Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 stu 2024 16:04. Sada je: 14 stu 2024 16:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Molim preporuku
PostPostano: 09 lip 2017 08:19 

imam kangertech suboxmini, na njemu koristim rba ali me nervira jer ili neznam složit ili šta no uvijek imam slinjenje icurenje (naročito kad je polegnuto) na otvorima za regulaciju zraka.
Sad bi hto kupiti Kayfun v5 (klon) koji je navodno odličan ili ako netko zna nešt bolje.
Kod nas u MTM nemaju ovaj kayfun a ostali imaju klonove ali nitko SXK firme (navodno najbolji klon), samo sam našao od jmsy ili kako već. Zanima me kakav je taj klon od jmsy (ili kako već) ili savjet gdje kod nas kupiti a da je klon dobar. Izvana ne bih naručivao!
Hvala!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Molim preporuku
PostPostano: 09 lip 2017 10:34 

limac je napisao:
imam kangertech suboxmini, na njemu koristim rba ali me nervira jer ili neznam složit ili šta no uvijek imam slinjenje icurenje (naročito kad je polegnuto) na otvorima za regulaciju zraka.
Sad bi hto kupiti Kayfun v5 (klon) koji je navodno odličan ili ako netko zna nešt bolje.
Kod nas u MTM nemaju ovaj kayfun a ostali imaju klonove ali nitko SXK firme (navodno najbolji klon), samo sam našao od jmsy ili kako već. Zanima me kakav je taj klon od jmsy (ili kako već) ili savjet gdje kod nas kupiti a da je klon dobar. Izvana ne bih naručivao!
Hvala!

SJMY odličan klon. Osobno preferiram SJMY klonove.

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2017 17:53 

limac je napisao:
i.....na njemu koristim rba ali me nervira jer ili neznam složit ili šta no uvijek imam slinjenje icurenje (naročito kad je polegnuto) na otvorima za regulaciju zraka.
.........

koji RBA? Ako je ispravan (uglavno je ispravan) onda setup nije dobro složen. Svaki ati (V5 included) možeš natjerati da slini.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 09 lip 2017 18:49 
Moderator

s obzirom da je taj rba klasicni kayfun, samo dvije stvari dovode do curenja, kao i obicno...oring gumice ili setup.

Sent from my F5 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 09:13 

Fosna je napisao:
limac je napisao:
i.....na njemu koristim rba ali me nervira jer ili neznam složit ili šta no uvijek imam slinjenje icurenje (naročito kad je polegnuto) na otvorima za regulaciju zraka.
.........

koji RBA? Ako je ispravan (uglavno je ispravan) onda setup nije dobro složen. Svaki ati (V5 included) možeš natjerati da slini.

Ovo koristim

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 10:12 
Moderator

to je kayfun deck...ne curi. provjeri gumice. ako su ispravne, a i dalje curi, potrudi cse naučiti ispravno složiti setup...jednostavnije od ovog za slaganje mislim da nema.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 10:24 

fek0 je napisao:
to je kayfun deck...ne curi. provjeri gumice. ako su ispravne, a i dalje curi, potrudi cse naučiti ispravno složiti setup...jednostavnije od ovog za slaganje mislim da nema.

Pa gledao sam neznam koliko videa ali jga, neznam gdje griješim, gumice su ispravne.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 10:30 
Moderator

zavojnica mora biti barem 2 mm iznad rupe za zrak inace se tekucina preseli u rupu i curi van. vata mora zatvoriti rupe na stijenki košuljice, ali ne nabijeno, već da zatvori, ali da tekućina može natapati vatu. vata ne smije dodirivati gornji dio gdje je zavojnica...inace tekucina sa vate ode u rupu za zrak.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 11:05 

fek0 je napisao:
zavojnica mora biti barem 2 mm iznad rupe za zrak inace se tekucina preseli u rupu i curi van. vata mora zatvoriti rupe na stijenki košuljice, ali ne nabijeno, već da zatvori, ali da tekućina može natapati vatu. vata ne smije dodirivati gornji dio gdje je zavojnica...inace tekucina sa vate ode u rupu za zrak.

Hvala budem probao, mislim da mi je zavojnica prenisko.
Hvala!

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: