kuzim ja kaj oces rec... radio sam i skuplje aute od BMW-a ... ali svaki auto se moze ukrast.... SVAKI, ali ne daljinski, preko aplikacija, i neznam cega... to sto ja mali optuzen, hebajga, mozda i je munuo sam sebi auto, ali taj strucnjak ce te do imendana uvjeravat da se BMW nemre ukrast...a baba sutkinja koja nezna ni da ima rezervni kotac u gepeku ce popljugat pricu... pokazi bilo kojeg na cesti, ja ti posaljem covjeka, nema auta za 5 minuta... amen, gotova prica... sto se same zastite tice, tu onda prednjaci Mercedes, debelo, koji ima IR lasere u bravi koji citaju kod kljuca, pa do neznam kakvih dodatnih zastita i blokada, ali i on se da maznut, naravno, nemre to obavit kvartovski narkic, ali onaj koji ima alat za obavit posao, dici ce ga...
Da ne pricam o Ferrarijima, Viperima, Cadillacima, Lincolnima, koji imaju user manual ko sve moguce svete knjige ikad napisane skupljene u jedan svezak... takvom alarm ni netreba... ali i to se da ukrast... bottom of line, ne postoji auto u koji se neda provalit i otpeljat ga.... jedino sto se moze je odvratit provalnika od same krade i zadat mu muke da to ne traje 5 minuta nego 25, a tolko vremena nema...
a sto se tice "hakiranja" na daljinu auta, ko da je PC, opet kazem je

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID