Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 31 svi 2023 21:17. Sada je: 31 svi 2023 21:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: VaporBreak
PostPostano: 10 vel 2013 02:00 

Pozz,
evo da podijelim loše iskustvo sa VaporBreak-om...
Dosad sam imao dvije narudžbe od njih,jedna prošla benigno a za drugu natezanje dok nisu poslali,onda je došla ova treća: naime naručio sam još u 12. mjesecu 2012.god. 2 seta vivi nova clearomizer (u setu viva i 3 grijača),ukupna cifra 16.08$. I naravno nestiže ništa dok mi neki dan nije pukao živac i javim im se i pitam šta je,odgovaraju da nisu poslali iako su napisali da jesu,mogu dobiti refund (povrat love) ili nek uzmem nešto drugo,ja ljut ko pas hoću lovu natrag i neželim s njima više ništa,otad prošlo 4 dana više neodgovaraju na poruke i lovu vratili nisu,i da se nisam javio mogao sam čekati do smrti,dobio sam mail da je shipped još u 12.mjesecu a oni mi sad kažu nisu ni poslali itd...od love ništa i na chatu se prave blesavi čim me vide ulogiranog...naravno da sam utažio žeđ za "skidanjem živog i mrtvog" danas i pomoću google translatora im na kineskom opsovao sve dužne i nedužne...nije stvar u 16$ nego je stvar principa!
Uglavnom,VaporBreak za mene mrtav.

Pozz

Povratak na vrh

Naslov: Re: VaporBreak
PostPostano: 10 vel 2013 03:10 

Neznam kako si platio naruđbu ali ako si platio paypalom pokreni dispute na paypal stranici. Nećeš vjerovati kojom brzinom će ti vratit pare. Ja sam jednom pokrenuo dispute na savjet kolege s foruma bez puno vjere da će to koristiti , ali da nevjeruješ, pokrenuo dispute u 1 sat po ponoći a pare mi bile vraćene sutra u 16 sati ..

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 17:35 

barbas je napisao:
Neznam kako si platio naruđbu ali ako si platio paypalom pokreni dispute na paypal stranici. Nećeš vjerovati kojom brzinom će ti vratit pare. Ja sam jednom pokrenuo dispute na savjet kolege s foruma bez puno vjere da će to koristiti , ali da nevjeruješ, pokrenuo dispute u 1 sat po ponoći a pare mi bile vraćene sutra u 16 sati ..

Stvarno nisam mislio da PayPal vraća lovu tako,puno hvala na info,pokušat ću,nije neka lova ali stvar je principa a i što nebi kupio negdje dalje za taj moj novac.

Hvala puno

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 17:48 
Administrator

MorpheusX je napisao:
Stvarno nisam mislio da PayPal vraća lovu tako,puno hvala na info,pokušat ću,nije neka lova ali stvar je principa a i što nebi kupio negdje dalje za taj moj novac.

Sve u vezi PayPala je opisano ovdje:
viewtopic.php?f=18&t=114

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 17:53 

Kinta je napisao:
MorpheusX je napisao:

Sve u vezi PayPala je opisano ovdje:
viewtopic.php?f=18&t=114

Ok Kinta,hvala.
Nemogu pročitati cijeli forum u par dana pa neznam gdje što piše,nisam ni očekivao da tako nešto ima objašnjeno na ovom forumu,vrlo pohvalno.
Isto tako nisam ni očekivao da PayPal refundira sredstva za koja nije kriv te je samo posrednik u kupoprodaji na tome skidam kapu.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 18:04 
Administrator

MorpheusX je napisao:
Isto tako nisam ni očekivao da PayPal refundira sredstva za koja nije kriv te je samo posrednik u kupoprodaji na tome skidam kapu.

he he PayPal od svake transakcije uzima svojih 4%.
Nadalje, kad uplatis novac PayPal ga zadrazava beskamatno 40 dana i tek ako je sve u redu isplati ga prodavacu, umanjen za proviziju.
Bez brige, osmislili su oni lijepi biznis.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 18:45 

Kinta je napisao:
MorpheusX je napisao:

he he PayPal od svake transakcije uzima svojih 4%.
Nadalje, kad uplatis novac PayPal ga zadrazava beskamatno 40 dana i tek ako je sve u redu isplati ga prodavacu, umanjen za proviziju.
Bez brige, osmislili su oni lijepi biznis.

Poznat mi je način poslovanja financijama takvih trvtki,no opet tvrdim nemoraju refundirati oni su samo posrednik ali ipak to čine,naravno da zarade ogromne novce od provizija i svega ali eto skidam kapu na profesionalnosti usluge,za razliku od Vapor-a koji se nejavljaju zbog pišljivih 16$.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2013 22:47 

Evo da se pridružim sa istim iskustvima... :shake:

viewtopic.php?f=10&t=2529

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2013 19:06 

Hehe... Ovaj dispute bi bio dobar nacin da se FA nauci pameti.
Kod njih mozes bit sretan ako roba stigne za 2 mjeseca.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2013 19:13 

Lis je napisao:
Hehe... Ovaj dispute bi bio dobar nacin da se FA nauci pameti.
Kod njih mozes bit sretan ako roba stigne za 2 mjeseca.

Nitko mi nemre reći da oni pošalju robu u nekom razumnom roku (npr. tjedan dana) pa da ostatak vremena putuje! Autostopom se iz Italije dođe za dan, dva...

Povratak na vrh

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: