Rossi je napisao:
Valter je napisao:
Poznati mod SMOK Magneto, koji je poznatiji što ne radi nego kao velika uspješnica, posjetio je moj stol i prepustio se blagotvornom djelovanju braće Dremel i Proxxon. Braća su prionula na posao i rezultat je... Malo kasnije.
SMOK Magneto je poznat po missfireovima i Vdropu od 1V. Uglavnom, potpuno beskoristan komad željeza. Može poslužiti samo da nekog pogodiš u glavu i zadaš mu ozbilje ozljede.
Stoga sam išao odozdo prema gore. Gumb je apsolutno sranje koje je doživjelo ozbiljne promjene da bi radilo. Morao sam osigurati stalni spoj minusa u vrlo malom prostoru. To sam obavio uz pomoć elastične žice. Spoj gumba i gaterije je na feder. Taj feder je ostao a gornju i donju kapu sam spojio sa još malo elastične trake. Kako je to veliko, nije bilo problema oko funkcionalnosti.
Plus pol je bio jako kompliciran jer ima floating pin na feder pa sam dugo smišljao što da mu radim. Na kraju sam ostavio floating pin ali tako da je takav samo uvjetno. Malo se zašarafi atty na njega a onda se sve stegne u čvrsti spoj sa dodatnim šarafom. Tako je napravljeno kod mnogih modoma ali ovaj to nije imao. Morao sam bušiti rupu, narezivati navoj u mesingu (hvala Lidl) i ušarafiti mesingani šaraf. E to je bilo odlično.
Na kraju sam očistio i polirao sve kontakte.
Sada taj cijenjeni komad željeza ima VDrop od 0,3V sa godinu i više starom Panasonic baterijom koja uz to nije bila ni puna.

al si ga tu prosral i popljuval bezveze, al ono stvarno bezveze frendic...
je ima malo veci voltdrop ali je mod avion, to kaj si ga imal par dana u rukama i zdremiral ga ne znaci da mod nevalja. ja ga imam od pocetaka parenja prakticki, i jedino kaj me mucilo je voltdrop, a misfirea nema.... tipka fest kvalitetna.... na ne duljim.... prećero si frende s recenzijom i bad feedbackom.... mozda je bil ft klon il nekaj kod tebe, moj nema floating recimo
Ne, Rossi, nije sugurno klon i meni je radio ok, bez ijednog misa, ali Valter ga je pljuvao pa sam ga zamolio da ga doradi, što je vrhunski odradio, jer mod je sada još bolji nego što je bio. Osjeća se da je manji pad napona. Hvala Valteru!
Što se pina tiče, sječaš se da smo uspoređivali glave i moja ima 510/eGo glavu i plivajući pin - to je takva inačica.
Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7