Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:22. Sada je: 13 lis 2024 06:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2015 20:40 

A neznam,imam osjecaj da svaki put isto naguram...sad kad dodje mujo budem barem imao orijentaciju koliko zapravo vate stavljam jer sa ovom nemam posto sva u bali u komadu...idem probat ponovno sad...jebe sto moram bacit tank likvida na orchidu

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 22 lip 2015 20:45 

Pa ne sipaj pun tank dok ne testiras :)

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re: Vata i ostalo...
PostPostano: 22 lip 2015 21:22 

dok sam koristil onu lola vatu, nakon sastavljanja coila sam natopio vatu i malo tak skuril da se "ubije" onaj početni okus te vate. i bilo je dobro. inače mi je trebalo neko vrijeme da nestane taj okus vate. a sad dok je došao mujo nemam nikakvih problema. opće nema okusa.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lip 2015 21:43 

peco je napisao:
dok sam koristil onu lola vatu, nakon sastavljanja coila sam natopio vatu i malo tak skuril da se "ubije" onaj početni okus te vate. i bilo je dobro. inače mi je trebalo neko vrijeme da nestane taj okus vate. a sad dok je došao mujo nemam nikakvih problema. opće nema okusa.

No, to je to, a i lola se stisne kad ju natopiš, umjesto da se napuhne :conf:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 22 lip 2015 21:58 

Ne koristim lolu jer lola nema veze s vezom meni,kao sto sam vec napisao...probao sad malo manje vate pa se odmah vidi da fali vate,dvaput da potegnem i dryburn...sad nagural jos vise vate...djeluje bolje...za sad...slozil bil i ferceralo super,arome ko bog i neda mi vrag mira idem drugi dan vec slagat dual coil za ribbonom i odonda nikako na zelenu granu...inace kad slozim dobro natopim pa malo spalim,pa natopim pa povucem koji dim na dimnjak direkt,uvijek s pocetka prvih 10 min ima smek po vati tako da nemogu ocijenit dal ce bit ok il ne...ako napravim tlak da povuce likvida orchid odmah pod obavezno procuri...a inace orchid curi ko blesav na tocenju,bilo da tocim iglom ili odozdo bt804...nije user friendly al kad je slozen radi ko singerica

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lip 2015 22:14 

zaljepi izolir trakom rupe prije punjenja , zaboravil sam Ti napisati , tu foru mi pokazao SASHA19_81 , kao i kod Kayfuna i nikad problema. Kap ili dvije , ako i to je to... pa kaj me ne pitash , e , Vulja , e chovek'.. warum si tiho ??

Povratak na vrh

PostPostano: 23 lip 2015 08:04 

evo probao na dripperu i opet isto, sad imam osjećaj da nešto sa likvidom ne valja, sumnjam da sam ga se "zasitio", a nos mi 90% vremena zaštopan tako da ni sam neznam više kaj je,pošnjofam na setup-ne valja, pošnjofam likvid u bocici-ne valja, pošnjofam aromu iz originalne bočiće-ne valja.... nalio sad old captaina, i aroma dobra, sve 5, probam za dan dva ponovno ovu aromu s kojom imam problema, izgleda da sam se ipak prenapušil te arome:D

ma kakvi ,curi kako god orchid, znam ja foru sa začepljivanjem rupa, fascinantno da uvijek na istu rupu procuri, na drugu nikad, a igla jedva stane kroz onu rupu za točenje pa stvara vakuum izgleda...naslagal sam se bt804 i 90% slučajeva nije procurio nikad,a ovaj uvijek...nema veze

Povratak na vrh

PostPostano: 23 lip 2015 09:53 

ma , chuj curi , danas Ti odmah (poslije 13.00h) shaljem drugu isto novu, moje (ove koje ja koristim) rade super . To mi je i bio razlog kaj sam ih kupio , jer sa prvom Orhidejom 2 , nju sa metar razdaljine da punish , stavish top-capu i to ide , ni kapi da procuri , za razliku od Kaye Light. Oprosti , stvarno nije do mene , vidio si da je skroz nova - novcata.
LP
alois

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 lip 2015 10:53 
Moderator

Neki atomizeri zahtjevaju odredjen nacin slaganja.. expromizernod duca.. on ga koristio 6 mjeseci bez da je i jednom procurio.. posudio ga meni da probam.. 8 setapa svi cure.. vratio ga ducu.. njemu ne curi.. jebiga.. ja osobno smatram da znam slozit setap, al ovdje jednostavno nije htijelo radit.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 lip 2015 11:24 

Ma lojzek kaj bi bilo do tebe,najvjerojatnije je do mene:) shema je u full uskom prolazu izmedju kape i tanka...vjerojatno malo vise zivaca treba imat,nista vise...a iglu kad zabijem napravi vakuum i prvo nabija izgleda u kanale za wickanje

Povratak na vrh

[ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: