Odlično zahvaljujem na pomoći puno ste mi pomogli
dado_ je napisao:
... nakon toga ove bolje ostavim za korištenje u LED ručnim svjetiljkama i eventualno neku "rezervu"...
Ta Samsungova je inače iz laptopa gdje je komplet bateterija otišao, a ovu ja koristim u LED svjetiljki.
Ima jedan par novih "čunga lunga" ali te su još gore od Samsungove stare tako da nisu vrijedne spomena.
Ako ništa drugo imam rezervne baterije za svjetiljku.
buje3000 je napisao:
SVD je odličan mod. nautilus je dobar izbor.
uglavnom, što ti je grijač sa više ohma, to manje A (ampera) vuče baterija i sporije se prazni.
Pošto očekujem da Nautilus stigne svaki dan (naručeno 12.12.2017. iz kine) sada si me malo smirio.
Grijači su joj 1,8 Ohm-a i to joj najbolje paše. 1,6 joj je na granici (ne voli previše pare) tako da za sada nema straha da prelazi na jače snage.
Još jednom hvala na pomoći.
Riješili ste mi veliku nedoumicu.
Danas ću naručiti ovu Panasonic (tako da je vjerojatno mogu podići kad idem s posla), isprobamo ju par dana pa ako se pokaže kako ste ju opisali, uzimamo još jednu da ima za mijenjanje.
Neću vas više gnjaviti.
Neka se malo zabavlja sa novitetima, a onda ću je pokušati prebaciti na ručnu izradu grijača.
Navodno da se grijači za Nautilus mogu prerađivati pa mi, za početak i probu, to može biti za ubijanje dosade i testiranja.
Veliko HVALA