Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Sport

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak
 Post Postano: 04 sij 2015 23:25 
Administrator

Max_ZG je napisao:
Medveščak Slovan
04.01.2015 18:00
Ledena dvorana Doma sportova

TV SK1

13:59Goal. 0:1.13.Jeglic Ziga (24.Ticar Rok). Slovan. Even Strength
15:53Goal. 0:2.59.Stastny Andrej (43.Surovy Tomas). Slovan. Even Strengt
23:43Goal. 0:3.19.Murley Matt (82.Vondrka Michal, 51.Barker Cam). Slovan. Power Play
25:54Goal. 0:4.19.Murley Matt (3.Stajnoch Martin, 51.Barker Cam). Slovan. Even Strength

:joj:

29:18Goal. 1:4.9.Thomas Bill (62.Bjorkstrand Patrick, 36.Flood Mark). Medvescak. Even Strength
29:41Goal. 2:4.16.Glumac Mike (74.Perkovich Nathan, 77.Carle Mathieu). Medvescak. Even Strength
36:28Goal. 3:4.17.Murray Andrew (16.Glumac Mike). Medvescak. Even Strength
45:14Goal. 4:4.94.Hedberg Edwin (9.Thomas Bill, 62.Bjorkstrand Patrick). Medvescak. Even Strength
50:06Goal. 5:4.19.Pelletier Pascal (93.St.Pierre Martin). Medvescak. Even Strength

:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 srp 2015 18:06 
Moderator

Heroj navijača Zanoški ponovno u dresu Medveščaka

ZVIJEZDE zagrebačkog Medveščaka iz vremena kada je najbolji hrvatski hokejaški klub nastupao u EBEL-u, Tom Zanoški i Gašper Krošelj pozvani su da se pridruže Medveščaku u idućoj KHL sezoni, a svoju poziciju u zagrebačkoj momčadi trudit će se osigurat tijekom pripremnog kampa i predsezonskih klupskih aktivnosti i priprema.

Tri godine nakon što je napustio Medveščak, Tom Zanoški ponovo se vraća u Zagreb.

''Dugo vremena je prošlo otkako sam nosio Medveščakov dres i igrao u Ledenoj. Nije nikakva tajna da mi je to najdraže mjesto za igranje. Imati priliku igrati u gradu u kojem sam se rodio i pred zagrebačkom publikom nešto je posebno i nešto što jako malo igrača ima priliku ostvariti'', rekao je Zanoški koji uskoro dolazi u Zagreb na pripreme za sezonu 2015/16.

''Nakon sezone sam uzeo pauzu od leda pet tjedana, ali ne i suhih treninga. Na led sam se vratio prije više od mjesec dana. Važno mi je maksimalno iskoristiti ljeto kako bih što bolje bio spreman za pripremni kamp i predsezonu. Želio sam što više ojačati da izdržim sve napore koje predsezona i, nadam se, sezona nose. Fokusiran sam na kamp i pripreme, ali naravno, prva utakmica i prvi izlazak na led mi je stalno u mislima'', dodao je Zadoški.

Zanoškom su AHL, ECHL, EBEL u kojemu je s KAC-om osvojio naslov prvaka, te švedska i njemačka druga liga već poznate, a sada mu je Medveščak pružio jedinstvenu priliku – da izbori svoje mjesto u momčadi i zaigra u jednoj od najjačih svjetskih liga u hokeju na ledu, u KHL-u. Uz to, zanimljiva je činjenica da se "medvjedima" pridružuje u njihovoj trećoj KHL sezoni kao što im se pridružio i u njihovoj trećoj EBEL sezoni kada su dogurali do polufinala.

''KHL mi je najveća razina hokeja u karijeri. To me uzbuđuje, a u isto vrijeme mi je veliki izazov. Znam da je riječ o vrhunskoj ligi i zato je teško imati određena očekivanja od sebe i lige. Jedino što znam i mogu garantirati je to da ću igrati sa srcem i dati sve od sebe svaki put kada izađem na led. Jako puno stvari, općenito za sportaše, su izvan njihove kontrole, ali trud je nešto što sam ulažeš i na tome sam uvijek bazirao igru'', zaključio je Zanoški.

Zanoški nije jedini povratnik u "brlog". Tu je i slovenski vratar s hrvatskim državljanstvom Gašper Krošelj kojemu će ovo biti treći put da nosi dres Medveščaka, ali prvi put da je dobio priliku izboriti svoje mjesto u novoj Medveščakovoj momčadi i zaigrati na tako visokoj razini kao što je KHL.

''Krošelj je u posljednjih nekoliko godina poboljšao tehnički dio svoje igre, a svoju visinu koristi kao prednost. Prošle sezone je jako dobro branio u Švedskoj, a dobro je igrao i na Svjetskom prvenstvu u svibnju ove godine. Igrač je s hrvatskom putovnicom i veseli se borbi za minutažu na ledu na KHL razini'', kratko je prokomentirao sportski direktor Medveščaka Aaron Fox koji je u sezoni 2009/10., kada je još bio aktivni igrač, s Krošeljom dijelio svlačionicu u Zagrebu.

Krošelj je tijekom profesionalne karijere, osim za Medveščak, igrao za Slaviju, Topolčane, Žilinu, Jesenice, Aalborg, Herlev, Spartu Sarpsborg i Oskarshamn. Ove godine je sa slovenskom reprezentacijom nastupio na Svjetskom prvenstvu Elitne divizije odigravši dvije utakmice uz 92,9% obrana.

:ali: :mravak: :51: :plus:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 kol 2015 19:10 
Moderator

:med:

Medveščak četvrtom pobjedom zaredom osvojio pripremni kup u Njemačkoj

HOKEJAŠI zagrebačkog Medveščaka pobjednici su ovogodišnjeg Gaeubodenvolksfest Cupa, pripremnog turnira u njemačkom Straubingu, oni su u finalnom dvoboju u nedjelju svladali njemačkog prvoligaša Augsburg Pantherse sa 5:4 (0-3, 4-0, 1-1).

Do četvrte pobjede u isto toliko odigranih susreta u dosadašnjem dijelu priprema za novu sezonu u KHL-u "medvjedi" su stigli preokretom kojega su ostvarili u drugoj trećini.

Nakon što su prvih 20 minuta okončali s manjom od 0-3, strijelci za Augsburg bili su Voit, Holzmann i Ciernik, u drugih 20 minuta Medveščak je postigao četiri gola preko Smolenaka, Glumca, Brulea i Bjorkstranda pritom ne primivši niti jedan za prednost od 4-3. U posljednjoj trećini Augsburg je poravnao na 4-4 preko Grygiela u situaciji s dva igrača više na ledu, da bi pobjedu Medveščaku golom s igračem manje donio Genoway.

Medveščak je u polufinalu u petak svladali još njemačkog prvoligaša Nuernberg Ice Tigerse sa 5-4 (1-0, 2-1, 1-3; 1-0) boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Nakon turnira u Straubingu, Medveščak će sljedećeg tjedna odigrati još dva pripremna susreta u Domu sportova, protiv KAC-a iz Klagenfurta (srijeda, 18.30 sati) i VSV-a iz Villacha (petak, 18.30 sati), dok će u svoju treću sezonu u KHL-u krenuti već 26. ovog mjeseca domaćim susretom protiv Amura iz Habarovska.

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 kol 2015 16:23 
Moderator

Popčinje!!!!

1.KOLO KHL LIGE,26.8.2015
DOM SPORTOVA ZAGREB
KHL MEDVEŠČAK-AMUR KHABAROVSK 2:2 izgubili na penale :angry_shake:
ZA SVE ONE KOJI NEĆE BIT U DVORANI UTAKMICU PRENOSI SPORTKLUB 1 U 19:30h!

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 kol 2015 19:31 
Moderator

Medveščak vs Admiral 3:1 - prva pobeda u sezoni :sanja:

tv SK3 19 30h

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 17:30 
Moderator

Medveščak VS Sibir 4:2
SK3 17 30

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 20:28 

Pozdrav
Eto da se priključim.Strašna tekma,Sibir izvrstan,a mi još bolji :).
Čini mi se da će biti odlična sezona

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 ruj 2015 20:06 
Moderator

Medveščak vs Metalurg Nk 4:3 na penale

SK1 19 30
ovako to majstori zabijaju

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ruj 2015 17:16 
Moderator

Medveščak - Dinamo Riga 2:1 u produžetcima
Dom sportova, tzv "Brlog" 19 30

TV SK1

slika

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2015 15:01 
Moderator

Slovan - Medveščak 3-2

SK1 17 30

slika
slika

Povratak na vrh 

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sljedeća

Početna » Ostalo » Sport

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club