Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 19:55. Sada je: 14 ruj 2024 19:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: opasne baterije
PostPostano: 19 ožu 2013 07:06 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Evo točno ovaj proizvod odnosno ove obe baterije su riknule na sličan način 15-ak dana nakon početka uporabe.
http://www.chinabuye.com/1100mah-ego-ce ... ette-black
Dva moja znanca su ih imali. Prvi je šum tehničar i radi na otpremi trupaca. Bateriju je ostavio u kamionu na kom. ploči - pod šajbom. Nakon nekog vremena ušao je u kabinu dohvatio cigaretu i išao zapariti. Sada kaže da mu se učinila nekako pretopla ali valjda je od šajbe sunca...Povukao paru ona dodatno počela blinkati na prekidaču zašištala i na usnik izbacila gotovo sav sadržaj tekućinejemu dijelom u usta i po licu....neugodan osjećaj u ustima cijelo popodne ali ništa ozbiljnije.
Druga od tog istog para je završila kod prijatelja urara koji ju je nakon par povlačenja u prolazu ostavio okomito na nekom sporednom stoliću u radnji te za radnim stolom nešto šarafio, kada ga nakon cca 20-ak minuta prenulo šištanje. Dok je skužio odakle dolazi krenuo je prema njoj. Prekidač je svijetlio - kontakt spojen i dok je došao do nje clir (c4v3) se tolliko zagrijao da se savinuo dobrih 30-ak stupnjeva kod spoja s usnikom a pri dnu je bila hrapava i kao napuhnuta , normalno tekućina je izcurila (u oba slučaja ništa nije curilo iz baterije) a pri pritiskanju prekidača bi nekoliko puta blinknula i gotovo - očito su obe kroz par dana napravile neki kratki spoj i aktivirale se kao da je pritisnut prekidač...na sreču oba slučaja su završila dobro po parioce (čak ih nije otjeralo od daljeg parenja)

Povratak na vrh

Naslov: Re: opasne baterije
PostPostano: 19 ožu 2013 07:43 

Neznam jedino kako mogu drzat tolko visoku cijenu obzirom da original joyetech je skuplji dvadesetak kuna...mislim opcenito na neoriginal joyetech baterije,sve su takve....

Povratak na vrh

PostPostano: 19 ožu 2013 16:39 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pa i nije baš tako Vulja - ovdje su bile 2 baterije, 2 clira i punjač za cijenu otprilike koliko sam na HG platio samo jednu malu 650mah twisticu (koja bi trebala biti Joy. a od 1000 mah je oko 25$) znači 20% više nego li sve ovo zajedno. Pa ako netko uzima više za prodaju...
Tko uzima sebi ne bi trebao na bateriji štedjeti, s obzirom da ju koristimo praktički stalno.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 ožu 2013 16:41 

my bad...ja skuzio da samo baterija u cijeni...jbga, u nocnoj gledal i tipkal:D

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2013 00:18 

Ili su mjenjali glavu ili je novi cleromizer...uglavnom ovi sa chinabuye znaju poslati srot glave koje su kratko spojene. Koliko znam baterije su im ok,ali ipak je moguce da je losa serija.
I na joytechu sam napravio spoj ali se baterija samo ugasila...zauvijek :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2013 20:50 

vulja je napisao:

Kaj nisu zabranjeni mobiteli u HS-u? :angel:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2013 21:16 

zvrk je napisao:
vulja je napisao:

Kaj nisu zabranjeni mobiteli u HS-u? :angel:

nisam rekao da se javljam s posla:D :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2013 22:45 

U neku ruku je dobro da su krepale na taj nacin. To samo govori da je ipak radjeno na sigurnosti baterija.
Ako malo pogledate modove koji koriste klasicne baterije, svi imaju napravljene rupice s donje strane. A napravljene su da oslobode pritisak koji se stvori, i sprecavaju eksploziju.
Ako vec moram birat, onda radije uzimam opciju da se baterija zapali u ruci. U tom slucaju ju imam vremena bacit.
A kod eksplozije ... mislim da netrabam pisat.

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: