|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:01. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Darian
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 02 stu 2014 02:12 |
|
|
sin93 je napisao: samo sreča pa na tome treba čekat jedno 2 tjedna dok to dođe, i uz to nedam 20E za taj dio jer ču ga brzo pokidat Ti i dalje tepeš po svom, uzmi deset onakvih c4 i uživaj ... i nemoj pitati za savjete ako ne želiš poslušati što ti ljudi govore.
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 02 stu 2014 21:22 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
Darian je napisao: sin93 je napisao: samo sreča pa na tome treba čekat jedno 2 tjedna dok to dođe, i uz to nedam 20E za taj dio jer ču ga brzo pokidat Ti i dalje tepeš po svom, uzmi deset onakvih c4 i uživaj ... i nemoj pitati za savjete ako ne želiš poslušati što ti ljudi govore. 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 02 stu 2014 22:58 |
|
|
sin93 je napisao: samo sreča pa na tome treba čekat jedno 2 tjedna dok to dođe, i uz to nedam 20E za taj dio jer ču ga brzo pokidat ako te strah da ces ''pokidati'' nesto od opreme onda se radje drzi cigara, jer ovaj C4 ti sigurno nece dugo trajati. ako hoces nesto kupiti a da ce sigurno trajati i da ce prije puknuti plocica nego ecigara onda uzmi kintin DM(ono sto sam ja cuo je da je hebeno otporan), ili npr panzera(ja ga imam i znam da je cvrst). A onda lijepo gore nasarafi kaju (cijelu SS) i miran si. ako to slomijes onda definitivno ovo nije sport za tebe. za 10-20E sumnjam da ces nesto izdrzljivo naci ali ti probaj
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 05 stu 2014 23:22 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
jučer u 7 ujutro sam stavio e-cigaru u đep (ovu http://www.e-cigarete.net/slike/evoluti ... areta2.jpg ) i oko nekih 10 sam ju izvadio iz đepa da povučem malo i bila je u 4 komada.. (u traktor iz traktora, drva, granje, udariš tamo, vamo zapneš..) samo sam ju ispustio i zaboravio na nju.. radim u šumi sa drvima i eto, tu sam kupio od prijatelja, platio mu 2 piva za nju baš zbog posla da ne nosim nešto skuplje.. a evod koristim samo kod kuče..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 05 stu 2014 23:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 07 stu 2014 01:02 |
|
|
za te pare kupim golfa 2 ugl, našo sam si zanimaciju sa ovim cigarama i držim se običnih jeftinih, naručio sam 2 evod cleanomizera sa fasttech-a, ovaj če valjda preživit 20 dana i sve je to ok.. kupio sam ja to a ne to sve mene
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 07 stu 2014 11:27 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
sin93 je napisao: za te pare kupim golfa 2 ugl, našo sam si zanimaciju sa ovim cigarama i držim se običnih jeftinih, naručio sam 2 evod cleanomizera sa fasttech-a, ovaj če valjda preživit 20 dana i sve je to ok.. kupio sam ja to a ne to sve mene dokle god si ti zadovoljan sve 5 Ipak imaj na umu da ih se dosta vratilo starim lošim navikama zbog nekvalitetnih i jeftinih modova/atija. Ako ti "zanimacija" počne ići na živce jer se lomi, ne radi, "prokišnjava" nemoj odustati. Vrati se na forum i pogledaj ponovno preporučenu opremu za početnike. Što se troškova tiče ko i sa bitkama, mrtvi se broje nakon bitke Pogledaj saldo na kraju godine 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 12 stu 2014 19:52 |
|
|
sin93 je napisao: za te pare kupim golfa 2 ugl, našo sam si zanimaciju sa ovim cigarama i držim se običnih jeftinih, naručio sam 2 evod cleanomizera sa fasttech-a, ovaj če valjda preživit 20 dana i sve je to ok.. kupio sam ja to a ne to sve mene Reče rus: Nisam bogat kupovat jeftino. Ako radiš u šumi, sa alatima, medvjedima, bukvama i traktorima uzmi nešto izdržljivo, recimo ovo sta je rrzdrr preporucio. Narucis sa FT-a cekas 30 dana (manje vise, ovisi koje si srece) pljunes nekih 50 dolara i miran si. Al stvarno miran po pitanju izdrzljivosti. Mozes i ovo procitat, tu ti pise kako dobra oprema zlata znaci. viewtopic.php?f=85&t=7934
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 13 stu 2014 22:23 |
|
|
|
ma više ništa ne naručujem, naručena su 2 Evod-a sa Fastt-a i kad otkrijem način da si uplatim pare na e-bay bez kartice uzimam još neku vv bateriju za 10-ak dolara i ja happy. Držim se jednostavnih stvari, pare ima dosta, okuse još ionako ne razlikujem previše.. na ovoj sad evod bateriji što imam sam uspio ukrivit/savit ili kako več da kažem onaj bjeli dio iznad dugmeta, ali drži to malo super ljepila i radi normalno..
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 14 stu 2014 00:07 |
|
|
sin93 je napisao: ma više ništa ne naručujem, naručena su 2 Evod-a sa Fastt-a i kad otkrijem način da si uplatim pare na e-bay bez kartice uzimam još neku vv bateriju za 10-ak dolara i ja happy. Držim se jednostavnih stvari, pare ima dosta, okuse još ionako ne razlikujem previše.. na ovoj sad evod bateriji što imam sam uspio ukrivit/savit ili kako več da kažem onaj bjeli dio iznad dugmeta, ali drži to malo super ljepila i radi normalno.. Ako je tebi super onda je sve ok  Na kraju sve ovo radis za svoje zadovoljstvo.
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:01. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 5 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |