Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Sport

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: ZIG ZAG Medveščak
 Post Postano: 18 ruj 2012 19:19 
Administrator

[vimeovideo]49591164[/vimeovideo]

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 lis 2012 17:09 
Administrator

Velika zvijezda NHL-a stiže u Medveščak

slika

Češki reprezentativac, olimpijac iz Vancouvera i dugogodišnji NHL-ovac Zbynek Michalek (29) tijekom štrajka u najjačoj ligi svijeta planira preseliti u Zagreb. Odličnom braniču koji je posljednje dvije sezone nosio dres Pittsburgh Penguinsa ne nedostaje ponuda da dok traje 'lockout' nastavi karijeru u Europi. Žele ga u domovini, žele ga i klubovi iz DEL-a, a on baš želi u Dom sportova.

Zašto? Za sve je kriva supruga. Naime, Zbynekova supruga Helena rodom je iz Prijedora, pa bi Michalekovi naredne tjedne ili mjesece rado proveli blizu njenog rodnog kraja. Prema izvorima bliskim igraču, od Medveščaka ne bi niti tražio nekakva posebna primanja.

Klubu iz Doma sportova već se danima otvoreno nude brojni NHL-ovci, kao i igrači iz dijaspore poput Phila Oreskovica, ali predsjednik Medveščaka Damir Gojanović ne želi olako dovesti igrača koji bi za koji tjedan mogao napustiti klub i vratiti se u Sjevernu Ameriku.

Michalek je zbog svoje klase jedan od onih zbog kojih vrijedi riskirati, pa i platiti osiguranje na njegov NHL ugovor. Prije dvije godine kada mu je istekao ugovor u Phoenixu, mediji su mu tepali da je 'branič kojeg žele svi klubovi lige'. Uz to, možda bi i Zbyneka u Hrvatsku pratio i mlađi brat Milan koji je igrač Ottawa Senatorsa.
Jer, očito je da do prestanka štajka neće tako skoro doći, a još najmanje 500 NHL igrača je bez posla. KHL im je zatvorio vrata, tako da će brojni vrhunski igrači stizati i u hokejaški marginalnije gradove od Zagreba.

I danas:

slika VS slika

17:30 h Albert-Schultz-Eishalle

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2012 13:00 
Administrator

SENZACIJA U LEDENOJ Medveščak danas predstavlja spektakularno pojačanje iz NHL lige!

Medvjedi skrivaju ime senzacionalnog pojačanja iz najjače hokejaške lige svijeta, a javnosti će biti predstavljen na konferencija za novinare koju je Medveščak sazvao za 15.30

U NHL ligi igrači štrajkaju jer se s vlasnicima klubova ne mogu dogovoriti oko kolektivnog ugovora, a dvorane sjeverne Amerike veliki broj igrača je odlučio zamijeniti europskim klubovima. U EBEL ligu u posljednjih desetak dana tako je stiglo nekoliko renomiranih NHL-ovaca Jan Muršak, Michael Grabner, Thomas Vanek, Brian Bickell, Andreas Nödl...

Hoće li tajanstveni hokejaš ostati u Zagrebu do kraja sezone ili će se vratiti u NHL po završetku štrajka zasad nije poznato.

Čelnici Medveščaka naglasili su kako je novi igrač doveden zahvalujući sponzoru PAN pivu.

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2012 22:28 
Administrator

A pojacanje je:

Dustin Jeffrey, 24-godišnji napadač Pittsburgh Penguinsa, Medveščakovo je NHL pojačanje. Momak iz Sarnije u kanadskom Ontariju tako će svlačionicu u kojoj caruju ponajbolji hokejaši svijeta, Sidney Crosby i Jevgenij Maljkin, zamijeniti ovom u Domu sportova.

slika

Posao je finaliziran u utorak, a klupski je ured čekala besana noć. Ugovori su potpisivani u doba dana kada pristojna djeca već ulaze u ozbiljnu REM fazu sna. U vremenu u kojem sponzori daju sve manje novca i klub na sve načine nastoji zakrpati ionako rastegnuti proračun, dovođenje skupe zvijezde koja bi pojela dio budžeta nije bilo opcija za Medveščak.

- Dolazak NHL igrača u Zagreb ostvaren je isključivo uz podršku klupskog partnera PAN-a i otvoreno kažem kako bez njihove podrške dolazak NHL igrača u Zagreb ne bi bio moguć - kaže predsjednik kluba Damir Gojanović, koji je prije desetak dana uvjeravao da Medveščak neće posegnuti za igračem iz najjače lige svijeta koji bi “samo uzeo novac i unio nemir u svlačionicu, a otišao brzo iz Zagreba”.

Zbog toga je i doveden igrač Jeffreyeva tipa: mlad i ambiciozan, u granicama platežnih mogućnosti Medveščaka, igrač koji se i po povratku u SAD mora dokazivati kako bi što nastavio plesati s prave strane granice NHL-a i AHL-a. U posljednjoj mu je sezoni to i uspjelo jer je za “pingvine” odigrao 26 utakmica i pritom prikupio šest bodova (četiri gola i dvije asistencije), dok je u razvojnim Wilke-Barre Scranton Penguinsima odigrao samo dvije utakmice.

Bravo PAN

:pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2012 16:26 
Administrator

slika VS slika
Dornbirner EC - KHL Medveščak

14/10/2012. 17:30 h Messestadion

TV prijenosa nigdje nema, ipak je Dornbirner predzadnji.
bwin daje 3,70/4,50/1,70

Oklada bas i nije zicer, KAC je prije dva dana izvukao nerjeseno (0:2, 3:1, 2:2) i drugi bod u produzetku (5:6).

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2012 10:18 
Administrator

Austrijanci u očaju: Medveščak 'pregazio' prvaka!

Zagrepčani su nastavili svoj veliki niz i stigli do pete uzastopne pobjede. Na gostovanju u Linzu su slavili s 5:1, a junak pobjede bio je Nathan Perkovich s dva gola i asistencijom.

Hokejaši Medveščaka došli su i do pete uzastopne pobjede. Nakon što su u prošlom kolu pobijedili Albu Volan 5:3 u Ledenoj, sada su na gostovanju razbili aktualnog prvaka Linz 5:1. Medvjedi su prvu trećinu dobili 1:0, a strijelac je bio Perkovich. Na početku druge trećine Perkovich je asistirao Bucku za 2:0, ali su domaćini ubrzo smanjili preko Patricka Leahya.

Ipak, to nije obeshrabrilo Medvjede koji su do kraja trećine postigli još tri pogotka, a strijelci su bili Letang, Greentree i ponovno Perkovich. Iskazao se i Robert Kristan, koji je obranio 36 od 37 šuteva na njegov gol. U posljednjoj dionici znalački su održavali prednost. Medveščak je nakon 15 kola na trećem mjestu, a ovo im je bila deveta pobjeda. Novi ispit već imaju u nedjelju, kada u Dom sportova stiže prvoplasirani Villach.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2012 17:53 
Administrator

slika

19:05-21:30 SportKlub

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2012 17:55 
Administrator

Ili je led u HNK? :aha:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2012 21:19 
Administrator

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 stu 2012 11:28 
Administrator

Svih 200! Andy nije propustio nijednu utakmicu 'medvjeda'

slika

Dobro se sjećam prve utakmice. Igrali smo protiv Jesenica. Bojali smo se da nas nitko neće doći gledati. No došlo je 6000 navijača, a mi smo pobijedili. To je i bio početak ludila oko Medveščaka, rekao je Andy Sertich.

A Sertich je jedini koji je s Medveščakom prošao baš sve. Svaki dio tog ludila. Jedini koji je odigrao svih 200 utakmica u Ebelu.

- Nije za hokejaša uobičajeno da odigra 200 u nizu. Ali imao sam i puno sreće. Ako sam se ozlijedio, to je bilo za vrijeme priprema. Ali i pazim na sebe. Fizički sam uvijek u vrhunskom izdanju - istaknuo je Sertich, koji se nikad u Medveščaku nije ni potukao niti napravio grubi prekršaj te tako dobio utakmicu zabrane. Sertich će za 200 u nizu pohvaliti dobre gene.

- Imam djeda od 91 godinu. On i dan-danas kliže. Prije dvije godine došao je u Zagreb i obukao se za trening u Ledenoj. Suigrači nisu znali što se događa, ali kad je počeo klizati i pucati po golu, shvatili su da čovjek i može i zna - rekao je Sertich.

U Medveščaku obožava sve osim jedne stvari.

- Duga putovanja autobusom mi teško padaju.

I još jedna zanimljiva stvar. Sa suprugom je počeo hodati u sedmom razredu.

34 - gola zabio je za Medveščak, uz 87 asistencija

161 - utakmicu odigrao je Alan Letang. Prvi je iza Serticha

Povratak na vrh 

[ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sljedeća

Početna » Ostalo » Sport

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: