| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 00:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ajd da otvorim topic jer znam da ce biti razgovora iducih mjeseci. Ali prije toga da se neke stvari ne zaborave ... i kud bas sad prije izbora.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 00:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 06:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Za početak ovo, da se zna o čemu se radi. Naravno da text ide i u ovoj boji, tek toliko da se prisjetim ZET-a u mojem rodnom selu iz kojega sam emigrirao u zadnji čas.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 08:47 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
I crnci navijaju za Dinamo... Koncert "Hit depo 200", 1993. godina, borba za povratak imena Dinamo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 09:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Za početak ovo, da se zna o čemu se radi. Naravno da text ide i u ovoj boji, tek toliko da se prisjetim ZET-a u mojem rodnom selu iz kojega sam emigrirao u zadnji čas. Drazenko, kad stavljas grb bar stavi kak se spada. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 10:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kaljaš Takve opskurne slike ne mogu ni malo taknuti ovo ime, oš kupit Šimunića???
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 10:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Takve opskurne slike ne mogu ni malo taknuti ovo ime, oš kupit Šimunića??? Ja bi radije taknuo gornji grb nego ovaj tvoj s Flokijem. Koji ce mi klinac Simunic? Ak mi treba razbit nos za to imam zenu.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 01 ruj 2011 11:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Slažem se s prvim, a za Šimunića ipak ne.Dobro bi došel za pilit drva, kopat (ručno), vleči plug i ostale stvari.Nije skup, a jak ko bik.Razmisli ipak, nije sve u razbijanju nosa, postoje i druge stvari.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 07 ruj 2011 14:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Igra se ,valjda u subotu večiti derbi, to znači Mamić protiv vascele dalmacije.No mi ćemo vidjeti 3 minute toga na malim ekranima naših TV-a zahvaljujući ne znam kome.Nije ni važno, ali dinamo u srijedu igra nekakvu tekmu s Realom Ne znam s kim će Ajduk odmjeriti koplja junačka, možda s Alkarom iz Sinja??? HEH, plus toga UNIKONZUM je dinamov za pola sezone 1,2 mil kn, a ajduk je dobio od njih 1 mil samo za utakmicu sa STOKE-om.Još jedna pobjeda maminja, samo mi nije jasno šta to znači.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 09 ruj 2011 19:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Sutra je DERBY  vs samo na max-tv-u, aja jadan nemam toga, pa moram otići u osinje gnjezdo gledat, sam protiv hrpe ajdukovaca, držite mi fige da preživim, he popušil bude neko, a ja nemam pojma tko
|
|
 |
|
 |