jer većinu robe vjerojatno nabavljaju na crnjaka, a na papiru je tek ono da se zamaže oči eventualna kontrola nadležnih organa - stoga i nema garancije na robu jer je to najizglednije njihov gubitak...

Još nešto.., ako im iz nekog razloga želite reklamirati robu..., pazite da je skroz pokvarena tj. ako "radi", a niste s isto zadovoljni nećete ju moći vratiti i dobiti ekvivalent u drugoj robi..., dakle trebao sam bateriju "spržiti" i praviti se blesav i reči - vidite ne radi, a kako to i sve to uz najmoronskiju facu...

Nedavno..., iako nije za konkretnu usporedbu, nakon skoro 2 godine korištenja madraca iz trgovine Jysk.., isti je popustio, a garancija za pjenu je bila 5 godina i zamijenili su mi za koji sam želio uz moju doplatu naravno ili nešto iste cijene - prava trgovina i drže do onoga što deklariraju...
Ista stvar je u Kaflandu gdje mogu do roka od 3 godine vratiti što god hoću (od električnih stvari, ako naravno imam neki razlog ili stvar skihne...

A opet ima ovakvih trgovaca gdje te još i vrijeđaju te fizički napadaju što si se drznuo pokušati nešto reklamirati...

Evo - garancija za baterije 3 mjeseca...,kod http://www.e-cigareta.com.hr/pitanja

Ha.., na privatno mi se javljaju vaperi iz Osijeka koji su imali istih problema kod dotične "tete" i navlačili se s njima.... jer im nisu htjeli zamijeniti crknutu bateriju...
Dajte i vaša iskustva pa da bude upozorenje svima da svaku nadu zaborave, a novac naravno ostave...

Povratak na vrh

[ 62 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: