Karo - sve je to prava istina i od sada bez potpisa ne kupujem bilo kakvo sranje..., zelen sam bio, ali sam sada sazrio...
Njihova druga poslovanica je u Portanovi u Osijeku...
Slučaj drugi....
2-3 dana prije mene jedna cura (znam je) si je kupila isti kompletić i pokazala mi "pilu", ja probo i bio oduševljen..., ma kakve cigarete ovo je raketa...
Ta cura je imala problem s baterijom jer joj je usb ulaz u bateriju "potonuo" u nju i pokušala je u Portanovi isto reklamirati - trgovkinja joj je rekla da mehanička oštećenja su do kupca i da oni za njih ne odgovaraju te da je gurala usb prejako pa je došlo do kvara
Jebi ga nije svatko majstor za usb pa da može ugurati nježno...

- ajme..., a nije mogla priznati da je baterija loše napravljena...
Uštrekao sam nekako punjač u usb ulaz i izvukao ga na mjesto te je malo brzohvatajućeg ljepila riješilo problem, ali zar to kupac mora kemijati da bi osposobio bateriju...!!??? BTW baterija je bila napunjena drugi puta i to se dogodilo....
No da se ja vratim na moj problem s baterijom...
Ujutro danas sam izmjerio napon na bateriji koja je recimo poluprazna ili polupuna za optimiste i stvarno napon je bio gotovo pun 3,5V, a meni i dalje nije jasno zašto baterija šteka i zašto junački ne "pali" atomizer...
Ništa..., čačkam ja po njoj, stružem kontakte.., mrduckam, drndam.., i ajd uzmem mali odvijač i da vidim da li se može taj kontakt dignuti..., ko na kompu kad ti od prašine, koječega nakon nekog vremena sata zašteka...., odignem +pol (krugić) na bateriji i probam - ništa mrtvo.., ispirim, vratim ga na mjesto, obrišem, navrnem CE4 i mazne me para ko da sam jučer kupio bateriju..., aleluja..., digla se iz mrtvih..., dakle baterija zaista radi tek nakon moje intervencije, ali je kontakt negdje bio zakazao i pitanje je dokle će isti durati....
Svakako za reklamaciju.., koju u Maxelu nisu priznali, a nije prošlo niti mjesec dana....
Sramota, sramota, sramota !!! Eto..., nadam se da je iz mog istustva svatko po nešto naučio.., no još sebi ne mogu doći od takve neljubaznosti i prokletinje trgovaca..., jebali bi se za kunu, a kad im se suprotstaviš žele te i fizički odstraniti...SRAMOTA...
Uostalom malo mi je falilo da mi prekipi i da pometem cijelu radnju..., a onda bi vjerojatno sebi zakomplicirao život.., i navukao tužbu na grbu..., ovako ostao sam hladne glave i mislim da ako itko čita sve ovo dobro će promisliti išta kupiti od njih...
Baterije su bez potpisa.., tekućine bez deklaracije i imena proizvođača, samo upozorenje da se drže podalje djece, pa čak ni sastav PG, VG, samo jačina....i aroma....
Ako su na ovaj način izgubili bar 10 stalnih kupaca super - veča im je šteta nego da su mi uvažili reklamaciju..., sretno im bilo, ne vidio ih više u mom životu....