|
.
Sada je: 15 ožu 2026 14:07. | Zadnji put si ovdje bio: 15 ožu 2026 14:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Medo
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 26 sij 2014 16:07 |
|
|
|
bravo!!!!.....ali taj mali crni dio je sa razlogom tamo.....da razdvoji bateriju od kucišta, tako da bi bilo dobro da to vratiš.....cisto radi sigurnosti..... Dok je baterija u kucištu zatvorena bez ventilaciskog otvora, kad dođe do kratkog spoja desi se pritisak jer plin iz baterije ne izlazi van....a to zna biti grdo....treba uvjek biti na oprezu!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 26 sij 2014 16:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Medo je napisao: bravo!!!!.....ali taj mali crni dio je sa razlogom tamo.....da razdvoji bateriju od kucišta, tako da bi bilo dobro da to vratiš.....cisto radi sigurnosti..... Dok je baterija u kucištu zatvorena bez ventilaciskog otvora, kad dođe do kratkog spoja desi se pritisak jer plin iz baterije ne izlazi van....a to zna biti grdo....treba uvjek biti na oprezu!!!! mislim da ću taj problem riješiti bušenjem par rupica na metalnom čepu...baterija ne dodiruje taj čep iznutra...stavio sam zaštitu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lela
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 28 sij 2014 23:11 |
|
|
Medo je napisao: Evo zgotovil sam lava tube , od naše clanice sa foruma.... glava na lavi je bila zmrdana i konektor 510 izlizan.... zahvaljujuci valteru dobio sam 510 konektor nov....stoga sam se primio posla....nakon izbijanja starog konektora....odozdola sam zalemio novi i zalio ga vrucom plastikom da budem siguran kako se nebi pomako ili ne daj bože puko lem.... Sad nažalost ne može prihvatit ego navoj ali može bilo koji atty sa 510 navojem....sve radi....cak izdržava povelikog taifuna gt. nije nešto estetika ali je funkcionalan. ovim putem se zahvaljujem valteru da mi je uletio sa konektorom.   evo ipak se da spasit izlizana glava!!!! Hvala Medo...suuuuper.... 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 23 vel 2014 19:47 |
|
|
Javljam se nakon remonta jedne egice, jednog vision spinera i jednog v-maxa.... oprema je popravljena i radi kao i prije....te se mole vlasnici istih da me kontaktiraju na pp. V-maxa sam prvi puta slagao i rastavljao, te sam ugodno iznenađen koliko je lako rastavit i sastavit.... Na njemu sam promijenio centar pin sa gumicom, te sam morao prelemit spojeve koji provode struju do attya...isto tako napravio zamjenu žica. Nakon današnjeg parenja mogu samo reci da ovaj mod radi super....hodanje kroz meni je lagan bez obzira što je kontrola preko jedne tipke. egica....klasika, prelemljavanje žica sa pcb-om spiner: e tu dolazim do zakljucka da je jedan od problema kod spinera slabo držanje tvornickih lemova na samoj plocici elektronike...taj problem se javlja i na nekim drugim visionima.....unatoc tome i dalje smatram da je dobar izbor kod pocetnickih parilica.......
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 01 ožu 2014 22:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 01 ožu 2014 22:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Max_ZG je napisao: neka CHE gleda i plače...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 01 ožu 2014 23:19 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
 Max_ZG 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 02 ožu 2014 00:00 |
|
|
če je mrzitelj, al nije ubojica 
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 02 ožu 2014 03:22 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak Postano: 02 ožu 2014 14:38 |
|
|
evo da se ne kaže da che ne pari na vamu, predstavljam frankenstein v2 wanna be vamo, još mi se ruke tresu pa mi rupe malo felšaju al v3 će biti bolji dakle recept, 2 poluispravne vamo elektronike, 18350 tuba od evica, helio driper, malo žice i šprica od 20ml. sve dobro promješati i na kraju se dobije.... 
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
Sada je: 15 ožu 2026 14:07. | Zadnji put si ovdje bio: 15 ožu 2026 14:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |