Nema fix ideje. ne radi se tu o kayfunima, već o bilo kojim tankovima koji su od plastike. Ako ima navoj, navoj se potroši...neki prije, neki kasnije. ako sipaš mentol ili anis u plastični tank, on će se raspasti...prije ili kasnije. Nema tu pomoći, osim uzeti atomizer koji ima stakleni tank...ali koji ima sistem učvršćivanja tog stakla (gotovo svi atomizeri osim kayfuna i orchida...kayfun 4 je to rješio).
Sa metalnim tankom ne znaš nivo tekućine...nije da moraš osjetiti dryhit da bi znao da nema više tekućine...ne dešava se dryhit odjedanput (ako je setup dobar i normalno pariš), već ima svoj nagovještaj u promjeni arome...jedno 3-4 povlačenja prije dry hita.
Ako koristiš mod sa mogućnošću temperaturne kontrole, onda nema problema...nema dryhita, već jednostavno nema arome ni pare i znaš da je tank prazan.
Iz osobnog iskustva, više sam staklenih tankova uništio nego plastičnih. Gotovo nijedan plastični tank mi se nije uništio sam od sebe, već mojim nestručnim rukovanjem (brzo odšarafljivanje tanka, brzo zašarafljivanje, pretezanje, padovi i slično). Plastika je mekana i tako se treba odnostiti prema njoj...ako paziš, traje dugo.