Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 31 svi 2023 20:59. Sada je: 31 svi 2023 20:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Auro domus.
PostPostano: 16 stu 2015 13:42 

Eto, da ukratko podijelim loše iskustvo sa vama.
Babica me sili već 2tj. da otiđem prodati nešto zlata..(5-6 zlatnih zubi,2 naušnice) . i zaputim se ja danas u Varaždin to riješiti..

1. zlatar napravi procjenu oko 1500kn. veli još je gore nešto zubi, pa kad se to odstrani ispadne oko 1500kn :hihi: , nemoj se ljutiti ako sam te zakinuo za 100-150kn. to je moja procjena.. možda ću ja bit tih 100kn na dobitku a možda ti.. Velim mu da idem pogledati još par zlatarna, pa ako je njegova ponuda najbolja, vratim se..

2. zlatar veli da moram doma odstraniti zube od zlata, te da nek dođem.. fino mi objasni kak se to dela, i nek to napravim... ja se uredno zahvalim te pođem dalje..

3. dođem u auro domus.. pitam gospodičnu da neka procjeni koliko bi mogao za to dobiti.. veli ona da mora skidati zube dole da bi procjenila.. Ja: pa puno vam mušterija dolazi, pa valjda možete procjeniti bribližno... ONA: ne nemogu, moram odstraniti.. i ja sam popustio. ona to ispod stola odstrani klještima te mi trži neke šeflje... ok stavi ona na vagu. veli 600kn. :O Ja ju pitam dal se zaj..ava?? velim joj da je jedna zlatarna ponudila 1500kn i na to ona pocinje računati i veli da mi može isplatiti 1100kn. Pa halo.. kaj smo na placu kaj bumo licitirali za cijenu? pa kak možeš podići skoro duplo cijenu iz ničeg?? ona je samo nešto zmumljala.. na to sam ju pital da kaj košta to čiščenje i otišao kod prvog zlatara.

1. zlatarna. covjek veli da je dosta "očarupala" zube, te da nije siguran koliko je još zlata ostalo kod gospođe.. jer je nije odstranila zube kak treba.. on to stavi na vagu, pred menom sve ispiše, izračuna i daje mi 1300kn. naravno prihvatio sam tu cijenu. i popričao sa zlatarom i on je rekao kako se dosta ljudi žali na auro domus.. da opelješuju ljude..
Trebao sam nakraju otići do gospođe i uzeti podatke, te ju prijavit.. no neda mi se sad navlačiti radi 200kn. a ona sed vjerovatno masti brk i smije mi se..

Sve u svemu jako neugodno iskustvo :/

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 16 stu 2015 13:56 
Moderator

a jel bar netko u ovoj prici pario? makar na egicu...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov: Re: Auro domus.
PostPostano: 16 stu 2015 14:04 
Moderator

pa zar to nije čista matamatika, zna se dnevna cijena za određenu čistoću zlata, puta grami i to je to?
pa nije to plac i kumice pa da se pogađaš oko cijene

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2015 14:05 

ja sam pario.
ako je spam. može se maknuti. ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2015 14:07 

naravno. rekel sam joj da se oko toga nemožemo pogađati.. bilo je 7.07g zlata od zubiju.. zubi su od 18-22K. no da je i stavila da su 14K. cijena nikako nije realna...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2015 14:11 
Administrator

Max_ZG je napisao:
pa zar to nije čista matamatika, zna se dnevna cijena za određenu čistoću zlata, puta grami i to je to?
pa nije to plac i kumice pa da se pogađaš oko cijene

Kod nas se pogadjas ko na placu. I kad odlazis jos vikne za tobom - ako vam netko ponudi vise vratite se, dogovorit cemo se.

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: