Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 135 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: zombi stuff - uskrsnula oprema - povratak
 Post Postano: 04 pro 2013 17:12 

Prvi meh mod koje sumoje oci vidjele:-D

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2014 10:55 

evo nakon 5 mjeseci traženja, odustao već, prekjučer našao bateriju, efestica 18350, prekopal par puta cijelu kucu i nakraju ju nasao kod starog u autu, čist slučajno, malo duže se punila nego inače, al vidim da para ide van, dakle RADI!

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2014 23:00 

evo dobio sam od našeg clana na remont ohm metar sa ft koji nije radio.....nakon pregleda i testiranja nađen uzrok problemu.....
Kinezi su zalemili plus na pinu 510 konektora tako da se naslonio na minus kucišta ego...naravno kratki spoj.....nakon odlemljivanja i ponovnog zalemljivanja....... te promjene tankog silikonskog dihtunga sa novim i jacim....zbog sigurnosti uređaja sam sve lemove na ohm metru nanovo prelemil.
Sve radi kako treba radit....te se vraca vlasniku!!!!
slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2014 00:40 

:shock: Kolko si posla napravio trebalo bi pisati na njemu Made in Croatia :hmm: :D

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2014 01:07 

kad sam ga otvorio i vidio kako su to kinezi traljavo složili nije ni cudo koliko košta.....ali nemogu se nacudit da moj amaterski lem izgleda bolje nego li njihov.....a sumnjam da su to rucno radili.......ili možda jesu neki kinezi za 100 dolara mjesecne place......katastrofa!!!! Definitivno :minus: za FT.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2014 17:40 

Moj još radi ... u svakom slučaju hvala, sad znam na što ću obratiti pažnju kad stane ;)

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 18:42 

Evo zgotovil sam lava tube , od naše clanice sa foruma....
glava na lavi je bila zmrdana i konektor 510 izlizan....
zahvaljujuci valteru dobio sam 510 konektor nov....stoga sam se primio posla....nakon izbijanja starog konektora....odozdola sam zalemio novi i zalio ga vrucom plastikom da budem siguran kako se nebi pomako ili ne daj bože puko lem....
Sad nažalost ne može prihvatit ego navoj ali može bilo koji atty sa 510 navojem....sve radi....cak izdržava povelikog taifuna gt.
nije nešto estetika ali je funkcionalan.
ovim putem se zahvaljujem valteru da mi je uletio sa konektorom.
slika
slika
evo ipak se da spasit izlizana glava!!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 23:13 

:brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 12:31 

Složena još jedna baterija koja je bila u rasulu.....
svoje vremeno sam dobio od jednog membera sa foruma dvije twistice, koje su bile totalno ne upotrebljive.
kako su baterije procurile i kako su na elektronikama bili potrgani micro prekidaci nisam mogao ništa napravit s obzirom da je trebalo sve mjenjat.......
Nakon dosta vremena odlucil sam stavit novu bateriju i elektroniku od ego-t.....te sam tako i napravil.
Znaci stavio sam original bateriju 1100 mah (13700) i elektroniku od joyetech-a, sad radi kao ego baterija bez twista.
Ovim putem molim da mi se javi member koji mi je poslao ove dve twistice.....kako bi mu mogao vratit barem jednu popravljenu!!!!!
nažalost zbog kolicine opreme i posla, zaboravio sam ko mi je to poslao, jer sam kuvertu na kojoj su podaci bacio...
jbg....i meni treba malo Ginko :D
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 15:20 
Moderator

Nakon što sam svojim kretenizmom spržio chip na pcb-u egice, zahvaljujući donaciji Mede i Max_zg-a, baterija je opet u funkciji. :D
Ovdje se lijepo vidi kako je chip dobio po njonji, a i lijepo je zasmeđilo kućište od pcb-a.
slika

Nakon muke po lemljenju...nije bio problem zalemiti žičice na pcb, koliko mi se, naravno odvojila minus pol žičica sa stijenke ego navoja...nakraju sam izgubio živce i žičicu zagalavio između kućišta pcb-a i stijenke konektora...glavno da funkcionira. Sreća je bila što baterija nije 1100mah (naravno) nego 850 mah, pa sam imao više mjesta za žice...ono malo govno crnog stiropora koje je izigravalo dio baterije, je dobilo nogu, i sve je fino stalo unutra.
slika

Prvi popravak ovakvih stvari uspješno obavljen :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

[ 135 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club