Apsolutno si u pravu u ovome.
Ali, problem sa aromom se može riješiti i uz smanjivanje nikotina.
Ja sam relativno friški parioc, tek sam nekakvih 7-8 mjeseci u ovome, no ono što sam ja napravio, isto tako po naputku nekih drugih koji pare već godinama je slijedeće.
Svaka 2 mjeseca skinem nikotin za 0.5 mg.
Rezultat toga je da sam sada na 10mg a trošim jednako tekućine koliko sam trošio i kad sam počeo, a to je zavisno od dana i od toga jel ekipa i cuga u pitanju ili ne, nekakvih 3- 4.5ml.
Kad sam počeo, prva bočica je bila 24mg, ali to sam odmah skužio da mi je prejako, pa sam već drugu skinuo na 18.
Međutim , brzo sam prešao na gen, prvi normalan atty je bio RSST, i na njemu sam odmah skinuo na 12mg jer me je mantalo.
Nakon toga sam počeo skidati prvo po 1mg, no nakon 2 mjeseca sam skužo da prenaglo skidam, jer mi se potrošnja popela na 6-8ml, pa sam se vratio sa 10 na 11mg, i eto. Sad sam na 10, još ovaj i slijedeći mjesec. Nakon toga skidam na 9.5mg.
E sad, ovo što ja radim, nemora značiti da je pravilan način, svi smo individue za sebe, netko tko želi smanjiti na 0mg će možda doći tamo u 6 mjeseci, a netko drugi neće uspjeti niti za 2 godine.
Sve što treba je biti svjestan onoga što ti se događa, i pažljivo pratiti potrošnju tekućine.
Ona diktira, kao što si i ti rekao, količinu arome koju osjetimo, i nikakve ogromne količine pare nam nemogu u tome pomoći.
Uz manji otpor dolazi nešto više pare, i nešto jači TH, ali to nipošto ne znači da smo zadovoljili potrebu za nikotinom, samo smo ju kratkotrajno "zavarali".
U svakom slučaju, odlično sročen post, i definitivno preporuka za sve one koji tek počinju sa parenjem