|
.
Sada je: 05 svi 2026 15:42. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 03 stu 2012 10:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Hokejaši Medveščaka došli su i do osme uzastopne pobjede u regionalnoj EBEL ligi. U 18. su kolu u Ledenoj dvorani Doma sportova svladali Dornbirn s 5:2. Osam pobjeda zaredom rekord je Medvjeda u EBEL-u, a petak su slavljem napredovali na drugo mjesto ljestvice, preskočivši Villach koji je izgubio u gostima kod Vienne (5:4). Andy Sertich, Dario Kostović, Kyle Greentree, Dustin Jeffrey i Nathan Perkovich bili su strijelci za Zagrepčane, dok su za goste pogađali Luciano Aquino i Andrew Jacob Kozek. U sljedećem kolu, već u nedjelju, Medveščak ide u goste Grazu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 04 stu 2012 21:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nevjerojatni niz hokejaša Medveščaka traje i dalje. U Grazu su pobijedili istoimenog domaćina 6-5 (0-0, 4-3, 2-2) i tako su upisali deveto uzastopno slavlje u EBEL-u
Golove za Medveščak zabili su Miller, Buck, Brine, Zanoški, Fraser i Sertich.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 12 stu 2012 18:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Arena je spremna: 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 18 stu 2012 17:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 20 stu 2012 13:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dustin Jeffrey ostaje u Zagrebu. Kanadski napadač koji je stigao u Medveščak zbog štrajka u NHL-u produžit će ugovor s klubom iz Doma sportova.
Njegov prvi ugovor s Medveščakom trajao je do ponedjeljka 19.11, a tijekom vikenda u rapsodiji Medvjeda protiv KAC-a i Red Bulla navijače je to pitanje najviše zanimalo. Ugovor još nije potpisan, ali detalji su dogovoreni, potpis je samo stvar formalnosti, te će Jeffrey u utorak zaigrati u Klagenfurtu.
Vodećim Medvjedima ovaj je tjedan najteži u Ebelu, pred njima su tri iznimno teška gostovanja - KAC, Red Bull i Linz, te će im trebati Jeffrey u odličnom izdanju. S dolaskom napadača Pittsburgh Penguinsa krenula je i velika serija od 11 pobjeda u 12 posljednjih utakmica, a 24-godišnji Jeffrey je zabio šest golova i imao 10 asistencija.
Zanimljivo, posljednje tri utakmice (u Areni) ostao je bez učinka, ali Medveščak može do bodova i bez učinka svog najboljeg pojedinca.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 24 stu 2012 00:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 13 pro 2012 17:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Službeno klupsko priopćenje prenosimo u cijelosti. "Naime, slijedom neslaganja s načinom rada, odlukama i sportskom filozofijom glavnog trenera Martya Raymonda i klupskog sportskog stožera, igrač je odlučio napustiti Zagreb i sporazumno raskinuti ugovor s klubom. Igrač i klub rastaju se prijateljski, bez ikakvih nesuglasica te ostaju u dobrim odnosima. Ova izjava za javnost jedini je službeni komentar na ovu temu i od strane kluba i od strane igrača, te ovu odluku i novonastalu situaciju obje strane u duhu dobrih poslovnih odnosa neće dodatno komentirati", stoji u priopćenju Medveščaka. Tom Zanoški bio je najveća zvijezda zagrebačkog kluba koji se nalazi na drugom mjestu EBEL lige, i njegov odlazak sigurno će razočarati navijače. Ovaj rođeni Zagrepčanin odrastao u Kanadi bio je Medveščakovo lice za mnoge medijske akcije, iznimno popularan kod navijača i ubojit na ledu. No, čini se da su nesuglasice s trenerom Raymondom ipak bile prevelike. Na Facebook profilu se obratio navijačima: "Dragi prijatelji i navijači, htio bi se vama svima zahvaliti za najbolje dvije sezone u mojem životu. Nema mjesta gdje bi radije igrao, napredovao sa karijerom i htio pobijediti. Nikada nisam ni mogao pomisliti da bii se nešto ovakvo moglo desiti. Došao sam ovdje sa srcem igrati za grad gdje sam se rodio i za ljude koje cijenim i poštujem. Prije nego što se sazna gdje odlazim molio bih vas sve razumijevanje i htio bi da znate da ova odluka nije bila ni malo zbog novaca niti protiv kluba. Cijenim Medveščak i želim svim igračima, navijačima i ljudima okolo kluba koji su jako puno dali i žrtvovali za Medveščak sve najbolje i puno uspjeha. Nema nista što bi radije htio nego da sam ovdje s vama, ali ponekada stvari se dogode koje se ne mogu kontrolirati i teške odluke se moraju napraviti. Iskreno vam kažem da ovo je bila daleko najteža odluka mojeg života i mislim da ne trebam reći koliko ovo mene boli osobno i ljude blizu mene. Razumijem koliko će isto tako boliti kada se objavi sljedeći klub, ali opet molio bi vas da se probate ne ljutiti, moje srce će uvijek biti u Zagrebu i s vama, ali ako ne mogu biti ovdje, morao sam odlučiti na sljedeću najbolju opciju koja mi se pružila. Hvala vam još jedan put za sve što ste mi dali, ne samo na ledu nego u životu. Nadam se da ćemo svi jedan dan opet biti zajedno i zajedno biti uspješni. Hvala vam na svemu, nikada neću zaboraviti niti podcijeniti moje predivno vrijeme ovdje. od srca Tom" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ode Tom u KAC 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 17 pro 2012 10:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tom Zanoški nova je u nizu “žrtava” trenera Martyja Raymonda. Nije, doduše, kanadski stručnjak doslovce potjerao 28-godišnjaka iz Medveščaka, igrač je sam odlučio otići, u tome mala razlika ipak postoji, ali ostaje činjenica da je za iznenadni rastanak kluba i jedne od najvećih igračkih zvijezda prst krivnje uperen u trenera. Marty Raymond je od prvog dana dolaska u Zagreb okarakteriziran kao tvrd, nepopustljiv, principijelan trener, kojem je vrlo brzo prišiven nadimak Marinac. Njegovu je strogoću među prvima na svojoj koži osjetio John Hećimović, koji je u dvije sezone stekao status u klubu za koji vjerojatno ni on sâm nije mislio da može biti uzdrman. Međutim, između Raymonda i tadašnjeg ljubimca zagrebačke publike odmah na startu došlo je do kratkog spoja, a Hećimović je vrlo brzo dignuo ruke i otišao.
Nametanje trenerskog autoriteta nešto je duže trpio Tom Zanoški, no, i u ovom sukobu još je jednom pobjeda otišla na stranu trenera.
- Ako nemam ništa dobro reći o Raymondu, radije ću šutjeti - pristojan je ostao Hećimović kada je komentirao bivšeg trenera.
S takvom se definicijom složio i Andrej Hebar. Slovenski hokejaš, koji je ljetos bio stigao u Zagreb, također je završio u Raymondovoj nemilosti, pa kako je sezona odmicala, sve je više vremena bio zamrznut na tribinama negoli što je bio na ledu.
- Ne znam zašto, nisam ništa krivo napravio. Htio sam samo igrati hokej, ali mi nije dopustio - reći će Hebar, koji je jučer riješio transfer u ljubljansku Olimpiju.
- Dobro sam počeo, ostvario 5 bodova u prve tri pripremne utakmice, ali poslije toga je sve krenulo nizbrdo, a nije bilo nikakvog razloga. Sve je bilo OK, klub, ljudi, ali komunikacija s trenerom gotovo nije postojala, nije bilo objašnjenja zašto ne igram.
Mogući razlog je taj što je Hebar bio jedan od igrača koje nije izabrao Raymond, već jedan od onih koje je doveo klub, pa možda čak i bez konzultacija s trenerom. Jer kriva je percepcija da je sve igrače izabirao osobno Raymond, nije, a takva “dvostruka” politika angažiranja igrača potencijalno može uzrokovati probleme. Primjerice, stvoriti klanove u svlačionici...
- Po mom osjećaju, Raymond je imao “svoje” igrače, ali kakvi su sada odnosi ne znam, nisam već neko vrijeme tamo.
I Hebara je iznenadila vijest da je Zanoški spakirao kofere i zaputio se u Klagenfurt.
- Nisam mogao vjerovati kada sam čuo jer on je najveća zvijezda kluba, navijači ga vole i jako je dobar igrač, koji vrijedi čak i za prvu navalu, a ne treću. Ne znam je li pametnije u takvim situacijama birati stranu trenera ili igrača, to je stvar vodstva kluba.
Klub se opredijelio, s time da nijedna Raymondova “žrtva” nije otišla zato što je loš igrač, već zbog odnosa s trenerom. No, dok ima uspjeha, Raymond ima i zaleđe. Potres izazvan odlaskom Hećimovića “zamaskirala” je najbolja sezona otkako su Medvjedi u EBEL-u, pa je John relativno brzo zaboravljen, a Raymonda se (zasluženo) slavilo.
Hoće li tako biti i sa Zanoškim? Dok su glave još vruće, puno je onih koji zbog njega Kanađaninu spremaju vješala, no, hoće li tako biti i ako se u travnju osvoji naslov EBEL-a?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 17 pro 2012 11:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Šutnja za Zanoškog: Sektor B neće navijati prvih 10 minuta
Želimo iskazati nezadovoljstvo odlaskom omiljenog igrača Toma Zanoškog. U utorak protiv Innsbrucka šutjet ćemo prvih 10 minuta, a potom ćemo opet početi navijati za Medveščak, rekli su navijači “medvjeda”.
Pripremili su i transparente podrške za Zanoškog čije će ime skandirati nekoliko puta tijekom utakmice.
- Klub ne bojkotiramo, niti trenera, ali podržavamo Zanoškog u ovoj situaciji. Žao nam je što su ga pustili. Osim što nam je bio miljenik, on je na ledu ostavljao zadnju kap znoja za Medveščak - dodaju navijači.
I igrači su već čuli što se sprema i nemaju ništa protiv navijačke akcije.
- Plaćaju ulaznice i vole ovaj klub i zato imaju pravo izraziti svoje mišljenje. Mislim da je to prije svega lijepa gesta prema Zanoškom, koji će od navijača dobiti veliku počast. To je velika stvar - rekao je kapetan Alan Letang.
Navijači će doći odjeveni u hrvatske dresove, čime žele pokazati nezadovoljstvo šikaniranjem hrvatskih igrača.
- Znam da navijači nisu protiv nas i da nas vole. Kad sam igrao u Hamburgu, znali su nam okrenuti leđa jer smo loše igrali. Navijači iskazuju stav jer žele klubu sve najbolje - kaže Letang.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak Postano: 24 pro 2012 16:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Predsjednik ruske hokejaške lige (KHL) Aleksander Medvedev potvrdio je u razgovoru za ruski R-Sport kako bi se iduće sezone najjača svjetska liga nakon NHL-a mogla proširiti za dva kluba, zagrebački Medveščak te talijanski Milano Rossoblu.
"Postoje veliki izgledi da od iduće sezone imamo dva nova kluba čime bi proširili ligu na klubove iz devet zemalja. U igru su Milano i Medveščak," kazao je Medvedev za R-Sport, te dodao: "Vjerujem kako će nam se barem jedan od ta dva kluba pridružiti iduće sezone."
Talijani već dvije godine pregovaraju oko ulaska u KHL no do sada nisu uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju. Problem je bio i što 'Rossoblu' igraju u dvorani sa 4.000 gledatelja koja ne zadovoljava standarde za KHL ligu, no predsednik Milana Ico Migliore najavio je selidbu u veću arenu. U Medveščaku također intenzivnoj pregovaraju s ruskom stranom, a ukoliko 'padne' dogovor Medveščak bi potpisao ugovor na tri godine.
Medvedev se nada kako bi se u rusku ligu mogla vratiti i Lada Togliatti koja je dva puta bila ruski prvak, no zbog financijskih problema je 2010. ispala iz lige.
Trenutačno u KHL ligi igraju klubovi iz Rusije, Bjelorusije, Kazahstana, Latvije, Ukrajine, Češke i Slovačke.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 15:42. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |