Samo da ste upozoreni...
U Dimilici sam kupio LG HG2 bateriju kako su od svega navedenog na Webu imali samo njih. I požalio. U startu mi se učinilo da kapacitet ne odgovara deklariranom od 3000mAh kako bi baterija izdržala jedva jedan dan. Na istom attyu trošio sam 2 do 3 AW IMR 18350 700mAh baterije stare par godina! Par dana kasnije uzeo sam dvije LG HD2 baterije. Više vape time imam na njima koje su 1000mAh manjeg kapaciteta.
Nadalje, na punjaču sam primijetio da punjenje nije konzistentno te je jednom napunjena na 2000mAh, pa jednom na 2500mAh ali nikada ne dosegne 3000 mAh. Usporedbe radi HD2 se zaustave puniti između 1950 i 2050 mAh tj. točno kako je deklarirano.
I na kraju naletim na ovaj tekst
https://batterybro.com/blogs/18650-whol ... 50-batterySvaki "potencijalni" znak da je fake je prisutan na ovoj bateriji.
Da li u Dimilici svjesno prodaju fake baterije neznam ali htio sam ovo podijeliti sa vama. Nažalost bacio sam račun kao dokaz kupovine baterije tamo...
BTW, ja vapeam na 1.5 do 2.2 ohma i na 6 do 8 wata (da ne mislite da forsiram bateriju pa da je zato takvo stanje baterije). Također, baterija je 10tak puta punjena i pražnjenja tako da je "uhodana".
EDIT: probao sam puniti bateriju i na 0.5A i na 1A i isti rezultat.