da se nadovežem, probao sam osim Glaza još Berserkera v2 i Expromizer v4, iako je Ex tight draw, daje definitivno najbolji flavour od svih koje sam probao a da su za mtl. najintenzivniji flavour, daleko jači od Glaza. Berserker v2 je zericu slabiji okus, čak se i voćke i deserti mogu na njemu fino pariti, ima super AF control s više inserata za zrak, ali je sranje s točenjem da bočica mora imati uski vrh. ima insert i da ne mora, ali onda mi se potapa stalno jer nema pritiska u tanku.
Da moram rangirat 1 Ex v4 2 Bero v2 3. Glaz 4. Brunhilda MTL 5. Bero 1.5
Za duhane, Bero 1.5 zericu bolji od Glaza, ali je šit za deserte i voćke su ogavne. Ovi ostali su dobri i za deuhane, voćke i deserte, za dweserte najolji Ex v4.
To je to što sam u zadnje vrijeme probao
Brunhilda ima samo jednu poziciju zraka, nerma štelanja, dosta je loose mtl draw.
Da oću recimo Beru uzet, ne uzimat Beru v2 nego Beru v2 mini, to je najnoviji model, koji je isti Bero v2 samo s ispravljenim sranjima s Bere v2. Nisam imao i neću nabavljat jer sam na DLu. Htio sam samo nać 2 MTL koji relativno dobro rade, da zamjenim Beru 1.5 jer mi on nije za deserte, a odnedavno parim dosta deserte i deserte (bakery) s voćkom.
Za DL furam 2x Brunhilda DL, odličan atty, jako lijep, dobra regulacija zraka, može ga se naštelati i na restricted DL, da zrak udara u coil s jedne i s obje strane za više zraka, jedino retardirano točenje kao i MTL verzija, a to je ili s Gorilla ili s špricom. I MTL i DL verzija natapaju fantastično, zbog sajli koje savršeno dovode tekućinu do vate. Može složit katastrofalno loš coil i radit će perfektno. Mjesta na decku koliko oćeš jer je Velocity deck.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se
|