Ehh Sad Je prekipilo... Od kada pamtim "Ajmo redom pa cu doci do prvog ..Okrivljavanja prevare ili slicno.
Od kada pisem theme "dali to bili Trampam"kupujem/prodajem ..trazim
Se pojedini clanovi Foruma trude Da se Sabotira blesavim "pa cak se osudim reci narcistickim stavom i komentarima!! sto je jadno...
@Razdor Ti imas Gadan problem. I nemere svako Sa svskim"Popularitet ti siguran budi Nije narasto

@arbun Zasto ne ispricas istinu?? Pa Nisam Ja kriv Ako tvoja posiljka Nestane..
Evo ukratko prica;Dogovorili Trampicu *arbunov Tilemahos clon za 100ml Moje Traditionele baze 18nik...
Sto mi se cinilo ok!
bez obzira na vrjednost i protivrjedn.!! kosta sve love!!
Na Obetani Dan nisam uspio Poslat Bazu..zakasnio na radno vrjeme'dto nije isprika! Dan poslje me Polegla gadna Upala zuba (koja mije zatvorila cak oko..bio sam bez Ljekova i.o zdravstv.pomoc. sto isto nie Isprika! Do tada nisam bio siguran dali je Arbun poslao Atty' niti sam mislio da cu moci Iz te Sit. Ista slati.. ili bar obavjestit"javio jesam 'da nisan stigao... te da cu scim prije obavit... Otisao sam k obitelji trazit pomoc..nisam Mogao znat "da jeatty poslan!!"Da ce mi se stanje pogrsat... te da nitko nce moc prihvatit "Posiljku!!! Racunao Sam "u najgorem Slucaju ce se vratit Posiljka '!!
Tu Prica dobiva mysteriji...dugi 2tjdn. Njegova posiljka ostade bez traga!? I mislio sam Da Je Sarkasticna sala... Da mu nije vracen paket!?
@razdor..neznam sto zelis rec stim"vidi kako izgleda *Pogledaj sebe Cackalice... jadan si... A malo si nasminkao tekst!!! Onako sigurno nisam pitao za trampu!!100% iman kopiju 'poruka"!!
Obecao sam @Arbun da ce dobit obetanu Bazu ...Ako je to sala il Neznam onda je TWO Much...
@Kinta Molim Da Mene Kao dugo god.clan izbrises ako Ovo ..ostane Natome...
Ja cu svoj dio Trampe Ispunit*Neman bas"financisku bajnu situaciju...Placam Ljekove.. Nisam Socialni slucaj...
Ne Varam nikoga 'nego pitam Ako bas Gori...
I nisam pao tako nisko'da Moran Varat Clanove Foruma. zeljko
Javi ljudima @arbun kada ti dodje Baza" Te molim ove Debuloze Izbrisite ili Mene ka clana!! hvala lipa..

[/url]
Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!
Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o